FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Hornslet Skole
Ballesvej 68543 Hornslet
Tlf: 87 85 42 00 Fax: 87 85 42 01
GPS-info: Lat 56.3152, Lon 10.3161
Viser 3 events
fra/efter 28. aug. 2024
11
OKT
Diverse |
Andet
Lær at lave sund pasta
Hornslet Skole, kl. 17-20.
Italienske klassikere. Er du sikker på, at du ved hvordan man. Laver carbonara? Eller hvilke ingredienser du skal bruge til at lave ragù? Vær. Med til en aften hvor vi tilbereder klassiske italienske retter efter de ægte.
Opskrifter.
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
LÆR AT LAVE SUND PASTA
Hvem sagde at pasta ikke kan være
sund? Lær at lave lette, smagfulde og sunde pasta med masse af grøntsager,
bælgfrugter eller fisk. Vi lærer de hemmelige tricks for at lave en lækker
"pasta al dente" som skal krydres med sunde og velsmagende
ingredienser
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219000
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
LÆR AT LAVE SUND PASTA
Hvem sagde at pasta ikke kan være
sund? Lær at lave lette, smagfulde og sunde pasta med masse af grøntsager,
bælgfrugter eller fisk. Vi lærer de hemmelige tricks for at lave en lækker
"pasta al dente" som skal krydres med sunde og velsmagende
ingredienser
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219000
1
NOV
Diverse |
Undervisning
Italiensk tapas
Hornslet Skole, kl. 17-20.
Fredag den 1. november 2024, kl. 17-20.
Hjemmeside:
https://aof.dk/AOF-AOFMIDT/8324219001
Arrangør:
Aof Syd Djurs
Sted:
Italienske klassikere. Er du sikker på, at du ved hvordan man. Laver carbonara? Eller hvilke ingredienser du skal bruge til at lave ragù? Vær. Med til en aften hvor vi tilbereder klassiske italienske retter efter de ægte.
Opskrifter.
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
ITALIENSKE TAPAS
Mangler du idéer til
lækre, nemme og sjove retter? Så er dette "italienske tapas" kursus
noget for dig! Vi skal lave smagfulde og hurtige italienske
"antipasti", som kan serveres både som finger food eller hovedretter,
som vil overraske dine gæster. Alt efter den bedste italienske tradition. Pris for udgift til mad: 80 kr.(mobilepay til underviseren)
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219001
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
ITALIENSKE TAPAS
Mangler du idéer til
lækre, nemme og sjove retter? Så er dette "italienske tapas" kursus
noget for dig! Vi skal lave smagfulde og hurtige italienske
"antipasti", som kan serveres både som finger food eller hovedretter,
som vil overraske dine gæster. Alt efter den bedste italienske tradition. Pris for udgift til mad: 80 kr.(mobilepay til underviseren)
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219001
15
NOV
Diverse |
Andet
Mad fra Italiens grønne hjerte
Hornslet Skole, kl. 17-20.
Italienske klassikere. Er du sikker på, at du ved hvordan man. Laver carbonara? Eller hvilke ingredienser du skal bruge til at lave ragù? Vær. Med til en aften hvor vi tilbereder klassiske italienske retter efter de ægte.
Opskrifter.
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
MAD FRA ITALIENS GRØNNE HJERTE
En lille region i hjertet af Italien,
som er kendt for dens uberørt natur, smukke byer, og dens typiske mad.
Bælgfrugter, svampe, trøfler, asparges, ost, skinke bruges i traditionelle
opskrifter som laves i dag som i går, og som kan give dig inspiration til lækre
retter til hverdagsmad. Kom og lær, hvordan man laver hjemmelavet "ciriole"
("tykke" spaghetti af mel og vand), en smagfuld linsesuppe eller hvordan man
bruger asparges til frittata (æggekage) eller pastasauce. Matr./mad er incl
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219002
Få gode ingredienser til at lave
enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt.
Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at
kryddere det hele.
MAD FRA ITALIENS GRØNNE HJERTE
En lille region i hjertet af Italien,
som er kendt for dens uberørt natur, smukke byer, og dens typiske mad.
Bælgfrugter, svampe, trøfler, asparges, ost, skinke bruges i traditionelle
opskrifter som laves i dag som i går, og som kan give dig inspiration til lækre
retter til hverdagsmad. Kom og lær, hvordan man laver hjemmelavet "ciriole"
("tykke" spaghetti af mel og vand), en smagfuld linsesuppe eller hvordan man
bruger asparges til frittata (æggekage) eller pastasauce. Matr./mad er incl
Underviser: Giulia Pierucci
Hold: 8324219002