Kom med til hyggelig fællesspisning og foredrag - aftenens tema er sankning og naturen som det store spisekammer.
Dagens kok og foredragsholder, Thomas Laursen, beskriver sig selv som urtesamler, tv-kok, podcastmager, myremand, skovtrold, sankerøv og lærer. Han er forfatter til flere bøger om sankning og vild natur, heriblandt "Den lille vilde", fire små, årstidsbaserede og superinformative guider til naturens spiselige planter, og senest "Den Store Vilde Svampekogebog" (2024). Udover et spændende foredrag om netop sankning, laver Thomas også en lækker svamperisotto til os.
Tjek Thomas Lauersen ud her: www.wildfooding.com
Vi spiser forhåbentlig udendørs i Grønnegården, men kan rykke ind, hvis vejret ikke tillader det.
Det koster 150 kr. at deltage inkl. foredrag og middag.
Til måltidet er der vand på bordene. Du er også velkommen til selv at med medbringebringe drikkevarer - eller købe hos os.
Arrangementet er et samarbejde mellem Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek.
Læs mere på hjemmesiden
Dagens kok og foredragsholder, Thomas Laursen, beskriver sig selv som urtesamler, tv-kok, podcastmager, myremand, skovtrold, sankerøv og lærer. Han er forfatter til flere bøger om sankning og vild natur, heriblandt "Den lille vilde", fire små, årstidsbaserede og superinformative guider til naturens spiselige planter, og senest "Den Store Vilde Svampekogebog" (2024). Udover et spændende foredrag om netop sankning, laver Thomas også en lækker svamperisotto til os.
Tjek Thomas Lauersen ud her: www.wildfooding.com
Vi spiser forhåbentlig udendørs i Grønnegården, men kan rykke ind, hvis vejret ikke tillader det.
Det koster 150 kr. at deltage inkl. foredrag og middag.
Til måltidet er der vand på bordene. Du er også velkommen til selv at med medbringebringe drikkevarer - eller købe hos os.
Arrangementet er et samarbejde mellem Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek.