Pres dine æbler til den dejligste saft og spis kage til.
Igen i år kan du få presset dine æbler til saft, når Gitte og Palles Mosteri besøger Biblioteket Kilden.
Du medbringer æblerne og emballagen, og presseriet forvandler din frugt til den dejligste, supersunde saft.
Nedfaldsæbler kan sagtens bruges, men undgå dem med råd og orm.
Vi presser højst 50 kilo ad gangen - herefter må du stille dig op i kø igen.
Og skyl dine æbler hjemmefra - grus i maskineriet er ikke godt.
Ventetid kan forekomme, men tiden i køen kan du forsøde med kagerne i dagens æblekagecafé.
Mød også Villy Iversen, der er biavler og kan fortælle om at holde bier.
Fri adgang - du kan komme, når det passer dig.
Læs mere på hjemmesiden
Igen i år kan du få presset dine æbler til saft, når Gitte og Palles Mosteri besøger Biblioteket Kilden.
Du medbringer æblerne og emballagen, og presseriet forvandler din frugt til den dejligste, supersunde saft.
Nedfaldsæbler kan sagtens bruges, men undgå dem med råd og orm.
Vi presser højst 50 kilo ad gangen - herefter må du stille dig op i kø igen.
Og skyl dine æbler hjemmefra - grus i maskineriet er ikke godt.
Ventetid kan forekomme, men tiden i køen kan du forsøde med kagerne i dagens æblekagecafé.
Mød også Villy Iversen, der er biavler og kan fortælle om at holde bier.
Fri adgang - du kan komme, når det passer dig.