I uge 36 (d. 2. 8. september) i Naturens uge spiser Roskilde (mere) grønt, og vi vil have jer alle sammen med!
Programmet for ugen lyder indtil videre (opdateres løbende):
Tirsdag 3/9 kl 18 Overskudsmiddag: Danhostel inviterer til overskudsmiddag i samarbejde med Madoasen
Tilmelding: https://www.go-roskilde.dk/.../groen-overskudsmiddag-paa.../
Onsdag 4/9 kl 17 Fjordhaven serverer muslingesuppe under åben himmel kombineret med oplæg om linemuslinger i Roskilde fjord og sejltur i sol- og eldrevet båd
Tilmelding: https://www.yourticket.dk/?ytroute=/arrangementer/37914/roskilde-fjordhave-inviterer-til-sejlads-og-muslingesuppe/
Torsdag d. 5/9 kl 17-20 RØFF holder fællesspisning (sammenskudsgilde) + samtalesalon om Forum for madsuverænitet
Tilmelding: indkob@roskildeff.dk
Torsdag 5/9 kl 19-21 Foredrag på Cosmos i Viby med Astrid Sandmark fra Selvsået (https://selvsaaet.dk/)
Tilmelding ikke nødvendig
Torsdag 5/9 kl 18 Plantebaseret middag på INSP
Tilmeld dig ved at trykke på Deltager i begivenheden her: https://fb.me/e/44jBTlAsa
Fredag 6/9 kl 10.30-11.45 Der vil være smagning samt kåring af en vinder blandt fem 8. klasser fra fem folkeskoler i vores folkeskoleprojekt om at lave "Det bedste klimavenlige måltid" på Stændertorvet
Fredag 6/9 kl 15-18 Smagsevent på Stændertorvet: Der vil være lækre gratis smagsprøver fra eminente fødevareproducenter, som kan opleves og nydes, samt mulighed for at købe nogle af deres produkter. Der er ingen tilmelding, så bare kom forbi og smag. Vi lover, at du bliver fristet!
Lørdag 7/9 kl 18 Grøn 3-retters festmiddag hos Peder Syv Aftenskole i Viby
Tilmelding: https://www.pedersyvaftenskole.dk/alle-hold/...
Hele ugen: INSP! og Peder Syv Aftenskole i Viby serverer alle åbningsdage grønne frokostretter.
Derudover vil der være fokus på de grønne retter hos flere deltagende restauranter, og udvalgte butikker og supermarkeder vil ligeledes have fokus på relevante varer (eventuelle tilbud vil blive annonceret på https://www.facebook.com/GOroskilde/ og https://www.instagram.com/go_roskilde/).
Tager du imod udfordringen? Når du tilmelder dig på https://roskildespisergroent.dk/vaer-med/, modtager du opskrifter på mail, som vil hjælpe dig med at kreere lækker grøn mad i én uge (du bestemmer selv HVOR grønt), og så er du samtidig med i lodtrækningen om bogen om Skt Hans Have "Haverne i haven ved fjorden" samt grøntsagsredskaber fra Imerco.
Se mere her: https://roskildespisergroent.dk/.
Læs mere på hjemmesiden
Programmet for ugen lyder indtil videre (opdateres løbende):
Tirsdag 3/9 kl 18 Overskudsmiddag: Danhostel inviterer til overskudsmiddag i samarbejde med Madoasen
Tilmelding: https://www.go-roskilde.dk/.../groen-overskudsmiddag-paa.../
Onsdag 4/9 kl 17 Fjordhaven serverer muslingesuppe under åben himmel kombineret med oplæg om linemuslinger i Roskilde fjord og sejltur i sol- og eldrevet båd
Tilmelding: https://www.yourticket.dk/?ytroute=/arrangementer/37914/roskilde-fjordhave-inviterer-til-sejlads-og-muslingesuppe/
Torsdag d. 5/9 kl 17-20 RØFF holder fællesspisning (sammenskudsgilde) + samtalesalon om Forum for madsuverænitet
Tilmelding: indkob@roskildeff.dk
Torsdag 5/9 kl 19-21 Foredrag på Cosmos i Viby med Astrid Sandmark fra Selvsået (https://selvsaaet.dk/)
Tilmelding ikke nødvendig
Torsdag 5/9 kl 18 Plantebaseret middag på INSP
Tilmeld dig ved at trykke på Deltager i begivenheden her: https://fb.me/e/44jBTlAsa
Fredag 6/9 kl 10.30-11.45 Der vil være smagning samt kåring af en vinder blandt fem 8. klasser fra fem folkeskoler i vores folkeskoleprojekt om at lave "Det bedste klimavenlige måltid" på Stændertorvet
Fredag 6/9 kl 15-18 Smagsevent på Stændertorvet: Der vil være lækre gratis smagsprøver fra eminente fødevareproducenter, som kan opleves og nydes, samt mulighed for at købe nogle af deres produkter. Der er ingen tilmelding, så bare kom forbi og smag. Vi lover, at du bliver fristet!
Lørdag 7/9 kl 18 Grøn 3-retters festmiddag hos Peder Syv Aftenskole i Viby
Tilmelding: https://www.pedersyvaftenskole.dk/alle-hold/...
Hele ugen: INSP! og Peder Syv Aftenskole i Viby serverer alle åbningsdage grønne frokostretter.
Derudover vil der være fokus på de grønne retter hos flere deltagende restauranter, og udvalgte butikker og supermarkeder vil ligeledes have fokus på relevante varer (eventuelle tilbud vil blive annonceret på https://www.facebook.com/GOroskilde/ og https://www.instagram.com/go_roskilde/).
Tager du imod udfordringen? Når du tilmelder dig på https://roskildespisergroent.dk/vaer-med/, modtager du opskrifter på mail, som vil hjælpe dig med at kreere lækker grøn mad i én uge (du bestemmer selv HVOR grønt), og så er du samtidig med i lodtrækningen om bogen om Skt Hans Have "Haverne i haven ved fjorden" samt grøntsagsredskaber fra Imerco.
Se mere her: https://roskildespisergroent.dk/.
Fri entré