Spring til indhold

Fransk madlavning

Diverse: Gastronomi

Vil du gerne lære at lave ægte franske retter på en gennemført måde, så er dette forløb skabt til dig. Vi mødes over 4 gange og laver solide franske retter som fx løgsuppe og frølår, så du kan forkæle dig selv og dine gæster i fremtiden.

Vi kommer til at snakke om regionale forskelle, hvad der hører til hvilken årstid og hvilken vin, man kan drikke til.

Hver gang laver vi en hovedret og en dessert, der er afstemt efter hinanden. Fx en solid tartiflette med en dejlig frisk citrontærte til dessert.

De autentiske ingredienser som oste, snegle, frølår mv er selvfølgelig hentet i Frankrig. De andre råvarer køber vi lokalt.

Over de 4 gange vil du vejledes igennem 4 hovedretter og 4 desserter:

Løgsuppe med grillet ostebrød - lavet fra bunden
& Tarte tatin - fransk æblekage
Tartiflette - kartofler, bacon, ost og fløde i harmoni

& Citrontærte
Snegle & frølår - hvordan og med hvad?
&
Eclaire - fransk udgave af vandbakkelser
Pissaladière - en fransk udgave af pizza med løg, ansjoser & oliven
&
Clafoutis - pandekagekage med frugt

Så hvis du er klar til at fordybe dig i den franske madkultur, og lære at lave de mest elskede retter i et jordnært og hyggeligt miljø, skal du tilmelde dig dette madkursus.