FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Det Røde Pakhus, Assens Havn
Nordre havnevej 185610 Assens
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 3 events
fra/efter 17. jul. 2024
![Tang og havmad. Den nye "superfood"](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_YnKK83ssB5LyVlpImnaeLwAAABU-Zmi2fX9LwAdgYyi5jQXnPwAAABI.jpg)
23
JUL
Diverse |
Natur
Tang og havmad. Den nye "superfood"
Det Røde Pakhus, Assens Havn, 11-13 & 14-17.
Tirsdag den 23. juli 2024, 11-13 & 14-17.
Pris: Fri entré
Hjemmeside:
https://oplevkysten.dk
Arrangør:
Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
Sted:
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande. HAVSMAG er startet af Jens Helt, som er bosiddende på Sydfyn. De seneste år har han dyrket og høstet tang, som fødevare, ved de sydfynske kyster. Til daglig er han lærer på en efterskole, hvor han underviser i madkultur og natur. Han har med "havets nye superfood" skabt flere produkter af tang til en bæredygtig og sund kost. Han vil være at finde ved det røde pakhus med små kulinariske smagsprøver af alt godt fra havet og selvfølgelig med Tang i fokus.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
![Tang og havmad. Den nye "superfood"](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_YnKK83ssB5LyVlpImnaeLwAAABU-Zmiu4daG7Vj8zqhMQ2xwrwAAACY.jpg)
16
AUG
Diverse |
Natur
Tang og havmad. Den nye "superfood"
Det Røde Pakhus, Assens Havn, (11:00 - 1300) (14:00 - 17:00).
Fredag den 16. august 2024, (11:00 - 1300) (14:00 - 17:00).
Pris: Fri entré
Arrangør:
Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
Sted:
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande. HAVSMAG er startet af Jens Helt, som er bosiddende på Sydfyn. De seneste år har han dyrket og høstet tang, som fødevare, ved de sydfynske kyster. Til daglig er han lærer på en efterskole, hvor han underviser i madkultur og natur. Han har med "havets nye superfood" skabt flere produkter af tang til en bæredygtig og sund kost. Han vil være at finde ved det røde pakhus med små kulinariske smagsprøver af alt godt fra havet og selvfølgelig med Tang i fokus.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
![Tang og havmad. Den nye "superfood"](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_YnKK83ssB5LyVlpImnaeLwAAABU-ZmivLngWV1LzA3gKOi2QqAAAACU.jpg)
17
AUG
Diverse |
Natur
Tang og havmad. Den nye "superfood"
Det Røde Pakhus, Assens Havn, (11:00 - 1300) (14:00 - 17:00).
Lørdag den 17. august 2024, (11:00 - 1300) (14:00 - 17:00).
Pris: Fri entré
Arrangør:
Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
Sted:
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag vil være med vært ved det røde pakhus. Her vil der være fokus på tang og hvad den kan kulinarisk og ikke mindst, den enorme betydning tang har for de indre danske farvande. HAVSMAG er startet af Jens Helt, som er bosiddende på Sydfyn. De seneste år har han dyrket og høstet tang, som fødevare, ved de sydfynske kyster. Til daglig er han lærer på en efterskole, hvor han underviser i madkultur og natur. Han har med "havets nye superfood" skabt flere produkter af tang til en bæredygtig og sund kost. Han vil være at finde ved det røde pakhus med små kulinariske smagsprøver af alt godt fra havet og selvfølgelig med Tang i fokus.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag er vært for eventet
Arrangeret af Oplev Kysten
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk