Onsdag i skolernes efterårsferie åbner vi op for vores populære smørrebrødsdag på Gl. Avernæs, hvor vi nyder den lækre danske specialitet.
Glæd dig til en dejlig smørrebrødsbuffet hvor der vil være klassiske stykker, men også noget nyt og kreativt fra kokkenes hånd.
I anledning af Æblefestivalen i Assens Kommune vil du på buffeten bl. a. kunne møde vores æbler fra parken samt sæsonens vildt og svampe.
Som altid vil det være muligt at nyde vores hjemmelavede snapse, med smagsvarianter fra råvarer i vores egen park.
Vi har pladser kl. 12.00, 12.15, 12.30 eller 12.45 - forbehold for udsolgte tider. Børn under 12 år kan være med til halv pris.
Bestil bord på gla@siantur.dk eller book pladser på https://www.sinatur.dk/events
Vi glæder os til at se dig på Gl. Avernæs!
Viser 1-8 af ialt 8 resultater
-
Onsdag den 16. oktober 2024, kl. 12:00. Smørrebrødsdag på Gl. Avernæs
- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 255 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
-
Fredag den 18. oktober 2024, kl. 18:00. Winemakers Dinner med fokus på BordeauxVanen tro åbner Sinatur Gl. Avernæs dørene op til Winemakers Dinner med lækre retter og vine. Denne gang går turen til Bordeaux hvor vi glæder os til at få besøg af vinhuset Jean Pierre Moueix.
Vinhuset Jean Pierre Moueix, der med en portefølje af de største og mest kostbare vine fra Saint Emilion og Pomerol, har for længst har skrevet sig ind i historiebøgerne. Fra dette vinhus får vi besøg af Bertil Corgié, som på chamerende vis vil føre os igennem aftenen!
Glæs dig til at smage det fantastiske Grand Cru Classé slot Château Belair Monange, parret med slottets 2´vin, samt Château Lafleur Gazin fra Pomerol og de 2 fremragende Grand Cru Classé vine fra Pessac-Leognan - Château Couhin samt Château Olivier i en herlig forening.
Alt dette krydret med lækre bobler fra Champagne og en fejende flot afslutning med Grand Cru slottet Château Guiraud fra Sauternes.
Til aftenens menu har vores kokke valgt at tage udgangspunkt i det klassiske franske køkken, som vi møder det i Bordeaux,
tilføjet vores tanker og filosofi og skabt en menu med det bedste fra begge verdener.
Bon appétit!- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 1495 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
-
Fredag den 15. november 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
-
Lørdag den 16. november 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
-
Fredag den 22. november 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
-
Lørdag den 30. november 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
-
Fredag den 13. december 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
-
Lørdag den 14. december 2024, kl. 18:00. Julemiddag på Gl. AvernæsSkal du forkæles mens du får styr på juleindkøbslisterne? Eller skal du bare have en hyggelig aften med vennerne? På Sinatur Gl. Avernæs er vi klar med med 4 retters julemiddag, tilhørende vinmenu samt natmad.
Aftenens menu og vine- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
1. glas vin: Tarra Noa Vermentino de Sardegna, Sardinien - Dansk and, Falsterlinser, røg, sauce med Madeira og blommer
2. glas vin: La Font du vent Notre Passione Signargues, Rhône - Fynsk økogris fra Lillegården med, æble, timian, løg og trøffel
3. glas vin: Ortalecia, Domaine Peter Sichel, Vallee Du Cucugnan - "Coupe de Noël" kirsebær, mandler, maccaron, vanilje
4. glas vin: Rasteau rouge Signature, Cave de Rasteau, Rhône
Bestil bord på gla@sinatur.dk eller book plads på https://www.sinatur.dk/events- Sted:
- Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Helnæsvej 9, Ebberup
- Pris:
- 995 kr
- Hjemmeside:
- https://www.sinatur.dk/events
- Mosaik af færøsk Kuller med kærnemælkssauce, dild, peberrod og agurk
- 1