FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Brøndbyøster Skole
Bredager 1602605 Brøndby
Tlf: 43 28 28 70
GPS-info: Lat 55.6627, Lon 12.4469
Viser 14 events
fra/efter 19. jul. 2024
16
DEC
Diverse |
Undervisning
Trommer for begyndere og let øvede
Brøndbyøster Skole, 12 mødegange kl. 17.30-20.30.
Mandag den 9. september til mandag den 16. december 2024, 12 mødegange kl. 17.30-20.30.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Skulle der være en trommeslager gemt i dig , og har du lyst til at lære eller til at blive endnu bedre til at spille på verdens fedeste instrument, skal du melde dig til trommeundervisning hos mig.
Vi vil arbejde med basal trommeteknik, fede grooves og fede fills. Kort sagt byder jeg velkommen indenfor til den helt unikke og superfede trommeverden ! Jeg håber, vi ses!
Underviser: Mikkel Find Jensen
Hold: 0724207590
Underviser: Mikkel Find Jensen
Hold: 0724207590
17
SEP
Diverse |
Undervisning
Vegetarisk/vegansk mad
Brøndbyøster Skole, kl. 16.30-20.15.
Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219352
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219352
21
NOV
Diverse |
Undervisning
Italiensk mad
Brøndbyøster Skole, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Mandag den 23. september til torsdag den 21. november 2024, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Kan du lide italiensk mad? Vil du gerne uddybe din viden og lære at lave det grundlæggende?. Dette 5-dages kursus på 4 lektioner pr. gang er bygget op på en teoretisk, men frem for alt praktisk måde.
En italiensk ret om dagen vil blive introduceret, hvor historien, oprindelsen af smagen og den kulinariske tradition vil blive forklaret.
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede.
Undervisningen foregår på engelsk
Medbring viskestykke og evt. et forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219360
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede.
Undervisningen foregår på engelsk
Medbring viskestykke og evt. et forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219360
24
SEP
Diverse |
Undervisning
Antiinflammatorisk mad
Brøndbyøster Skole, kl. 16.30-20.15.
Er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver.
Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer. F.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219353
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219353
11
DEC
Diverse |
Undervisning
Keramik
Brøndbyøster Skole, 10 mødegange kl. 17-20.30.
Onsdag den 2. oktober til onsdag den 11. december 2024, 10 mødegange kl. 17-20.30.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Har du lyst til at prøve kræfter med keramik? Kurset er både for dig, som aldrig har prøvet keramik før og dig som allerede har erfaring.
Som nybegynder vil du blive introduceret til forskellige grundteknikker, såsom pladeteknik, pølseteknik samt at kvætse
Som øvet vil du blive vejledt i at lave de skulpturer/vaser/stel mv., som du selv kommer med ønske om at lave
Der er fokus på, at eleverne skal udfordre og udvikle deres teknikker
Vi arbejder med mange forskellige typer af stentøj, som har vidt forskellige kvaliteter, og du vil lære hvilket typer af stentøj, der passer til forskellige typer af projekter
Du vil dertil blive introduceret til hvordan man glaserer og anvender andre former for dekorering
Du lærer også om forskellige brændingsteknikker
Kursusprisen inkluderer omkring 10 -12 kg ler
Ved udarbejdelse af flere større emner eller udsædvanligt mange små emner, betales der efter aftale med underviseren 30 kr. pr. ekstra kg. ler
Prisen for kurset er alene for undervisningen, så kursister forventes at tage del i oprydning og rengøring
Underviser: . .
Hold: 0724202307
Som øvet vil du blive vejledt i at lave de skulpturer/vaser/stel mv., som du selv kommer med ønske om at lave
Der er fokus på, at eleverne skal udfordre og udvikle deres teknikker
Vi arbejder med mange forskellige typer af stentøj, som har vidt forskellige kvaliteter, og du vil lære hvilket typer af stentøj, der passer til forskellige typer af projekter
Du vil dertil blive introduceret til hvordan man glaserer og anvender andre former for dekorering
Du lærer også om forskellige brændingsteknikker
Kursusprisen inkluderer omkring 10 -12 kg ler
Ved udarbejdelse af flere større emner eller udsædvanligt mange små emner, betales der efter aftale med underviseren 30 kr. pr. ekstra kg. ler
Prisen for kurset er alene for undervisningen, så kursister forventes at tage del i oprydning og rengøring
Underviser: . .
Hold: 0724202307
19
DEC
Diverse |
Undervisning
Knipling
Brøndbyøster Skole, 11 mødegange kl. 19-21.35.
Torsdag den 3. oktober til torsdag den 19. december 2024, 11 mødegange kl. 19-21.35.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Er et gammelt håndværk, som er blevet populært igen. Det er en afslappende hobby med mange varianter i både mønstre, trådens tykkelse og farve. Vi knipler festremser, dækkeservietter, lommetørklæder, billeder og meget andet.
Du lærer at arbejde efter en arbejdstegning og undervisningen er individuel, så alle kan være med.
Kniplebræt, mønstre m.m. kan købes gennem underviseren
Underviser: Stella Aagaard
Hold: 0724202347
Kniplebræt, mønstre m.m. kan købes gennem underviseren
Underviser: Stella Aagaard
Hold: 0724202347
8
OKT
Diverse |
Undervisning
Street food
Brøndbyøster Skole, kl. 16.30-20.15.
Er nemme, sunde retter, der kan spises på farten. Med inspiration fra det asiatiske køkken og andre traditioner, bevæger vi os ud i street foodens verden med alle dens lækre retter og eksotiske smage.
Bl.a. gourmet hot dog med syltede rødløg, salat bowl, lakseceviché, sunde sød kartoffel fritter, burger i en let, optimeret udgave og blåbærvafler med kokosis.
Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter. Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.
Alle råvarer, vi anvender, er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.
Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219355
Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter. Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.
Alle råvarer, vi anvender, er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.
Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219355
16
DEC
Diverse |
Undervisning
Italiensk mad
Brøndbyøster Skole, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Mandag den 28. oktober til mandag den 16. december 2024, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Kan du lide italiensk mad? Vil du gerne uddybe din viden og lære at lave det grundlæggende?. Dette 5-dages kursus på 4 lektioner pr. gang er bygget op på en teoretisk, men frem for alt praktisk måde.
En italiensk ret om dagen vil blive introduceret, hvor historien, oprindelsen af smagen og den kulinariske tradition vil blive forklaret.
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.
Undervisningen foregår på engelsk
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219361
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.
Undervisningen foregår på engelsk
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219361
29
OKT
Diverse |
Undervisning
Antiinflammatorisk mad
Brøndbyøster Skole, kl. 16.30-20.15.
Er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver.
Vi laver mættende hverdagsmad og søde lækkerier, hvor udgangspunktet er, at smagen er i top og antiinflammatoriske råvarer. F.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, fisk, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219354
Bliv klædt på til at lave mad, hvor du ved, at ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt. Ingen gluten eller laktose
Alle råvarer er økologiske, og du kan få individuel rådgivning. Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde
Underviser: Agna Vodder
Hold: 0724219354
9
JAN
Diverse |
Undervisning
Italiensk mad
Brøndbyøster Skole, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Torsdag den 31. oktober 2024 til torsdag den 9. januar 2025, 5 mødegange kl. 17-20.30.
Arrangør:
AOF Brøndby
Sted:
Kan du lide italiensk mad? Vil du gerne uddybe din viden og lære at lave det grundlæggende?. Dette 5-dages kursus på 4 lektioner pr. gang er bygget op på en teoretisk, men frem for alt praktisk måde.
En italiensk ret om dagen vil blive introduceret, hvor historien, oprindelsen af smagen og den kulinariske tradition vil blive forklaret.
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede. Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.
Undervisningen foregår på engelsk
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219363
Derudover bliver du vejledt i tilberedningen, med øje for tilrettelæggelse og renlighed. Endelig vil du lære at dekorere og servere retten "Buon appetito!"
N.B. Hvis der skulle være særlige præferencer, vil der være mulighed for sammen at beslutte, hvad vi skal tilberede. Der må påregnes udgifter til råvarer på 150,- kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.
Undervisningen foregår på engelsk
Underviser: Davide Ciampi
Hold: 0724219363