I sommeren 2024 åbner Tinnetgaard dørene for "Mad i Laden" på tre udvalgte onsdage. Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at være en del af denne oplevelse, er det muligt at foretage en tidlig tilmelding.
Grib chancen for at sikre din plads til en af sommerens hyggelige begivenheder.
Deltag i en hyggelig aften med fællesspisning i "Mad i Laden" på Tinnetgaard, hvor vi mødes for at nyde et herligt måltid. Denne dag byder på mad tilberedt med kærlighed fra både Tinnetgaards egne afgrøder og udvalgte lokale ingredienser. Vi inviterer til en unik middagsoplevelse i laden, hvor maden tilberedes af de unge, der bor og arbejder på gården, i et tæt samarbejde med vores køkken. Vi prioriterer at bruge selvdyrkede samt lokalt udvalgte produkter for at skabe et måltid, der både er lækkert og ansvarsfuldt.
Menuen byder på:
Hakkebøf med løgsauce: Tilbehør af ovnbagte rødbeder for en dyb og jordnær smag.
Radisse salat: En frisk kombination af radiser, spinat, hvidkål, gulerødder, forårsløg og sprøde croutoner.
Spinat og persille: Friske grønne til at tilføje et ekstra pift til måltidet.
Tinnetgaards fuldkorns focaccia: Håndlavet focaccia serveret med hjemmerørt urtesmør.
Vegetarbøf med tomat salsa: Et smagfuldt vegetarisk alternativ til vores vegetariske gæster.
Mulighed for tilkøb af te/kaffe og dagens kage eller Tinnetgaards cookies.
Dagens program:
Kl. 17.00 Dørene åbner
Kl. 18.00 maden serveres
Kl. 19.00 Dagens fortæller indslag, og info af kokken om månedens råvarer og mulighed for køb af kaffe og the samt dagens kage.
Kl. 20.00 tak for i dag.
Billetter bestilles på:
https://tinnetgaard.dk/product-category/mad-i-laden/.
Grib chancen for at sikre din plads til en af sommerens hyggelige begivenheder.
Deltag i en hyggelig aften med fællesspisning i "Mad i Laden" på Tinnetgaard, hvor vi mødes for at nyde et herligt måltid. Denne dag byder på mad tilberedt med kærlighed fra både Tinnetgaards egne afgrøder og udvalgte lokale ingredienser. Vi inviterer til en unik middagsoplevelse i laden, hvor maden tilberedes af de unge, der bor og arbejder på gården, i et tæt samarbejde med vores køkken. Vi prioriterer at bruge selvdyrkede samt lokalt udvalgte produkter for at skabe et måltid, der både er lækkert og ansvarsfuldt.
Menuen byder på:
Hakkebøf med løgsauce: Tilbehør af ovnbagte rødbeder for en dyb og jordnær smag.
Radisse salat: En frisk kombination af radiser, spinat, hvidkål, gulerødder, forårsløg og sprøde croutoner.
Spinat og persille: Friske grønne til at tilføje et ekstra pift til måltidet.
Tinnetgaards fuldkorns focaccia: Håndlavet focaccia serveret med hjemmerørt urtesmør.
Vegetarbøf med tomat salsa: Et smagfuldt vegetarisk alternativ til vores vegetariske gæster.
Mulighed for tilkøb af te/kaffe og dagens kage eller Tinnetgaards cookies.
Dagens program:
Kl. 17.00 Dørene åbner
Kl. 18.00 maden serveres
Kl. 19.00 Dagens fortæller indslag, og info af kokken om månedens råvarer og mulighed for køb af kaffe og the samt dagens kage.
Kl. 20.00 tak for i dag.
Billetter bestilles på:
https://tinnetgaard.dk/product-category/mad-i-laden/.