FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Restaurant Skipperly
Vejrø 44943 Torrig L
Tlf: 20 27 23 60
GPS-info: Lat 55.0367, Lon 11.3726
Skipperly er vores gastronomiske værksted en restaurant med kulinarisk sjæl, åben pejs og glimtende havudsigt. Her oplever du øens bæredygtige landkøkken, baseret på økologiske råvarer fra blandt andet øens egenproduktion og fra lokale producenter. Uanset hvor du bor på øen, vil Skipperly være dit gastronomiske hjem morgen, frokost og aften. I det åbne køkken huserer restaurantens ildsjæle. Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen og tilberedt med kærlighed og kreativitet. Smagen af Vejrø er noget, som mange gerne vil opleve igen. Derfor kan du tage den med hjem. I Skipperly findes også en gårdbutik med Vejrøs egne økoprodukter. Her sælger vi et udsnit af vores egne produkter og lokalproducerede produkter, som økologiske grøntsager, kød- og mælkevarer, æg, krydderurter og gastronomiske specialiteter som fx chutneyer, most og marmelade. Morgenmad kan serveres i vores restaurant ved forudbestilling.
![](https://www.kultunaut.dk/perl/images/vdk/w300_files447161362restaurantskipperly.jpg)
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 2 events
fra/efter 24. jul. 2024
![Dagstur til Vejrø](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZeWcw3ovSG9rcjV7m1SFAAAAC4-ZnUkxF3nQjjCoCoKBkRxqAAAAAQ.png)
25
AUG
Diverse |
Ekskursion
Dagstur til Vejrø
Restaurant Skipperly, kl. 10:00.
Onsdag den 3. juli til søndag den 25. august 2024, kl. 10:00.
Pris: Entré: 995 kr
Sted:
Skal du med på en dagstur til Vejrø og få en smag af livet på øen?
DAGSTUR TIL VEJRØ
Skal du med på en dagstur til Vejrø og få en smag af livet på øen?
Oplev den unikke charme og skønhed, som Vejrø har at byde på. Du kan se frem til en dag fyldt med naturskønne omgivelser, lækker mad og spændende oplevelser.
Vejrø er en oase af fred og ro, hvor du kan nyde frisk luft, smukke landskaber og hyggelige stunder.
Dette er en perfekt mulighed for at tage en pause fra hverdagen og nyde en dejlig dag på en af Danmarks mest idylliske øer.
Dagsturen inkluderer:
Afrejse fra Kragenæs havn kl. 10:00/11:00
Frokost på Restaurant Skipperly
Rundvisning på øen
Retur fra Vejrø til Kragenæs kl. 15:00/16:00
Pris: 995 DKK
Book din dagstur ved at sende en mail til vejroe@vejroe.dk eller ringe til os på +45 63 20 59 20
Dagsture tilbydes alle søndage i juli & august
Samt onsdage i juli
Skal du med på en dagstur til Vejrø og få en smag af livet på øen?
Oplev den unikke charme og skønhed, som Vejrø har at byde på. Du kan se frem til en dag fyldt med naturskønne omgivelser, lækker mad og spændende oplevelser.
Vejrø er en oase af fred og ro, hvor du kan nyde frisk luft, smukke landskaber og hyggelige stunder.
Dette er en perfekt mulighed for at tage en pause fra hverdagen og nyde en dejlig dag på en af Danmarks mest idylliske øer.
Dagsturen inkluderer:
Afrejse fra Kragenæs havn kl. 10:00/11:00
Frokost på Restaurant Skipperly
Rundvisning på øen
Retur fra Vejrø til Kragenæs kl. 15:00/16:00
Pris: 995 DKK
Book din dagstur ved at sende en mail til vejroe@vejroe.dk eller ringe til os på +45 63 20 59 20
Dagsture tilbydes alle søndage i juli & august
Samt onsdage i juli
![Vildt Aften](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZeWcw3ovSG9rcjV7m1SFAAAAC4-Zjs3oU1VWgbSRVG4tHzRQAAACA.png)
9
NOV
Diverse |
Gastronomi
Vildt Aften
Restaurant Skipperly, kl. 13:00.
Lørdag den 9. november 2024, kl. 13:00.
Pris: Entré: 8495 kr
Sted:
Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.
Den 9. november inviterer Vejrø til en eksklusiv 7-retters vildtaften i samarbejde med Jaegerinden Mette Karin på Vejrø, inklusive overnatning.
Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt, tildels skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.
Om Mette Karin
Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød - samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.
Hvad du kan se frem til...
Snacks
Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær
Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq
Menu
Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær
And, karl-johan og brombær
Hare, bivoks og røget marv
Buk, knoldselleri og trøffel
Myseost, kartoffelskræller og birketræ
Petit four
Inkluderet er
Sejlads Til Vejrø
Kaffe & kage i Jagtstuen
Velkomstdrink
7 serveringer med tilhørende vinmenu
Kaffe & Petit four
Overnatning & Morgenmad
Sejlads fra Vejrø
Pris
Double, Deluxe: 8495 DKK / 2 per
Junior Suite: 9495 DKK / 2 per
Glæd dig til at opleve en delikat 7-retters menu med vildt, tildels skudt af Mette Karin på Vejrø. Lad dig forføre af smagene fra naturen og deltag i en aften fyldt med god stemning og kulinarisk nydelse på Vejrø.
Om Mette Karin
Mette Karin Petersen, også kendt som Jaegerinden, er passioneret jæger og formidler af bæredygtigt vildtkød. De sidste syv år har hun som udgangspunkt kun spist kød hun selv har skudt, hvilket der er en helt særlig grund til. Det er nemlig det mest bæredygtige og klimavenlige valg, hvis man vil spise kød - samt det med højst dyrevelfærd, hvis du spørger Mette. I 2021 færdiggjorde hun sin uddannelse som Oplevelsesøkonom med speciale i markedsføring af jagt, og har siden drevet sit eget digitale marketingsbureau, med fokus på jagt og outdoor.
Hvad du kan se frem til...
Snacks
Tærte af rådyrblod med vildt-tatar og kirsebær
Kebab af rådyrhjerte med solbær og malt bbq
Menu
Fasan schnitzel med brunet smør og umodne bær
And, karl-johan og brombær
Hare, bivoks og røget marv
Buk, knoldselleri og trøffel
Myseost, kartoffelskræller og birketræ
Petit four
Inkluderet er
Sejlads Til Vejrø
Kaffe & kage i Jagtstuen
Velkomstdrink
7 serveringer med tilhørende vinmenu
Kaffe & Petit four
Overnatning & Morgenmad
Sejlads fra Vejrø
Pris
Double, Deluxe: 8495 DKK / 2 per
Junior Suite: 9495 DKK / 2 per