Umut Sakarya, inviterer dig til en dag fyldt med madlavning, indsigt og masser af grin. Under showet vil Umut demonstrere, hvordan man laver Lahana Sarmasi med en twist - serveret med en forfriskende hvidløgsyoghurt og skilt med dildolie.
Denne ret har rødder i mange kulturer og varianter, og Umut vil udforske dens rige historie og de forskellige lokale versioner, som findes i Tyrkiets forskellige byer.
Publikum vil ikke blot lære at mestre den delikate ret, men også dykke ned i teknikkerne, der forvandler almindelig kål til en kulinarisk sensation.
Din vært
Umut Sakarya, der med rødder i Tyrkiet og en flair for dansk husmandskost, længe har krydret tv-skærmene i Danmark. Fra en sejr i "Masterchef - Mig og min kok" i 2015 til åbningen af flere spisesteder med hjertevarmende dansk mad, har Umut vist, at han kan mere end bare at røre i gryderne.
Med en YouTube-kanal, der bugner af appetitlige videoer, og en Instagram-profil, der næsten har flere følgere end der er opskrifter på frikadeller, fortsætter Umut med at dele sin passion for madlavning og inspirere madelskere overalt. Hvis du vil lære, hvordan du forvandler almindelige ingredienser til lækre måltider, er Umut værd at følge. Med grydeskeen svingende og et kæmpe smil, er han altid klar til at tage dig med på en kulinarisk rejse, der får tænderne til at løbe i vand!
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Lahana Sarmasi med en twist og masser af kål- serveret med en forfriskende hvidløgsyoghurt og skilt med dildolie.
Denne ret har rødder i mange kulturer og varianter, og Umut vil udforske dens rige historie og de forskellige lokale versioner, som findes i Tyrkiets forskellige byer.
Publikum vil ikke blot lære at mestre den delikate ret, men også dykke ned i teknikkerne, der forvandler almindelig kål til en kulinarisk sensation.
Din vært
Umut Sakarya, der med rødder i Tyrkiet og en flair for dansk husmandskost, længe har krydret tv-skærmene i Danmark. Fra en sejr i "Masterchef - Mig og min kok" i 2015 til åbningen af flere spisesteder med hjertevarmende dansk mad, har Umut vist, at han kan mere end bare at røre i gryderne.
Med en YouTube-kanal, der bugner af appetitlige videoer, og en Instagram-profil, der næsten har flere følgere end der er opskrifter på frikadeller, fortsætter Umut med at dele sin passion for madlavning og inspirere madelskere overalt. Hvis du vil lære, hvordan du forvandler almindelige ingredienser til lækre måltider, er Umut værd at følge. Med grydeskeen svingende og et kæmpe smil, er han altid klar til at tage dig med på en kulinarisk rejse, der får tænderne til at løbe i vand!
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Lahana Sarmasi med en twist og masser af kål- serveret med en forfriskende hvidløgsyoghurt og skilt med dildolie.