Med improvisation, leg og interplay i højsædet, spiller denne virtuose supertrio øjeblikkets blanding af nøje udvalgte klassikere i nutidige udgaver, Hess' prisvindende kompositioner, samt Dylan, Ellington, mm.
Nikolaj Hess' klaverspil er karakteriseret af et gyldent touch, en stærkt personlig melodisk åre, og et kreativt mix af virtuositet, groove og fantasi. Hess' musikalske påvirkninger afspejler dyb indsigt i de amerikanske og nordiske jazz traditioner, samt en vidtfavnende gnistrende musikalitet, der også spænder fra electronica og krautrock over klassisk til folkemusik og roots
Moutins råt virtuose basspil danner sammen med Edwards' uovertrufne sublimt swingende trommespil en pulserende klangbund og kommunikation med Hess' smukke og ekspressive, lyriske udforskninger på en rejse med stemningsfulde ballader, hypnotiske grooves og swing, filmiske lydflader og syngende melodilinjer.
Nikolaj Hess - flygelFrancois Moutin - basDonald Edward - trommer.
English:
Nikolaj Hess trio featuring Francois Moutin double bass & Donald Edwards drums.Improvisation, playfulness, and interplay at its core, when this virtuoso super trio performs a contemporary blend of timeless standards, Danish classics, Hess's prize-winning compositions, as well as Dylan, Ellington, and more.
Nikolaj Hess's piano playing is characterized by a golden touch, a highly personal melodic sense, and a creative mix of virtuosity, groove, and imagination. Hess's musical influences reflect a deep understanding of American and Nordic jazz traditions, as well as a wide-ranging, sparkling musicality that spans from electronica and krautrock to classical, folk, and roots music.
Moutin's raw virtuosic bass playing together with Edward's imaginative and hard swinging drums, forms a pulsating foundation and communication with Hess's beautiful expressive lyrical explorations on a journey through evocative ballads, hypnotic grooves, swing, cinematic soundscapes, and singing melodies.Tapas:
Med vores tapas tallerken tager vi en tur rundt om Middelhavet og serverer:
Vitello Tonnato
Græske frikadeller (oksekød) m. græsk salat
Gazpacho
Humus & marinerede linser
Ristet brød.
Dessert:
Panna Cotta med frugtkompot.
Alt er frisk- og hjemmelavet.
Se køkkenets åbningstider på billetten. Køkkenet bliver vi af hensyn til koncertafviklingen nødt til at lukke en time før koncertstart, og vi returnerer ikke billetter, hvis I ankommer senere. Der kan ikke spises i salen under koncerterne. Så kom i god tid og få som bonus lige præcis jeres yndlingspladser!
Nikolaj Hess' klaverspil er karakteriseret af et gyldent touch, en stærkt personlig melodisk åre, og et kreativt mix af virtuositet, groove og fantasi. Hess' musikalske påvirkninger afspejler dyb indsigt i de amerikanske og nordiske jazz traditioner, samt en vidtfavnende gnistrende musikalitet, der også spænder fra electronica og krautrock over klassisk til folkemusik og roots
Moutins råt virtuose basspil danner sammen med Edwards' uovertrufne sublimt swingende trommespil en pulserende klangbund og kommunikation med Hess' smukke og ekspressive, lyriske udforskninger på en rejse med stemningsfulde ballader, hypnotiske grooves og swing, filmiske lydflader og syngende melodilinjer.
Nikolaj Hess - flygelFrancois Moutin - basDonald Edward - trommer.
English:
Nikolaj Hess trio featuring Francois Moutin double bass & Donald Edwards drums.Improvisation, playfulness, and interplay at its core, when this virtuoso super trio performs a contemporary blend of timeless standards, Danish classics, Hess's prize-winning compositions, as well as Dylan, Ellington, and more.
Nikolaj Hess's piano playing is characterized by a golden touch, a highly personal melodic sense, and a creative mix of virtuosity, groove, and imagination. Hess's musical influences reflect a deep understanding of American and Nordic jazz traditions, as well as a wide-ranging, sparkling musicality that spans from electronica and krautrock to classical, folk, and roots music.
Moutin's raw virtuosic bass playing together with Edward's imaginative and hard swinging drums, forms a pulsating foundation and communication with Hess's beautiful expressive lyrical explorations on a journey through evocative ballads, hypnotic grooves, swing, cinematic soundscapes, and singing melodies.Tapas:
Med vores tapas tallerken tager vi en tur rundt om Middelhavet og serverer:
Vitello Tonnato
Græske frikadeller (oksekød) m. græsk salat
Gazpacho
Humus & marinerede linser
Ristet brød.
Dessert:
Panna Cotta med frugtkompot.
Alt er frisk- og hjemmelavet.
Se køkkenets åbningstider på billetten. Køkkenet bliver vi af hensyn til koncertafviklingen nødt til at lukke en time før koncertstart, og vi returnerer ikke billetter, hvis I ankommer senere. Der kan ikke spises i salen under koncerterne. Så kom i god tid og få som bonus lige præcis jeres yndlingspladser!
Entré: 65 kr