SELVE RETTELSEN
Ret de forkerte oplysninger i felterne og tryk på knappen nederst på siden for at indsende rettelserne.
Sted eller arrangør *
Adresse *
Postnr *
By *
Tlf.
Land *
Type
Valgt: 'Restaurant'
- Hold Ctrl-tasten nede for at vælge flere kategorier
Generel entré
Evt. åbningstid
Hjemmeside
Stedets email
Beskrivelse samt evt. øvrige rettelser
Apollo Bar
I baggården ved Charlottenborg Kunsthal og som nabo til farverige Nyhavn finder du den simple restaurant Apollo Bar.
Apollo Bar er mest en bar med vin, øl, snacks og mindre retter, men fra torsdag til lørdag skifter det over til at minde mere om en restaurant. De har dermed et mål om at appellere til alle typer med et koncept, der skifter i løbet af ugen. Det er et perfekt sted at tage hen efter et besøg i Nyhavn eller på Charlottenborg Kunsthal, og hvis vejret er godt, kan du sidde i solen i gården.
Ifølge chefkokken Frederik Bille Brahe fokuserer Apollo Bar på simple ingredienser og på at give gæsterne en god oplevelse med et twist af noget, de måske ikke lige havde ventet. Du kan eksempelvis til morgenmad bestille de mere kendte morgenmadsfavoritter som croissanter, blødkogte æg og surdejsbrød med ost, og hvis du vil kaste dig ud i noget nyt, kan du prøve yoghurt med græskar og granola eller den mundvandsfremdrivende og instagram-venlige ricotta og blåbærtoast.
Kokken bag Apollo har samtidigt også åbnet Apollo Kantine i forlængelse af baren. Her kan studerende spise et billigt måltid mad, men alle er velkomne til at komme forbi og vælge mellem dagens vegetar- eller kød/fiskeret lavet med lokale sæsonvarer. Kantinen er åben mandag til fredag omkring frokost
Apollo Bar er mest en bar med vin, øl, snacks og mindre retter, men fra torsdag til lørdag skifter det over til at minde mere om en restaurant. De har dermed et mål om at appellere til alle typer med et koncept, der skifter i løbet af ugen. Det er et perfekt sted at tage hen efter et besøg i Nyhavn eller på Charlottenborg Kunsthal, og hvis vejret er godt, kan du sidde i solen i gården.
Ifølge chefkokken Frederik Bille Brahe fokuserer Apollo Bar på simple ingredienser og på at give gæsterne en god oplevelse med et twist af noget, de måske ikke lige havde ventet. Du kan eksempelvis til morgenmad bestille de mere kendte morgenmadsfavoritter som croissanter, blødkogte æg og surdejsbrød med ost, og hvis du vil kaste dig ud i noget nyt, kan du prøve yoghurt med græskar og granola eller den mundvandsfremdrivende og instagram-venlige ricotta og blåbærtoast.
Kokken bag Apollo har samtidigt også åbnet Apollo Kantine i forlængelse af baren. Her kan studerende spise et billigt måltid mad, men alle er velkomne til at komme forbi og vælge mellem dagens vegetar- eller kød/fiskeret lavet med lokale sæsonvarer. Kantinen er åben mandag til fredag omkring frokost