Spring til indhold

Fælleskøkkenet

Diverse: Gastronomi

Er klar til at byde dig velkommen på festivalpladsen! Dette livlige telt bliver fyldt med smag og samvær fra 22. til 25. august, hvor vi inviterer til et væld af aktiviteter, der vil glæde enhver madentusiast.

I Fælleskøkkenet vil du kunne opleve en bred vifte af events, herunder middage, smagninger og workshops med passionerede producenter og gastronomiske eksperter.

Du kan allerede nu glæde dig til følgende højdepunkter:
  • Den ikoniske dessertmiddag i samarbejde med Søllerød Kro og magasinet Lækkerier.
  • En udsøgt ostesmagning med Mejeriforeningen.
  • Smørrebrødets Dag 2024, hvor vi hylder den danske klassiker med et moderne twist.
  • En spændende kimchi-workshop med Kimchi-dronningen Kala, hvor du kan lære at lave din egen velsmagende kimchi.
  • Knivslibnings-workshop med Umut, der samtidig sørger for lækre snacks, så du kan få skærpet dine knive og din appetit på samme tid.
Kom og vær med til at skabe nye smagsoplevelser og fællesskaber i Fælleskøkkenet - et sted hvor madglæde og fællesskab går hånd i hånd

Torsdag d. 22. August

Kl. 16.00 - Kl. 19.00

Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro

Kl. 20.00 - Kl. 21.00

Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker

Fredag d. 23. August

Kl. 12.00 - 14.00

Umut x Zwilling knivslibnings-workshop

Kl. 16.00 - 17.30

Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi

Kl. 18.00 - 18.45

Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen

Kl. 19.00 - 19.45

Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala

Kl. 20.00 - 20.45

Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville

Lørdag d. 23. August

Kl. 11.30 - 19.30

Smørrebrøddets Dag

Kl. 20.00 - 21.30

Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon

Søndag d. 25. August

Kl. 10.00 - 11.00

Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost

Kl. 12.00 - 12.45

Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi

Kl. 13.00 - 14.00

Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala