Vær ikke bange for at få din gode, danske, økologiske kål til at smage af verden! Vi laver kål med inspiration fra flere verdenshjørner, og med flere slags kål og dermed hylder biodiversiteten til gode for dine smagsløg!
Der er både krydderier såvel som krydderurter på menuen!
Din vært
Vores gastronomiske profil hos
Restaurant Lola er en inspiration fra alle de vidunderlige steder, vi har spist og boet rundt omkring i verden.
Det klassiske køkkenhierarki handler mest om at promovere én kendt køkkenchef som stjernen. Det kan til dels være på sin plads, men vores filosofi er, at man ikke er noget uden sit hold. Alle på Lola får ideer og skaber nye tiltag, både på mad- og drikkefronten. Men det gør sig også gældende, når det kommer kommunikationen og vores trivsel.
Kamilla Seidler er medejer, køkkenchef og en af landets mest hyldede kokke. Hun har arbejdet på europæiske Michelin-restauranter, stod i spidsen for Gustu i Bolivia, og blev i 2016 kåret til Latinamerikas bedste kvindelige kok.
Rune Toft er medejer, køkkenchef og gastronomisk catering-guru med forkærlighed for det mexicanske køkken.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Ristede kaletter med creme fraiche vendt med salsa macha og Lodal gedeost revet udover.
Köp/beställa biljetter
Der er både krydderier såvel som krydderurter på menuen!
Din vært
Vores gastronomiske profil hos
Restaurant Lola er en inspiration fra alle de vidunderlige steder, vi har spist og boet rundt omkring i verden.
Det klassiske køkkenhierarki handler mest om at promovere én kendt køkkenchef som stjernen. Det kan til dels være på sin plads, men vores filosofi er, at man ikke er noget uden sit hold. Alle på Lola får ideer og skaber nye tiltag, både på mad- og drikkefronten. Men det gør sig også gældende, når det kommer kommunikationen og vores trivsel.
Kamilla Seidler er medejer, køkkenchef og en af landets mest hyldede kokke. Hun har arbejdet på europæiske Michelin-restauranter, stod i spidsen for Gustu i Bolivia, og blev i 2016 kåret til Latinamerikas bedste kvindelige kok.
Rune Toft er medejer, køkkenchef og gastronomisk catering-guru med forkærlighed for det mexicanske køkken.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Ristede kaletter med creme fraiche vendt med salsa macha og Lodal gedeost revet udover.