FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Kitchen Collective
Slagtehusgade 11A1715 København V
GPS-info: Lat 55.6687, Lon 12.5614
Viser 3 events
fra/efter 21. nov. 2024
21
NOV
Diverse |
Gastronomi
Levantisk festmiddag: Oplev at vær gæst i Yusras Køkken
Kitchen Collective
Torsdag den 21. november 2024
Pris: Entré: 295 kr
Sted:
Du er inviteret! Kom til levantisk festmiddag og oplev at vær gæst i Yusras Køkken. Dato og tid: 21. november 2024 fra kl 18.00-22.00. Pris: 295kr + gebyr. Sted: Kitchen Collective, Kødbyen, København.
Det levantiske køkken er en tusind år gammel tradition i et historisk område, som omfatter de fire arabiske lande, Syrien, Jordan, Libanon og Palæstina, som deler madkultur. Youssra kom til Danmark i 2015 og har medbragt traditionen og erfaringen, som hun nu kombinerer med inspiration fra det internationale kulinariske miljø i København og fra hendes tid i den Arabiske Golf.
Du kan forvente en madoplevelse der svarer til en stor familiemiddag i et Syrisk landkøkken, hvor mama Yusra har forberedt noget ganske særligt til sine gæster. Det rustikke og det raffinerede kombineres med indsigt og kærlighed.
Aftenens menu:
Kebbe lahme
Den berømte friterede kebbe formet som en kop med hakket oksekød, og krydderier. Serveres med dip af granatæblesirup
Goulash Sapanekh
Lagdelt filodej marineret med mælk, æg og smør, fyldt med Yusras blanding af spinat og ost. Bagt gyldne og sprøde
Trefarvet Hummus
Den udødelige klassiker, hummus af kikærter, olivenolie, tahin kommer her i 3 versioner: en klassisk, en med avocado og en med rødbede. Lækker og festlig gul, grøn og rød
Laban Belkhodar
Salat med rosin, valnød, agurk og andre grøntsager i syrlig yoghurtdressing
Kosa ma dajaj wa bashamel
Denne ret fra det syriske landkøkken består af små squash fyldt med kylling, kogt i bechamel sauce
Kebab Bel Fakhaar
En lækkerbisken fra det syriske køkken. På en bund af ristede auberginer, løg, tomat og rød peber lækkes en køfte krydret med chili, hvidløg og løg. Det hele dækkes til med en dej lavet på olivenolie, og tærten bages i ovnen. Serveres også i en vegetarisk version med champignon, bønner og kartoffel
Rz ma alsharya
Basmatiris med vermicelli, tilberedt som kun Yusra kan
Jerjer ma jubn Mushllala
En frisk salat med rucola, cherrytomater, valnød og arabisk ost. Dressing af granatæblesauce
Yusras Køkken arbejder på at opbygge en virksomhed, der på sigt også kan hjælpe andre kvinder med flugterfaring til et retfærdigt arbejdsliv
Yusras Køkken er en del af Kitchen Collective, der er et kollektiv for madiværksættere
Du kan forvente en madoplevelse der svarer til en stor familiemiddag i et Syrisk landkøkken, hvor mama Yusra har forberedt noget ganske særligt til sine gæster. Det rustikke og det raffinerede kombineres med indsigt og kærlighed.
Aftenens menu:
Kebbe lahme
Den berømte friterede kebbe formet som en kop med hakket oksekød, og krydderier. Serveres med dip af granatæblesirup
Goulash Sapanekh
Lagdelt filodej marineret med mælk, æg og smør, fyldt med Yusras blanding af spinat og ost. Bagt gyldne og sprøde
Trefarvet Hummus
Den udødelige klassiker, hummus af kikærter, olivenolie, tahin kommer her i 3 versioner: en klassisk, en med avocado og en med rødbede. Lækker og festlig gul, grøn og rød
Laban Belkhodar
Salat med rosin, valnød, agurk og andre grøntsager i syrlig yoghurtdressing
Kosa ma dajaj wa bashamel
Denne ret fra det syriske landkøkken består af små squash fyldt med kylling, kogt i bechamel sauce
Kebab Bel Fakhaar
En lækkerbisken fra det syriske køkken. På en bund af ristede auberginer, løg, tomat og rød peber lækkes en køfte krydret med chili, hvidløg og løg. Det hele dækkes til med en dej lavet på olivenolie, og tærten bages i ovnen. Serveres også i en vegetarisk version med champignon, bønner og kartoffel
Rz ma alsharya
Basmatiris med vermicelli, tilberedt som kun Yusra kan
Jerjer ma jubn Mushllala
En frisk salat med rucola, cherrytomater, valnød og arabisk ost. Dressing af granatæblesauce
Yusras Køkken arbejder på at opbygge en virksomhed, der på sigt også kan hjælpe andre kvinder med flugterfaring til et retfærdigt arbejdsliv
Yusras Køkken er en del af Kitchen Collective, der er et kollektiv for madiværksættere
29
NOV
Diverse |
Gastronomi
Smag på: Sayang Indonesisk Cuisine
Kitchen Collective
Fredag den 29. november 2024
Pris: Entré: 395 kr
Sted:
Du er inviteret! Smag på Sayang Indonesisk Cuisine! Dato og tid: 29. november 2024 fra kl 18.00-22.00. Pris: 395kr. Sted: Kitchen Collective, Kødbyen, Vesterbro.
Dini er oprindeligt fra Jakarta og har startet SAYANG, fordi hun gerne vil introducere danskerne for smagen af hendes hjemland. 'Sayang' er et alsidigt ord, der udtrykker kærlighed og omsorg, og navnet afspejler ligeledes kærligheden til indonesisk mad og ønsket om at bygge bro mellem kulturer via maden.
Oplev et rigt smagsunivers og et vidunderligt værtskab, når Dini tager imod dig den 29. november
@sayangindonesiskcuisinecph
@kitchencollectivedk
Foto: Agnes Saaby Thomsen for Sayang Indonesisk Cuisine
Oplev et rigt smagsunivers og et vidunderligt værtskab, når Dini tager imod dig den 29. november
@sayangindonesiskcuisinecph
@kitchencollectivedk
Foto: Agnes Saaby Thomsen for Sayang Indonesisk Cuisine
5
DEC
Diverse |
Undervisning
Cooking class - Introduktion til afrikansk madlavning
Kitchen Collective
Kom med til et spændende madlavningskursus med Annette Niyomwungere, hvor du bliver introduceret til afrikansk madlavning med udgangspunkt i hendes kogebog Smagen og duften af mit Afrika.
Annette vil guide dig igennem den rige og mangfoldige verden af afrikansk madkultur, hvor du lærer om unikke krydderier og traditionelle teknikker, der bringer Afrikas smage til live.
Dette kursus er en fantastisk mulighed for at opleve afrikansk madkultur på egen hånd og lære, hvordan du kan integrere afrikanske retter i din egen madlavning. Du vil få en dybere forståelse af, hvordan mad kan fungere som en bro mellem kulturer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du forlade kurset med ny inspiration og praktiske færdigheder.
Arrangementet varer typisk 4 timer, hvor vi i fællesskab laver en menu bestående af fire retter. Vi gennemgår spørgsmål, der kan opstå undervejs, og afslutter aftenen med fællesspisning.
Kurset er for alle, der er nysgerrige efter nye initiativer, smagsoplevelser og ønsker at udvide deres kulinariske horisont.
Pris: 800 kr
Sted: Kitchen Collective, Kødbyen
Slagtehusgade 11A, 1715 København V
Dette kursus er en fantastisk mulighed for at opleve afrikansk madkultur på egen hånd og lære, hvordan du kan integrere afrikanske retter i din egen madlavning. Du vil få en dybere forståelse af, hvordan mad kan fungere som en bro mellem kulturer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil du forlade kurset med ny inspiration og praktiske færdigheder.
Arrangementet varer typisk 4 timer, hvor vi i fællesskab laver en menu bestående af fire retter. Vi gennemgår spørgsmål, der kan opstå undervejs, og afslutter aftenen med fællesspisning.
Kurset er for alle, der er nysgerrige efter nye initiativer, smagsoplevelser og ønsker at udvide deres kulinariske horisont.
Pris: 800 kr
Sted: Kitchen Collective, Kødbyen
Slagtehusgade 11A, 1715 København V