Flere nyheder

 
Musik
New Young Pony Clubs DJ-set på Stengade

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
New Young Pony Clubs DJ-set på Stengade
Man. 23. jun. 2008

De var der alle sammen; stiletterne, punkerne, pretty boys og clubberne, da Tahita Bulmer og Andy Spencer fra New Young Pony Club besøgte Stengade 30 fredag den 20. juni. Klubklub serverede danskvandet, og musikken sørgede Tahita Bulmer og Andy Spencer for. Ponies DJ-set, menneskene og stengade 30 var et perfekt match denne aften.

Skelsættende New Young Pony Club har taget folk med storm, og deres DJ-set var ingen undtagelse. Det dansable og farverige udtryk på albummet Fantastic Playroom fra 2007 var også nerven i aftenens velproportionerede skæringer og lydbilledets mange lag. Om New Young Pony Club har Tahita Bulmer udtalt: "We wanted to get everyone dancing. Just joining in", hvilket også var tilfældet med dette DJ-set. De to DJs formåede at spille det ene fede nummer efter det andet, alle med rod i deres egen personlige stil.

Allerede inden Tahita og Andy overtog DJ-pulten, var få folk forsvundet ind i dansen, og det var uundgåeligt, at denne fest skulle nå et klimaks. Da klokken slog 1.30 gik Tahita og Andy på scenen, og Stengade 30 blev fyldt i løbet af få minutter. Selvom dansen var omdrejningspunket, var der en stor koncentration til stede i lokalet. Rundt om de dansende kroppe sad folk og lyttede, og ud over små-summen i krogene var dette et "listening party", som annonceret på bandets hjemmeside.

Det blev en stor fest denne aften på Stengade 30, og det var en fest, hvor der var plads til alle. Ud over at lyden til tider var en anelse for høj og det sene start tidspunkt, er der ikke meget at pege fingre af. Klubklub havde sørget for et fedt arrangement, og Stengade 30 var som det altid er, et sted hvor musikken får lov til at leve og brogede forsamlinger samles om lyd og kolde øl.

Foto: Universal Music