Kan du smage forskel på fortiden, nutiden og fremtiden?
Kulturmuseet disker op med smagsprøver fra mad gennem tiden, både i starten og slutningen af sommerferien.
Tirsdag - søndag i uge 27 og 31. Alle dage kl. 10.00 - 15.00.
Tør du smage oldtidens mad? Og fremtidens?
De modige får bind for øjnene og skal gætte om det er oldtidsmad eller nutidsmad de får serveret.
Kom og blive klogere på dansk mad gennem tiden. Hvorfor spiser vi så mange pølser? Hvad er fordelene ved tørret fisk? Er melorme fremtidens mad? Få styr på din madhistorie på Kulturmuseet.
Aktiviteten foregår i den store særudstilling MAD, der fortæller Danmarkshistorien - bid for bid.
Læs mere på hjemmesiden
Kulturmuseet disker op med smagsprøver fra mad gennem tiden, både i starten og slutningen af sommerferien.
Tirsdag - søndag i uge 27 og 31. Alle dage kl. 10.00 - 15.00.
Tør du smage oldtidens mad? Og fremtidens?
De modige får bind for øjnene og skal gætte om det er oldtidsmad eller nutidsmad de får serveret.
Kom og blive klogere på dansk mad gennem tiden. Hvorfor spiser vi så mange pølser? Hvad er fordelene ved tørret fisk? Er melorme fremtidens mad? Få styr på din madhistorie på Kulturmuseet.
Aktiviteten foregår i den store særudstilling MAD, der fortæller Danmarkshistorien - bid for bid.
Fri entré