FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
![](https://www.kultunaut.dk/perl/images/stedlogobig/w150_111232.gif)
Kalaallit Illuutaat / Det Grønlandske Hus
Løvstræde 61152 København K
Tlf: 33 91 12 12 Fax: 33 15 75 90
GPS-info: Lat 55.6805, Lon 12.577
Åbent: Mandag-fredag kl. 10-16
Entré: Fri entré
Det Grønlandske Hus - Kalaallit Illuutaat er et kultur- og medborgerhus for grønlændere og andre med interesse for Grønland. Der foregår en lang række aktiviteter i Huset: Foredrag, debatter, filmvisninger, udstillinger, koncerter, skoletjenester mv. Fælles for alle aktiviteterne er at de omhandler Grønland eller det øvrige arktis. Vi sælger desuden bøger om Grønland, fiktion, faglitteratur fotobøger og meget mere. Se alle de aktuelle aktiviteter på vores hjemmeside: www.sumut.dk eller følg os på facebook
![](https://www.kultunaut.dk/perl/images/stedfig/w300_111232.jpg)
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 2 events
fra/efter 10. aug. 2024
![Smag unikke råvarer fra Grønland](https://www.kultunaut.dk/perl/images/cphcooking/W160H160_media53877adobestock124640393.jpegmodecropwidth360height240.jpg)
17
AUG
Diverse |
Gastronomi
Smag unikke råvarer fra Grønland
Kalaallit Illuutaat / Det Grønlandske Hus, kl. 18-22.
Fredag den 16. og lørdag den 17. august 2024, kl. 18-22.
Pris: Entré: 600 kr
Køb/bestil billet
Sted:
Kom ind i Det Grønlandske Hus i København og oplev de unikke råvarer fra Grønland. Råvarerne bliver forarbejdet af den grønlandske kok Rune Collin, så I kan se frem til en 4-retters menu der byder på en kulinarisk oplevelse af de store.
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Instagram
Facebook
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt
![Smag unikke råvarer fra Grønland](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92271200x800q75image1cnt1.jpg)
24
AUG
Diverse |
Gastronomi
Smag unikke råvarer fra Grønland
Kalaallit Illuutaat / Det Grønlandske Hus, kl. 18-22.
Fredag den 23. og lørdag den 24. august 2024, kl. 18-22.
Pris: Entré: 600 kr
Køb/bestil billet
Sted:
Kom ind i Det Grønlandske Hus i København og oplev de unikke råvarer fra Grønland. Råvarerne bliver forarbejdet af den grønlandske kok Rune Collin, så I kan se frem til en 4-retters menu der byder på en kulinarisk oplevelse af de store.
Her kommer i til at smage lækre forretter med fisk, samt hovedretter med moskus og rensdyr
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Instagram
Facebook
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt
Din vært
Det Grønlandske Hus i København har 50 års jubilæum i år. Vores hus ligger i hjertet af København. Det er et videncenter om grønlandske forhold med udstillinger, foredrag, debatter, musik og andre arrangementer med Grønland i centrum.
I år har vi valgt at have fokus på grønlandsk øl.
Forretter
Laks og hellefisk med rødbede og asparges emulsion
Cremet rejebisque med kammusling og æble
Hovedretter
Moskus og trøffel
Indbagt rensdyr med chorizo og letrøget svampesauce
Dessert
Grønlandsk kaffe rebuilt