På festivalpladsens scene tager Tine Hage og Philipp Lindner fra det økologiske, regenerative jordbrug Mangholm en række friske og sprøde grøntsager med fra deres egen produktion og byder publikum på en quiche lavet med deres eget Ølandshvedemel.
Bunden af quichen smages til med en hård ost fra Øllingegaard sammen med de større blade af sæsonens grønkål fra gården. På toppen tilføjes pisket cremefraiche fra Øllingegaard sammen med de mindre grønkålsblade, vilde urter og blomster, som man får rig mulighed for at smage.
Din vært
Mangholm er et 48 ha stort økologisk, regenerativt landbrug beliggende midt i den Nordsjællandske natur ved Hillerød. Gården har fokus på en nænsom, naturnær og alsidig drift med gamle husdyrracer. Desuden en omfattende egenproduktion af frugt, grønt, kød, æg og mel med stort fokus på den højeste kvalitet og smag. Produkterne sælges til lokale restauranter og anvendes i gårdens egen restaurant, der er indrettet i den gamle, ombyggede kostald, der også byder på selskabslokaler, café og gårdbutik.
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Quiche med grønkålsostebund, grønkålsfyld og pisket creme fraiche
Toppet og pyntet med vilde urter og blomster.
Bunden af quichen smages til med en hård ost fra Øllingegaard sammen med de større blade af sæsonens grønkål fra gården. På toppen tilføjes pisket cremefraiche fra Øllingegaard sammen med de mindre grønkålsblade, vilde urter og blomster, som man får rig mulighed for at smage.
Din vært
Mangholm er et 48 ha stort økologisk, regenerativt landbrug beliggende midt i den Nordsjællandske natur ved Hillerød. Gården har fokus på en nænsom, naturnær og alsidig drift med gamle husdyrracer. Desuden en omfattende egenproduktion af frugt, grønt, kød, æg og mel med stort fokus på den højeste kvalitet og smag. Produkterne sælges til lokale restauranter og anvendes i gårdens egen restaurant, der er indrettet i den gamle, ombyggede kostald, der også byder på selskabslokaler, café og gårdbutik.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Quiche med grønkålsostebund, grønkålsfyld og pisket creme fraiche
Toppet og pyntet med vilde urter og blomster.