FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 182500 Valby
Tlf: 3386 2200
GPS-info: Lat 55.6624, Lon 12.5212
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 14 events
fra/efter 16. aug. 2024
![Gratis workshop: Fra jord til bord - Oplev magien bag smagfulde råvarer!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92121200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Gratis workshop: Fra jord til bord - Oplev magien bag smagfulde råvarer!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 15.30-19.15.
Kom og oplev den fantastiske rejse fra jord til bord - og tilbage igen. Deltag i vores workshop, hvor en af Hotel- og Restaurantskolens gartnere vil vise dig, hvordan vi avler og udvælger de mest smagfulde og anvendelige grøntsager til køkkenet.
Under workshoppen vil du lære at sætte ord på din smagsoplevelse, forstå sensorik og andre vigtige aspekter, der kan være relevante, når du vil fremavle grøntsager.
Vi mødes i skolens frodige have og dykker ned i en af sæsonens råvarer. Workshoppen er for alle. Børn er også mere end velkomne til at deltage på egen hånd.
Tilmeld dig nu og bliv en del af denne spændende og lærerige oplevelse!
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Vi mødes i skolens frodige have og dykker ned i en af sæsonens råvarer. Workshoppen er for alle. Børn er også mere end velkomne til at deltage på egen hånd.
Tilmeld dig nu og bliv en del af denne spændende og lærerige oplevelse!
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
![Byg din egen grønne hotdog - en smagfuld workshop på Hotel- og Restaurantskolen!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91831200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Byg din egen grønne hotdog - en smagfuld workshop på Hotel- og Restaurantskolen!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 15.30-21.
Træd ind i det grønne laboratorium på Hotel- og Restaurantskolen og oplev den ultimative umamibombe af en grøn hotdog! Vær med til at sammensætte konsistens og smage til en perfekt harmoni - fra salt til sødt, surt til spicy kærlighed.
I bedste 'byg-selv-stil' skal du grille rodfrugter med blomme-BBQ og samle din egen lækre hotdog. Og det bedste? Du vil ikke savne kødet, når du smager resultatet af din egen kreation, som du kan nyde i vores hyggelige have efter workshoppen.
Dette er en oplevelse for både børn og voksne, der elsker at udforske nye smagsoplevelser.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Dette er en oplevelse for både børn og voksne, der elsker at udforske nye smagsoplevelser.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
![Workshop: Lær at lave din egen chokoladebar!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91851200x800q75image1cnt2.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Workshop: Lær at lave din egen chokoladebar!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 15.30-21.15.
Kom og vær med til vores spændende workshop, hvor du lærer at skabe din egen chokoladebar! Vi blander bælgfrugter, frø og kerner for at skabe sunde og velsmagende chokoladebarer, perfekte til madpakken eller som en lækker snack når som helst på dagen!
Efter workshoppen kan du nyde din egen kreation i vores hyggelige have og udeområder.
Workshoppen er en sjov og lærerig oplevelse for alle aldre. Børn fra 8 år kan også deltage alene. Du behøver ingen erfaring - bare kom med åbent sind og en lyst til at eksperimentere med smag og teksturer.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
Workshoppen varer en halv time, der kan vælges mellem flere tidspunkter gennem billetlinket.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Workshoppen er en sjov og lærerig oplevelse for alle aldre. Børn fra 8 år kan også deltage alene. Du behøver ingen erfaring - bare kom med åbent sind og en lyst til at eksperimentere med smag og teksturer.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Workshoppen varer en halv time, der kan vælges mellem flere tidspunkter gennem billetlinket.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
![Kom med på neurogastronomisk eventyr og udforsk sansernes magi!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92181200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kom med på neurogastronomisk eventyr og udforsk sansernes magi!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 16-16.30, 16.45-17.15, 17.45-18.15 & 18.30-19.
Torsdag den 22. august 2024, kl. 16-16.30, 16.45-17.15, 17.45-18.15 & 18.30-19.
Pris: Entré: 80 kr
Køb/bestil billet
Sted:
Har du tænkt over, hvorfor vi er vilde med ting, der knaser? Hvorfor vi taler så meget om smag, når lugtesansen faktisk sender os tusind gange flere signaler? Eller hvorfor vi ubevist undgår mad med en bestemt farve, men bliver lokket af andre farver?
Kom med på opdagelse i madens verden, og få en indsigt i, hvordan din hjerne er en labyrint af sanseoplevelser, der styrer din oplevelse af smag og tekstur.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Workshoppen foregår indendørs
Du kommer på denne workshop igennem 14 smagsoplevelser og sanseforsøg, som udfordrer grundsmagene samt alle dine sanser.
Workshoppens værter er skolens nye EUX Gastro Science-elever, deres lærere og Rasmus Bredahl, som er kok og medforfatter på bogen "Neurogastronomi - hemmeligheden bag det perfekte måltid".
Rasmus er en del af Gejst: Hotel- og Restaurantskolens partnerskabsprojekt med Tuborgfondet, hvis mål er at håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole skal bane vejen for større engagement og faglig begejstring på de gastronomiske uddannelser
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Workshoppen foregår indendørs
Du kommer på denne workshop igennem 14 smagsoplevelser og sanseforsøg, som udfordrer grundsmagene samt alle dine sanser.
Workshoppens værter er skolens nye EUX Gastro Science-elever, deres lærere og Rasmus Bredahl, som er kok og medforfatter på bogen "Neurogastronomi - hemmeligheden bag det perfekte måltid".
Rasmus er en del af Gejst: Hotel- og Restaurantskolens partnerskabsprojekt med Tuborgfondet, hvis mål er at håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole skal bane vejen for større engagement og faglig begejstring på de gastronomiske uddannelser
![Smagning: Oplev magien ved naturvin!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92141200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Smagning: Oplev magien ved naturvin!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 16-16.45.
Er du klar til at udforske naturvinens mangfoldighed? Kom med til en spændende smagning, hvor du får mulighed for at dykke ned i verdenen af naturvin med en af branchens passionerede eksperter, Tue Bach.
Oplev hvordan naturvin kan omfavne alle, fra de vildeste smagsoplevelser til de mest klassiske toner.
Glem alt om fordommene - denne smagning viser dig, at naturvin ikke kun handler om stald, mus og neglelakfjerner. Det er en rejse gennem vinens verden, der tager dig med til eksotiske steder som Beaujolais, Italien og Karise.
Bliv inspireret, lær, og ikke mindst, smag på det anderledes, som naturvinen kan. Tilmeld dig nu og få en forsmag på vores Naturvinssommelier-uddannelse, hvor du kan gå i dybden med denne fascinerende verden af vin.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs, Tjenerhuset, 1.sal
Glem alt om fordommene - denne smagning viser dig, at naturvin ikke kun handler om stald, mus og neglelakfjerner. Det er en rejse gennem vinens verden, der tager dig med til eksotiske steder som Beaujolais, Italien og Karise.
Bliv inspireret, lær, og ikke mindst, smag på det anderledes, som naturvinen kan. Tilmeld dig nu og få en forsmag på vores Naturvinssommelier-uddannelse, hvor du kan gå i dybden med denne fascinerende verden af vin.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs, Tjenerhuset, 1.sal
![Opdag biernes vidunderlige verden: Honningworkshop og smagningsevent!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92111200x800q75image1cnt2.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Opdag biernes vidunderlige verden: Honningworkshop og smagningsevent!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 16-19.
Tag med os på en sød rejse ind i biernes fascinerende univers! Vores honningworkshop er en sjov mulighed for at udforske honning og lære om biernes utrolige rolle i naturen.
Gør dig klar til at blive overrasket, forundret og inspireret, mens du deltager i spændende quizzer og forkæler din søde tand med forskellige varianter af honning. Ingen erfaring nødvendig - bare medbring din nysgerrighed og din søde tand, så tager vi os af resten! Børn fra 8 år er også velkomne til at deltage alene og opleve den spændende verden af bier og honning sammen med os.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
![Tag med til Hotel- og Restaurantskolens street food-event!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92191200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Tag med til Hotel- og Restaurantskolens street food-event!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 16-21.
Er du klar til at forkæle dine smagsløg med en masse lækkerier? Besøg vores street food boder, hvor vi serverer frisklavet, grønt smørrebrød, herlige platter og sprøde pizzaer, der lige er hevet ud af pizzaovnen.
Slå dig ned i vores charmerende have og udeområder, nyd din mad og noget godt at drikke, mens du indånder sommerstemningen og hygger dig med venner og familie.
Street food er en del af Grøn Madfestival. Besøg gerne festivalen i tidsrummet 15:30-21:30, hvor du bl.a. også kan deltage i spændende workshops (flere kræver tilmelding), få rundvisning og købe forskellige drikkevarer.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykker vi indendørs
Prøv vores forskellige friskbagte pizzaer, som vi løbende bager i vores udendørs pizzaovn.
Smag på skønt smørrebrød, som vores smørrebrød/cater-elever har lavet helt fra bunden.
Nyd forskellige skønne småretter m.m. som vores egne købmænd har sat sammen til dig.
Vi sælger ikke billetter til street food, så kig endelig forbi og køb maden direkte fra vores boder
Det er desuden muligt at tilkøbe drikkevarer
Vi tager forbehold for udsolgt mad
Street food er en del af Grøn Madfestival. Besøg gerne festivalen i tidsrummet 15:30-21:30, hvor du bl.a. også kan deltage i spændende workshops (flere kræver tilmelding), få rundvisning og købe forskellige drikkevarer.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykker vi indendørs
Prøv vores forskellige friskbagte pizzaer, som vi løbende bager i vores udendørs pizzaovn.
Smag på skønt smørrebrød, som vores smørrebrød/cater-elever har lavet helt fra bunden.
Nyd forskellige skønne småretter m.m. som vores egne købmænd har sat sammen til dig.
Vi sælger ikke billetter til street food, så kig endelig forbi og køb maden direkte fra vores boder
Det er desuden muligt at tilkøbe drikkevarer
Vi tager forbehold for udsolgt mad
![Skab dit eget smørrebrød: En smagsoplevelse fra jord til bord!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92171200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Skab dit eget smørrebrød: En smagsoplevelse fra jord til bord!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 16.30-17.15 & 18-18.45.
Bliv en del af en spændende gastronomisk oplevelse på Hotel- og Restaurantskolen, hvor vi inviterer dig til at udforske kunsten bag det danske smørrebrød på vores workshop.
Start rejsen med en inspirerende rundvisning i vores have sammen med vores dygtige gartner. Pluk de friske råvarer, som du senere skal omsætte til dit eget mesterværk af et smørrebrød.
Under kyndig vejledning fra vores erfarne smørrebrød/catere, lærer du om teknikkerne bag et perfekt sammensat smørrebrød. Opdag fx, hvorfor hvert lag af smag og tekstur er afgørende.
Når dit smørrebrød er klar, kan du slå dig ned i vores hyggelige have og nyde resultatet af dit arbejde.
Kom og deltag i denne workshop, hvor vi forvandler råvarer fra jord til bord og fejrer den danske smørrebrødskultur.
Book dine billetter nu og tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse!
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
Under kyndig vejledning fra vores erfarne smørrebrød/catere, lærer du om teknikkerne bag et perfekt sammensat smørrebrød. Opdag fx, hvorfor hvert lag af smag og tekstur er afgørende.
Når dit smørrebrød er klar, kan du slå dig ned i vores hyggelige have og nyde resultatet af dit arbejde.
Kom og deltag i denne workshop, hvor vi forvandler råvarer fra jord til bord og fejrer den danske smørrebrødskultur.
Book dine billetter nu og tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse!
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs
![Havens gaver i august - gratis rundvisning](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent93261200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Ekskursion
Havens gaver i august - gratis rundvisning
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 17-17.45.
Oplev vores skønne have i august! Kom med til en gratis rundvisning i Hotel- og Restaurantskolens have sammen med vores dygtige gartner. Haven viser sig fra sin bedste side, og du kan smage på alt det lækre, vi dyrker.
Du kan bl.a. opleve:
Sjove urter
Anderledes spiselige blomster
Specielle grøntsager
Spiselige stauder
Tag familien med og tilbring 45 minutter sammen med os i naturens tegn. Ses vi?
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Klæder vi os efter det
Sjove urter
Anderledes spiselige blomster
Specielle grøntsager
Spiselige stauder
Tag familien med og tilbring 45 minutter sammen med os i naturens tegn. Ses vi?
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Klæder vi os efter det
![Kom til ølsmagning og få et kig ind i kellner-verdenen!](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92151200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kom til ølsmagning og få et kig ind i kellner-verdenen!
Hotel- og Restaurantskolen, kl. 17-17.45.
Få et indblik i Kellner-uddannelsens verden ved vores spændende ølsmagningsevent!
Dyk ned i øllets mangfoldige univers og lær om de sensoriske værktøjer, der anvendes i Kellner-uddannelsen, alt sammen præsenteret af den anerkendte ølekspert og forfatter Bjarke Bundgaard. Med over 20 års erfaring inden for øllets historie og geografi og som medstifter af Kellner-uddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen, er Bjarke Bundgaard din vært og guide gennem denne boblende smagsrejse. Fra foredrag til hands-on smagsprøver vil du denne eftermiddag blive klogere på øllets kompleksitet og skønhed.
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
Instagram
Facebook
I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs
Prisen inkluderer foredrag og smagning
Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem
Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.
I tilfælde af dårligt vejr...
Eventet foregår indendørs
Prisen inkluderer foredrag og smagning