Kom til en fantastisk aften på Lerbjerggård med middag, foredrag og markvandring!
Nyd en fantastisk middag lavet af Torup Spisehus, en aften-markvandring med forvalterne af Lerbjerggård og oplev forfatter og journalist, Rasmus Hage Dalland, som er aktuel med den anmelderroste bog "Jordbundet - en rejse rundt i dansk landbrug", der undersøger, hvor landbruget står lige nu - på tærsklen til store forandringer
Få dine sanser sat i spil og vær med til at spise, mærke og blive klogere på bæredygtige modeller for fødevareproduktionen fra den frugtbare og regenerative jord til det festklædte og indbydende bord
I Torup Spisehus sættes der fokus på økologiske og lokale råvarer og alt laves fra bunden: Fra skinken der lufttørres i baglokalet, til kombuchaen som de selv brygger, og osten der laves af råmælk fra Engmosegård.
Billetpris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Nyd en fantastisk middag lavet af Torup Spisehus, en aften-markvandring med forvalterne af Lerbjerggård og oplev forfatter og journalist, Rasmus Hage Dalland, som er aktuel med den anmelderroste bog "Jordbundet - en rejse rundt i dansk landbrug", der undersøger, hvor landbruget står lige nu - på tærsklen til store forandringer
Få dine sanser sat i spil og vær med til at spise, mærke og blive klogere på bæredygtige modeller for fødevareproduktionen fra den frugtbare og regenerative jord til det festklædte og indbydende bord
I Torup Spisehus sættes der fokus på økologiske og lokale råvarer og alt laves fra bunden: Fra skinken der lufttørres i baglokalet, til kombuchaen som de selv brygger, og osten der laves af råmælk fra Engmosegård.
Billetpris 300 kr. + gebyr 10 kr.
Eintritt: 300 kr