Er du klar til en madoplevelse udover det sædvanlige?. Kål & Ko Scenen inviterer dig til at dykke ned i en verden af smag og kreativitet fra den 22. til den 25. august.
Vi har sammensat et spektakulært program, der vil begejstre enhver madentusiast og efterlade dig sulten efter mere.
Oplev magiske øjeblikke med følgende højdepunkter:
Torsdag d.22 august
Kl. 16:00-16:45
Åbning af festivalspladsen
Fredag d.23 august
12:00-12:45
Kål, kål og atter kål
13:00-13:45
Dansk kål- og mejerimagi
15:00-15:45
En overraskelse!
16:00-16:45
Syltedroningen inviterer til pesto-party
17:00-17:45
Når snakken falder på kål&ko
18:00-18:45
Mangholm smager på sæsonens grønkål med pisket cream fraiche
19:00-19:45
Umuts kulinariske kål&kosensation
20:00-20:45
Ølkor med Nørrebro Bryghus
Lørdag d.24 august
10:00-10:45
Open kål
11:00-11:45
Øl, chokolade og croissanter
12:00-12:45
Den skjulte kål
13:00-13:45
Kål&koen i det søde køkken
14:00-14:45
Tour de Kartoffel
16:00-16:45
Sådan laver du den perfekt meatball
17:00-17:45
Grisens historie
18:00-21:45
Oatly DJ
Søndag d.25 august
10:00-10:45
Open kål
11:00-11:45
Open kål
12:00-12:45
Restaurant Lola serverer kål&ko med smæk på
13:00-13:45
Det grønne køkken med Rødder x Andelsgaarde
14:00-14:45
Smagfulde bælgefrugter og labneh med Easy Peacy.
Vi har sammensat et spektakulært program, der vil begejstre enhver madentusiast og efterlade dig sulten efter mere.
Oplev magiske øjeblikke med følgende højdepunkter:
- Kickstart festivalen med et brag! Vi åbner dørene til et festligt og smagfuldt eventyr, hvor festivalpladsen fyldes med glæde og forventning.
- Hold øje med en ekstraordinær gæst, når Copenhagen Cookings projektise gør sin debut! En spændende overraskelse, der tilføjer en ekstra gnist til festivalen.
- En eksplosion af smag med stjerner fra madverdenen.
- Masterclass i meatballs! Lær hvordan du tilbereder de mest saftige og velsmagende meatballs, og få tips fra en ekspert, der deler hemmelighederne bag den perfekte opskrift.
Torsdag d.22 august
Kl. 16:00-16:45
Åbning af festivalspladsen
Fredag d.23 august
12:00-12:45
Kål, kål og atter kål
13:00-13:45
Dansk kål- og mejerimagi
15:00-15:45
En overraskelse!
16:00-16:45
Syltedroningen inviterer til pesto-party
17:00-17:45
Når snakken falder på kål&ko
18:00-18:45
Mangholm smager på sæsonens grønkål med pisket cream fraiche
19:00-19:45
Umuts kulinariske kål&kosensation
20:00-20:45
Ølkor med Nørrebro Bryghus
Lørdag d.24 august
10:00-10:45
Open kål
11:00-11:45
Øl, chokolade og croissanter
12:00-12:45
Den skjulte kål
13:00-13:45
Kål&koen i det søde køkken
14:00-14:45
Tour de Kartoffel
16:00-16:45
Sådan laver du den perfekt meatball
17:00-17:45
Grisens historie
18:00-21:45
Oatly DJ
Søndag d.25 august
10:00-10:45
Open kål
11:00-11:45
Open kål
12:00-12:45
Restaurant Lola serverer kål&ko med smæk på
13:00-13:45
Det grønne køkken med Rødder x Andelsgaarde
14:00-14:45
Smagfulde bælgefrugter og labneh med Easy Peacy.