Lav en ægte napolitansk pizza og hør om pizzaens historie og hvordan den laves af en passioneret pizzaiolo. Nyd en autentisk og uforglemmelig oplevelse ved at smage på din hjemmelavede pizza.
Medbring: Opbevaringsbøtter til at tage de færdige pizzaer med hjem.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 44870.
Lesen Sie mehr auf der Website
Medbring: Opbevaringsbøtter til at tage de færdige pizzaer med hjem.
Værd at vide
Råvarerudgiften afregnes direkte med underviseren ved kursusstart.
Vi gør venligst opmærksom på, at afbud til kurset skal meldes senest et døgn før kursusstart
Underviser: Nicolai Brøndum
Hold: 44870.