Dagens foredragsholder, Caroline Nyvang, er seniorforsker ved Det Kgl. Bibliotek. Hendes forskning fokuserer på oversete aspekter af dansk madhistorie.
Fra mandag til torsdag i uge 47 streames samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, som du kan se med på hjemmefra. Oplægsholderne kommer fra landets museer og kulturarvsinstitutioner. Du finder linket på genbib.dk og historiefestival.dk/liveistuen
Hvad er ægte dansk mad? Det spørgsmål har vakt heftig debat i mere end 150 år. Dagens foredrag giver indblik i, hvordan vi gennem tiden har diskuteret og defineret dansk madkultur, og hvordan forskellige forestillinger har påvirket vores forhold til den mad, vi spiser.
Praktisk information:
Fra mandag til torsdag i uge 47 streames samtaler og foredrag fra forskellige steder i landet, som du kan se med på hjemmefra. Oplægsholderne kommer fra landets museer og kulturarvsinstitutioner. Du finder linket på genbib.dk og historiefestival.dk/liveistuen
Hvad er ægte dansk mad? Det spørgsmål har vakt heftig debat i mere end 150 år. Dagens foredrag giver indblik i, hvordan vi gennem tiden har diskuteret og defineret dansk madkultur, og hvordan forskellige forestillinger har påvirket vores forhold til den mad, vi spiser.
Praktisk information:
- Gratis
- Ingen tilmelding