Foredrag om vietnamesisk mad og madkultur. Nina står bag maduniverset 'Der hvor jeg kommer fra', og hun har i mange år samlet sin families opskrifter.
Hun er lige nu aktuel med sin debutkogebog "Spis ris til", hvor hun deler ud af vietnamesiske hverdagsretter. Det gør hun både for at bevare den madkultur, hendes forældre tog med sig, da de kom til Danmark som bådflygtninge i 80'erne, og for at give den videre. For ifølge Nina er det vietnamesiske køkken ikke alene blandt verdens bedste, det er faktisk også et af de nemmeste.
Under dette foredrag vil hun bl.a. dele indsigt i:
Der vil blive serveret en vietnamesisk forfriskning i pausen.
Read more on the website
Hun er lige nu aktuel med sin debutkogebog "Spis ris til", hvor hun deler ud af vietnamesiske hverdagsretter. Det gør hun både for at bevare den madkultur, hendes forældre tog med sig, da de kom til Danmark som bådflygtninge i 80'erne, og for at give den videre. For ifølge Nina er det vietnamesiske køkken ikke alene blandt verdens bedste, det er faktisk også et af de nemmeste.
Under dette foredrag vil hun bl.a. dele indsigt i:
- Traditionelle vietnamesiske ingredienser og deres anvendelse.
- Historien og udviklingen af det vietnamesiske køkken gennem tiden.
- Særlige kendetegn ved vietnamesisk mad.
- Kulturen omkring street food, familiemåltider og social dining.
- Madetikette og ritualer.
Der vil blive serveret en vietnamesisk forfriskning i pausen.
Entrance fee: 70 DKK