One ten - Fransk charme og nordisk perfektionisme.
Værtsparret Sandra og Bjørn åbnede Restaurant ONE TEN Providence sommeren 2023 og er på blot et år rangeret som Københavns bedst anmeldte franske restaurant på TripAdvisor, samt rangeret blandt Danmarks 100 bedste restauranter af Restaurantguru i 2024.
Begge er i sin tid udlært på Molskroen og har gennem årtier i branchen sammensat et koncept med et kompromisløst køkken og progressivt værtskab med charme og sjæl og gæsten i centrum.
Placeret i en historisk fredet bygning på romantiske Sankt Peders Stræde i Københavns middelalderby er ONE TEN et godt valg at invitere grupper, kæresten, venner, familie og kollegaer til en intim og autentisk gastronomisk oplevelse med glimt i øjet.
MENU
3-retters sommermenu - 4 serveringer - Mulighed for opgradering af menu
Trio af Snacks og aperitif
Umodne ferskner, oliven og saltristede mandler serveret med et nydeligt glas mousserende vin
~
Forret
Ceviche på dagens hvide fisk med yuzo, krydderurter og tangflager. Hertil hjemmebagt økologisk brød og let brunet smør.
~
Hovedret
Køkkenchef Sandra Larsens signaturret - Langtidstilberedt kalvesteg med karamelliseret demiglace og garni du jour.
~
Dessert
Jordbær/rabarber kompot med dehydreret kokoskage og crème chantilly
Vi glæder os til at se dig!
Værtsparret Sandra og Bjørn åbnede Restaurant ONE TEN Providence sommeren 2023 og er på blot et år rangeret som Københavns bedst anmeldte franske restaurant på TripAdvisor, samt rangeret blandt Danmarks 100 bedste restauranter af Restaurantguru i 2024.
Begge er i sin tid udlært på Molskroen og har gennem årtier i branchen sammensat et koncept med et kompromisløst køkken og progressivt værtskab med charme og sjæl og gæsten i centrum.
Placeret i en historisk fredet bygning på romantiske Sankt Peders Stræde i Københavns middelalderby er ONE TEN et godt valg at invitere grupper, kæresten, venner, familie og kollegaer til en intim og autentisk gastronomisk oplevelse med glimt i øjet.
MENU
3-retters sommermenu - 4 serveringer - Mulighed for opgradering af menu
Trio af Snacks og aperitif
Umodne ferskner, oliven og saltristede mandler serveret med et nydeligt glas mousserende vin
~
Forret
Ceviche på dagens hvide fisk med yuzo, krydderurter og tangflager. Hertil hjemmebagt økologisk brød og let brunet smør.
~
Hovedret
Køkkenchef Sandra Larsens signaturret - Langtidstilberedt kalvesteg med karamelliseret demiglace og garni du jour.
~
Dessert
Jordbær/rabarber kompot med dehydreret kokoskage og crème chantilly
Vi glæder os til at se dig!
Eintritt: 385 kr