FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
1126 København K
Tlf: 3312 8053 Fax: kontakt@suhrs.d
GPS-info: Lat 55.6823, Lon 12.5751
Suhrs Højskole - Danmarks eneste madhøjskole
Viser 4 events
fra/efter 21. nov. 2024
Åbent hus - Book en rundvisning på Suhrs Højskole midt i København
Suhrs Højskole, kl. 10.
Vi tilbyder følgende linjer:
Sommelier & Bryg
Gastro
Omstillingsagent
Derudover har vi en væld af valgfag såsom Keramik, Bag, Ost, Det Søde Køkken m.m.
Et højskoleophold på Suhrs handler selvfølgelig om meget andet end mad, fag og undervisning. Højskolelivet er i fokus, og det betyder et væld af oplevelser - blandt andet fredagsmiddage, teaterture, kulturaftener, fester, hygge og samvær.
Vi tager også på mange naturture til skov, strand og landbrug og besøger grønne iværksættere. Og så vil du komme med på en 10-dages kulinarisk rejse til Italien.
Vi har plads til ca. 50 elever, hvoraf lidt over halvdelen bor på højskolen Du kommer derfor til at opleve et meget tæt fællesskab.
Book en uforpligtende rundvisning
Læs om vores to linjer
Mød vores tidligere elever
Følg med på Instagram
Andreas Harders Mindepris 2024
Suhrs Højskole
Prisoverrækkelsen finder sted torsdag den 21. november kl. 16.30-18.30 på Suhrs Højskole, Pustervig 8 ved Kultorvet
Arrangementet foregår på 1. sal i lokalet "Ingeborg".
Karin vil fortælle om vingården og hendes pionerarbejde. Hun giver os en smagning med fem af hendes vine og hertil er der lidt snacks
Det koster 200 kr. at deltage i arrangementet. Billetter købes her på siden.
Priskomiteen består af Katrine Klinken (kogebogsforfatter m.m.), Carlo Merolli (vinhandler), Johan Dal (projektchef, Hotel- og Restaurantskolen), Jesper Uhrup Christensen (forfatter og tidl. chefredaktør på Gastro), Anna Thorup Harder, Lucia Thorup Harder og Thomas Harder
Pasta som en pro
Suhrs Højskole, kl. 17-21.
Pasta som en Pro med Philip Grønkjær
På workshoppen lærer du at laver billedsmuk og velsmagende pasta og en masse grundteknikker, så du selv kan variere opskrifterne.
Hvad kan du forvente:
En hyggelig aften.
En masse teknikker og viden om, hvordan du laver fantastisk smuk og velsmagende pasta.
Et dejligt fællesmåltid sammen med de andre kursister.
Vand, vin og saft til måltidet
Program:
Velkomst. Introduktion og grundteknikker.
Pastaproduktion og tilberedning.
Fællesspisning
Om Philip Grønkjær:
Grøn mad, gedignt håndværk og mad, der smager sindssygt godt. Philip Grønkjær er leder af Brønnums Innovations Lab og har en fortid som køkkenchef på Kadeau og har flere andre danske Michelinrestauranter på CVet
Åbent Hus
Suhrs Højskole, kl. 17:00.
Er du nysgerrig på, hvordan det er at gå på højskole midt i København? Eller kender du en som drømmer om at bo i byen og at blive en del af et fællesskab?
Kom til Åbent Hus med fællesspisning på Suhrs Højskole. Du er velkommen til at medbringe et familiemedlem eller en ven, som du kan dele informationerne med. Arrangementet er kun for nuværende og potentielle elever + evt. 1 ledsager.
Du kan:
Høre om vores 3 linjer: Gastro, Omstillingsagent og den nye linje "Sommelier og Bryg"
Høre om vores valgfag såsom keramik, Det søde Køkken, Bag, Ro på m.m.
Høre om forskellen på at være dagelev/ikke boende og boende elev på højskolen
Se højskolen og komme på en rundvisning
Møde og tale med nuværende elever
Spise lækker aftensmad, som vi har sørget for
Stille spørgsmål
Programmet (med forbehold for ændringer):
Kl. 17.00 mødes vi i lokalet Ingeborg, hvor vi vil fortælle om ovenstående og give dig en rundvisning
Kl. 18.00 Fællesspisning (vegetarisk)
Kl. 18.30/19.00 Tak for i dag og på gensyn.
Det er helt okay, hvis du kun kan deltage i noget af arrangementet.
Hvis du ikke spiser med bedes du skrive til ll@suhrs.dk, så vi undgår madspild. Du bedes i god tid skrive til samme mail, hvis du skulle blive forhindret.
Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til kontakt@suhrs.dk eller ringe til os 33128053 alle hverdage mellem kl. 9-14