Spring til indhold

Fortryllende kålinarisk jordomrejse

Diverse: Gastronomi

Vi skal en tur jorden rundt med kål i alle dens helt fantastiske former og farver. Der bliver serveret uformelt og delevenligt.

For at hylde ja først og fremmest kål, men også de øvrige fabelagtige grøntsager i sæson, er menuen fyldt med grønt og egner sig derfor også særdeles godt til vegetarer.

Grøntsagerne er sæsonens økologiske, biodynamiske og bæredygtige fra Svanholm Gods, med enkelte afstikkere til andre økologiske landbrug, der hvor det grønne har krævet varmere himmelstrøg.

Vi har taget alle vores egne kålfavoritter og serverer dem autentisk.
Vi glæder os til at vi sammen skal igennem følgende 7 magiske kål favoritter og deres venner!

Din vært
Midt i det ikoniske Vesterbro-kryds, der forbinder Vesterbrogade med Frederiksberg Allé, Værnedamsvej og Oehlenschlägergade, ligger

Fromberg - et lokalt spisested med fokus på ordentlige økologiske lokale råvarer i sæson, nærende aftensmad og fuld fart på smagene med inspiration fra hele verden.

Facebook
Instagram

Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.

Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.

Læs mere om Årets hovednavn her