FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Sakskøbing Madhus
Torvegade 10-124990 Sakskøbing
GPS-info: Lat 54.8004, Lon 11.636
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 4 events
fra/efter 16. jul. 2024
![Grydestegt Kylling](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZQ1UPxP8QYg9YXQ1jxfw5gAAAC8-Zn0RqI6wDt9AxN7UgC1OpQAAAB0.jpg)
16
JUL
Diverse |
Undervisning
Grydestegt Kylling
Sakskøbing Madhus, 10:00-13:00.
Tirsdag den 16. juli 2024, 10:00-13:00.
Pris: Entré: 695 kr
Hjemmeside:
https://sakskobingmadhus.dk/to_gennerationer/
Sted:
Vi laver mad fra bunden med friske danske råvarer, du lærer om saltning, bruning og simretilberedning så kyllingen bliver mør og saftig.
Vi laver sovs med afsæt i den sky fra kyllingen, samt du bliver introduceret til hvordan man på forskellige måder kan lave sovsen. Du kommer også til at prøve kræfter med sommerens tilbehør der kan serveres til kylling.
Det hele afrundes med at du fremstiller en lækker dessert med afsæt i årstiden.
Dagen sluttes af med at vi spiser fælles den hjemmelavede 2. retters menu.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i kan genskabe og tilberede retterne i jeres eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
Det hele afrundes med at du fremstiller en lækker dessert med afsæt i årstiden.
Dagen sluttes af med at vi spiser fælles den hjemmelavede 2. retters menu.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i kan genskabe og tilberede retterne i jeres eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
![Forskelligt fyld i rugbarer til madpakken](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZQ1UPxP8QYg9YXQ1jxfw5gAAAC8-Zn0RYbu7ZnXtDxA19v5-WQAAABM.jpg)
17
JUL
Diverse |
Undervisning
Forskelligt fyld i rugbarer til madpakken
Sakskøbing Madhus, 10:00-13:00.
Onsdag den 17. juli 2024, 10:00-13:00.
Pris: Entré: 695 kr
Hjemmeside:
https://sakskobingmadhus.dk/to_gennerationer/
Sted:
Vi laver rugbarer med forskelligt fyld og tilbehør.
Grupperne fremstiller en række lækkerier, som til sidst samles på et stort tag-selv-bord. Her diskuterer vi ingredienser og mulige ændringer baseret på, hvad man har i køleskabet, for eventuel at bekæmpe madspild. Det hele afsluttes med en lækker fælles frokost, hvor vi sammen får inspiration til nye, spændende madpakker.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så du kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så du kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
![Mælkeærter med stegt flæsk](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZQ1UPxP8QYg9YXQ1jxfw5gAAAC8-Zn0Q9-K-RNqEbgClXpWwAAACM.jpg)
18
JUL
Diverse |
Undervisning
Mælkeærter med stegt flæsk
Sakskøbing Madhus, 10:00-13:00.
Torsdag den 18. juli 2024, 10:00-13:00.
Pris: Entré: 695 kr
Hjemmeside:
https://sakskobingmadhus.dk/to_gennerationer/
Sted:
Egnsretter er en vigtig del af vores kultur, som vi skal bevare og videreføre til de yngre generationer.
Denne egnsret består af nye kartofler, ærter og gulerødder kogt på sødmælk, serveret med hakket persille og stegt flæsk. Til dessert laver vi pandekager med bærkompot.
Opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i kan genskabe og tilberede retterne i jeres eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
Opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i kan genskabe og tilberede retterne i jeres eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695 kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer
![Det sunde alternative i madpakken](https://www.kultunaut.dk/perl/images/user/W160H160_ZQ1UPxP8QYg9YXQ1jxfw5gAAAC8-Zn0RcBP1XWYmGfJTXhwzpgAAAAs.jpg)
19
JUL
Diverse |
Undervisning
Det sunde alternative i madpakken
Sakskøbing Madhus, 10:00-13:00.
Fredag den 19. juli 2024, 10:00-13:00.
Pris: Entré: 695 kr
Hjemmeside:
https://sakskobingmadhus.dk/to_gennerationer/
Sted:
Kurset er for jer, der ønsker at skifte til sundere og mere hjemmelavede vaner. Kom og få inspiration til nye og sunde idéer til madpakken og snacks i pauserne.
Med afsæt i sundhed og noget der giver energi til kroppen, kommer vi omkring forskellige meltyper, grøntsager der kan tilsættes i brød, samt knækbrød og snackbar. Det hele afsluttes med et stort fælles frokostbord.
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i sammen kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer.
Kurset oprettes fra 12 personer og max 16 personer, Ved manglende tilmeldte tilbagebetales pengene
Alle opskrifterne fra dagens lækkerier, får i selvfølgelig med hjem, så i sammen kan genskabe og tilberede retterne i dit eget køkken.
Under hele kurset er der fremsat drikkevarer.
Kursuset varighed er 3 timer fra kl. 10 til 13
Pris: 695kr. for 2. generationer inkl. Drikkevarer.
Kurset oprettes fra 12 personer og max 16 personer, Ved manglende tilmeldte tilbagebetales pengene