Kom ind i Det Grønlandske Hus i København og oplev de unikke råvarer fra Grønland. Råvarerne bliver forarbejdet af den grønlandske kok Rune Collin, så I kan se frem til en 4-retters menu der byder på en kulinarisk oplevelse af de store.
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Instagram
Facebook
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt.
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt.
Entré: 600 kr