Festivalpladsen er tilbage på en ny lokation!
Mens byen summer og bobler med madoplevelser, indtager vi Den Hvide Kødby fra 22. til 25. august og traditionen tro inviterer vi til alt fra smagninger, workshops og debatter til møder med passionerede producenter og velsmagende aktiviteter.
I barerne finder du et nøje udvalgt sortiment af vine fra
Theis Vine og øl fra Nørrebro Bryghus. Og så er det her også her, at vi dækker op til de klassiske, og efterhånden ikoniske madoplevelser: Smørrebrødets Dag og Den Store Søndagsfrokost.
Årets venskabs"by" regionen Flandern serverer nogle af de mange lækkerier, son regionen har at byde på - nemlig pomfritter, meatballs med kartofelmos og sundaes fra deres madboder.
Der er noget for enhver smag, når vi inviterer til madfest på Festivalpladsen.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Mens byen summer og bobler med madoplevelser, indtager vi Den Hvide Kødby fra 22. til 25. august og traditionen tro inviterer vi til alt fra smagninger, workshops og debatter til møder med passionerede producenter og velsmagende aktiviteter.
I barerne finder du et nøje udvalgt sortiment af vine fra
Theis Vine og øl fra Nørrebro Bryghus. Og så er det her også her, at vi dækker op til de klassiske, og efterhånden ikoniske madoplevelser: Smørrebrødets Dag og Den Store Søndagsfrokost.
Årets venskabs"by" regionen Flandern serverer nogle af de mange lækkerier, son regionen har at byde på - nemlig pomfritter, meatballs med kartofelmos og sundaes fra deres madboder.
Der er noget for enhver smag, når vi inviterer til madfest på Festivalpladsen.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her