På dette kursus skal der arbejdes med skaldyr. Det er første modul af 3, men kan tages selvstændigt og sælges derfor som. en kursusgang. 1 modul. Skaldyr og hjemme lavet Pasta. Grundtilberedninger.
Af skaldyr.
Skaldyrs
Fond.
Skaldyrsbisque.
Hjemmelavet
Pasta.
Grøntsags
Ravioli.
Risotto.
I prisen er
der råvarer for ca. 130 kr.
Efter hver
kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil
formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem
Program
16.30 - 17.00
Velkommen og
gennemgang af opskrifter og råvarer
17.00 - 20.00
Undervisning
/ Arbejde i køkkenet.
20.00 - 20.40
Vi spiser
sammen imens forundringsspørgsmål besvares
20.40 - 21.20
Den sidste
oprydning
Medbring
papir og blyanter til noter.
OM STEFAN:
Jeg hedder
Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté kursus og
er autodidakt chokolademager.
FRA JORD TIL
BORD
Min vision for
det optimale køkken tager udgangspunkt i 'fra jord til bord'
Jeg lægger
vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele råvaren.
Det betyder at
jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også
i forhold til smagssammensætning og oplevelse.
Visionen om at
mindske madspild har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg
fortsat en stor ære i.
MIN MADSTIL
Min madstil er
en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med et strejf
af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de lokale
fynske råvarer helst skal indgå
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-355.
Read more on the website
Af skaldyr.
Skaldyrs
Fond.
Skaldyrsbisque.
Hjemmelavet
Pasta.
Grøntsags
Ravioli.
Risotto.
I prisen er
der råvarer for ca. 130 kr.
Efter hver
kursusgang vil der være spisning med tid til forundringsspørgsmål. Du vil
formodentlig også kunne tage lidt mad med hjem
Program
16.30 - 17.00
Velkommen og
gennemgang af opskrifter og råvarer
17.00 - 20.00
Undervisning
/ Arbejde i køkkenet.
20.00 - 20.40
Vi spiser
sammen imens forundringsspørgsmål besvares
20.40 - 21.20
Den sidste
oprydning
Medbring
papir og blyanter til noter.
OM STEFAN:
Jeg hedder
Stefan, jeg er uddannet kok og tjener, og har herudover et Chocolaté kursus og
er autodidakt chokolademager.
FRA JORD TIL
BORD
Min vision for
det optimale køkken tager udgangspunkt i 'fra jord til bord'
Jeg lægger
vægt på at bruge råvarerne 100%, da jeg ser muligheder i hele råvaren.
Det betyder at
jeg er meget kreativt tænkende både i forhold til råvarens muligheder, men også
i forhold til smagssammensætning og oplevelse.
Visionen om at
mindske madspild har jeg haft, siden jeg var kokkeelev og dette sætter jeg
fortsat en stor ære i.
MIN MADSTIL
Min madstil er
en blanding af det rustikke danske - og moderne nordiske køkken med et strejf
af det franske køkken. Dette med udgangspunkt i enkelthed og hvor de lokale
fynske råvarer helst skal indgå
Underviser: Stefan Nielsen Madsen
Hold: 2024-355.