Grøn menu med 5 velsmagende retter på rooftop-restauranten Ansvar i august.
Hos Restaurant Ansvar på Kalvebod Brygge i København er grøntsager, bælgfrugter og svampe i fokus, og vi tror på, at god mad og en bæredygtig tankegang ikke behøver at betyde kompromiser. Kom og udforsk nye smage og alternative sammensætninger af sæsonens bedste råvarer.
Ansvar byder på en unik, kulinarisk oplevelse, hvor bæredygtighed og økologi er omdrejningspunktet. Med en passion for grøntsager, bælgfrugter og svampe lader vi dem spille hovedrollen i vores retter. Vi samarbejder med danske, økologiske leverandører for at sikre, at vi kun bruger de bedste af sæsonens råvarer.
Vi stræber efter at give vores gæster en aften fyldt med indtryk og overraskelser. Vi eksperimenterer med fermentering, purering og tørring for at skabe nye smagsoplevelser, der udfordrer og overrasker. Vi ønsker at give vores gæster en følelse af at have lært noget nyt og anderledes.
På Ansvar kan du tilkøbe naturskånsom fanget fisk fra Fiskerikajen eller økologisk gris el Kylling fra lokale leverandører med fokus på dyrevelfærd. Nyd også økologiske drikke fra menukortet, og bliv inspireret af den økologiske livsstil.
Menuen skifter løbende. Nedenstående menu er et eksempel:
Menu
Kartoffel - Løvstikke - Peberrod
~
Umami Terrine - Solbær - Løg - Rødbede
~
Tomat - Tang - Brændenælder
~
Sommerkål - Grønkål - Kimchi
Tilføj protein (kød/fisk) fra 100 kr
~
Rabarber - Marengs - Citron
Vi glæder os til at se jer!
Hos Restaurant Ansvar på Kalvebod Brygge i København er grøntsager, bælgfrugter og svampe i fokus, og vi tror på, at god mad og en bæredygtig tankegang ikke behøver at betyde kompromiser. Kom og udforsk nye smage og alternative sammensætninger af sæsonens bedste råvarer.
Ansvar byder på en unik, kulinarisk oplevelse, hvor bæredygtighed og økologi er omdrejningspunktet. Med en passion for grøntsager, bælgfrugter og svampe lader vi dem spille hovedrollen i vores retter. Vi samarbejder med danske, økologiske leverandører for at sikre, at vi kun bruger de bedste af sæsonens råvarer.
Vi stræber efter at give vores gæster en aften fyldt med indtryk og overraskelser. Vi eksperimenterer med fermentering, purering og tørring for at skabe nye smagsoplevelser, der udfordrer og overrasker. Vi ønsker at give vores gæster en følelse af at have lært noget nyt og anderledes.
På Ansvar kan du tilkøbe naturskånsom fanget fisk fra Fiskerikajen eller økologisk gris el Kylling fra lokale leverandører med fokus på dyrevelfærd. Nyd også økologiske drikke fra menukortet, og bliv inspireret af den økologiske livsstil.
Menuen skifter løbende. Nedenstående menu er et eksempel:
Menu
Kartoffel - Løvstikke - Peberrod
~
Umami Terrine - Solbær - Løg - Rødbede
~
Tomat - Tang - Brændenælder
~
Sommerkål - Grønkål - Kimchi
Tilføj protein (kød/fisk) fra 100 kr
~
Rabarber - Marengs - Citron
Vi glæder os til at se jer!
Entré: 403 kr