Flere nyheder

 
Musik
Oh No Ono, Pitstop Kolding

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Oh No Ono, Pitstop Kolding
Man. 27. nov. 2006

Oh No Ono i et velfornøjet, men noget monotont antræk torsdag aften i Kolding. I august måned udkom Oh No Ono's debutalbum "Yes". Et frisk pust af et album med disco-lækkerier, der kan få de fleste til at bryde ud i løjerlig dans. Aftenens koncert, der varede 50 minutter, bød på en del af disse lækkerier, men desværre var de for få.

Oh No Ono inviterede indenfor i deres syrlige univers med spillestedet Pitstop som ramme. Med deres legende melodier og et energisk publikum herskede der en gennemgående farverig stemning. Koncerten igennem nød band og publikum hinandens selskab, og der blev da også plads til lidt flirteri udover scenekanten.

Den unge kvartet åbnede med "The Shock Of The Real", der var en af aftenens bedste numre, og der blev i den grad kridtet dansesko. En del af de efterfølgende numre blev i længden en anelse hysteriske, og det overordnede lydbillede smeltede lidt sammen. Der blev dog også plads til enkelte højdepunkter, bestående af numre som "Sunshine And Rain At Once" og "Keeping Warm In Cold Country", der indhyllede det lille lokale i en højspændt energi, der ikke var til at tage fejl af.

Med et lidt mere stille nummer som "I Really Wanna Know" blev fokus rykket fra de livlige rytmer til vokalharmonierne, og resultatet viste en del af den ellers manglende alsidighed, som koncerten led under. Koncerten bød også på en coverversion af The Beatles' "Tomorrow Never Knows" fra 1966, der slet ikke fungerede. Den forekom uvedkommende, rodet og malplaceret. Selvom koncerten havde sine øjeblikke, forblev den monoton og oplevelsen flad.

Live lever Oh No Ono ikke op til det niveau, de leverer på debutalbummet. Koncerten virkede for tilfældig, og dens korte levetid på 50 minutter blev ikke rigtig fyldt ud. Oh No Ono er dejligt nyskabende og har absolut potentiale, men kunne godt bruge nogle flere live-optrædener i bagagen. Det er ærgerligt, når noget, der er så eksperimenterende og originalt, går hen og bliver ensformigt.