Velkommen til grillaftener på Bryggens terrasse.
Sommeren er over os og vi har planlagt 4 grillaftener på Restaurant Bryggens terrasse.
Vi åbner op for vores helt særlige grillaftener, som har en bred vifte af udskæringer fra både okse, svin og kylling men også fisk og skaldyr på menuen.
Vores terrasse bliver omdrejningspunktet for god stemning, lækre grillserveringer og fantastisk live jazz musik, hvor den lokale musiker, Nicklas Jensen vil stå for musikken sammen med forskellige musikere, som han invitere med sig fra nær og fjern fra gang til gang! De spiller en bred vifte af jazz musik, som sætter stemningen for en skøn aften, der vil overraske hver gang.
Vi serverer lækre og veltilberedte grill specialiteter til dit bord direkte fra grillen, som alt efter hvilken aften du vælger, består af:
Kødudskæringer fra okse, svin og kylling (den 4. og den 18. juli):
Fisk og skaldyr (den 11. og den 24. juli):
Du vælger selv dit tilbehør, som består af forskellige salater som kartoffelsalat med nye kartofler fra Frilandsgrønt, friske salater fra Nørrelund, tomatsalat, bagte kartofler, hvidløgsbrød samt forskellige dressinger.
Prisen for aftenen grillmenu er kun 699 kr.
Dessert kan tilkøbes fra vores sædvanlige menukort.
Rosé og hvidvin ad libitum kan tilkøbes for kun 350 kr.
Kontakt: booking@restaurantbryggen.dk / 97923090.
Sommeren er over os og vi har planlagt 4 grillaftener på Restaurant Bryggens terrasse.
Vi åbner op for vores helt særlige grillaftener, som har en bred vifte af udskæringer fra både okse, svin og kylling men også fisk og skaldyr på menuen.
Vores terrasse bliver omdrejningspunktet for god stemning, lækre grillserveringer og fantastisk live jazz musik, hvor den lokale musiker, Nicklas Jensen vil stå for musikken sammen med forskellige musikere, som han invitere med sig fra nær og fjern fra gang til gang! De spiller en bred vifte af jazz musik, som sætter stemningen for en skøn aften, der vil overraske hver gang.
Vi serverer lækre og veltilberedte grill specialiteter til dit bord direkte fra grillen, som alt efter hvilken aften du vælger, består af:
Kødudskæringer fra okse, svin og kylling (den 4. og den 18. juli):
- Spare ribs
- Burnt ends
- Nyretap
- Chicken wings
- Brisket
- Cote bouf
- Secreto iberico
- Grove pølser
Fisk og skaldyr (den 11. og den 24. juli):
- Rejer
- Blåmuslinger
- Jomfruhummer
- Østers
- Kammuslinger
- Krabber
- Helleflynder
- Havtaske
Du vælger selv dit tilbehør, som består af forskellige salater som kartoffelsalat med nye kartofler fra Frilandsgrønt, friske salater fra Nørrelund, tomatsalat, bagte kartofler, hvidløgsbrød samt forskellige dressinger.
Prisen for aftenen grillmenu er kun 699 kr.
Dessert kan tilkøbes fra vores sædvanlige menukort.
Rosé og hvidvin ad libitum kan tilkøbes for kun 350 kr.
Kontakt: booking@restaurantbryggen.dk / 97923090.