FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Frederiksberg Høstfest
Frederiksberg Alle2000 Frederiksberg
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 7 events
fra/efter 16. aug. 2024
![Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92531200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Sans Souci x Fjord Seafood
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter.
Sans Souci glæder sig over at være med ved høstfesten igen i 2024. Køkkenchef Christoffer Brinck og hans dygtige team af kokke og elever har lagt sig i selen for at skabe en menu der hylder sommerens mange dejlige råvarer. Vi ved at det lyder banalt, men hos Sans Souci er vi til stadighed fokuseret på at skabe unikke madoplevelser baseret på markedets bedste råvarer og solidt gastronomisk håndværk. På Sans Souci har vi kun et liv og det skal være sorgløst når vi spiser, drikker og taler sammen.
Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse
Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie
Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade
Fjord Seafood er vores dedikerede og værdsatte leverandører når det kommer til fisk og skaldyr. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så passionerede mennesker som man finder hos Fjord Seafood. Her sætter man hver dag en ære i at finde de bedste fisk og skaldyr fra hele verden. Fjord Seafood har direkte forbindelse til alle danske fiskeriauktioner, så de kan altid levere dansk fisk og skaldyr af højeste kvalitet. Vi er stolte over at kunne præsentere dem som samarbejdspartnere til Høstfesten 2024.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tatar af okse med estragon, sennep, ribs og karse
Hovedret
Grillet fisk
Kartoffelsalat med radiser
Salat med grillet kål, sommergrønt og pistacie
Dessert
Yoghurtmousse
Danske jordbær og hvid chokolade
![Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Darios Truffles & Mark Hermann Chocolate](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91731200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Bjørnekælderen x Darios Truffles & Mark Hermann Chocolate
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter. På Frederiksberg Allé 55 ligger.
Bjørnekælderen v. Mads Dalsborg, som igen i år er vært ved Frederiksberg Høstfest. Med langbordet placeret direkte foran den historiske restaurant vil Bjørnekælderen som altid kreere en fantastisk menu.
Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.
Instagram
Facebook
Darios Truffles blev etableret i 2017 og leverer friske, højkvalitets trøfler til det nordiske marked. Virksomheden prioriterer kvalitet, pålidelighed og fremragende kundeservice. Ved at samarbejde tæt med velrenommerede partnere sikres det, at hver trøffel opfylder strenge kvalitetsstandarder. Darios Truffles' mål er at berige kundernes kulinariske oplevelser med luksuriøse og smagfulde trøfler.
Mark Hermann Chocolate blev etableret i 2019 og leverer håndlavede, økologiske chokoladeprodukter til det danske marked. Virksomheden, ledet af Mark Hermann, sætter en høj standard for bæredygtighed og kvalitet, idet de kun bruger chokolade uden lecithin og vanilje og prioriterer økologiske ingredienser. Mark Hermann Chocolates mål er at berige kundernes sanseoplevelser med deres unikke, smukt designede chokolader, der kombinerer klassiske smagsprofiler med visuelle indtryk.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Makrel med koriander, syrnet fløde og agurk
Hovedret
Unghane med kål, nye kartofler, hønsefumé og trøfler fra Dario Truffles
Dessert
Rød grød m. fløde, hvid chokolade og Yuzu fra Mark Hermann chocolate
Bjørnekælderen på Frederiksberg Allé åbnede i 2021 med køkkenchef Mads Dalsborg i spidsen. Mads, der tidligere har været køkkenchef og medejer af Mondän og efterfølgende køkkenchef på Bistro Panpan i ZOO, har med resten af holdet skabt en restaurant med udgangspunkt i det klassiske, franske køkken tilført et væld af nordiske råvarer. I 2022 og igen i 2023 fik restauranten tildelt den eftertragtede Bib Gourmand af Michelinguiden. Et prædikat der vidner om restaurantens tårnhøje niveau.
Darios Truffles blev etableret i 2017 og leverer friske, højkvalitets trøfler til det nordiske marked. Virksomheden prioriterer kvalitet, pålidelighed og fremragende kundeservice. Ved at samarbejde tæt med velrenommerede partnere sikres det, at hver trøffel opfylder strenge kvalitetsstandarder. Darios Truffles' mål er at berige kundernes kulinariske oplevelser med luksuriøse og smagfulde trøfler.
Mark Hermann Chocolate blev etableret i 2019 og leverer håndlavede, økologiske chokoladeprodukter til det danske marked. Virksomheden, ledet af Mark Hermann, sætter en høj standard for bæredygtighed og kvalitet, idet de kun bruger chokolade uden lecithin og vanilje og prioriterer økologiske ingredienser. Mark Hermann Chocolates mål er at berige kundernes sanseoplevelser med deres unikke, smukt designede chokolader, der kombinerer klassiske smagsprofiler med visuelle indtryk.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Makrel med koriander, syrnet fløde og agurk
Hovedret
Unghane med kål, nye kartofler, hønsefumé og trøfler fra Dario Truffles
Dessert
Rød grød m. fløde, hvid chokolade og Yuzu fra Mark Hermann chocolate
![Frederiksberg Høstfest: Fasangården x Sydkysthaven](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91691200x800q75image1cnt2.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Fasangården x Sydkysthaven
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter. I hjertet af Frederiksberg Have ligger.
Restaurant Fasangården - en historisk bygning med aner tilbage fra Oehlenschlægers tid. I dag serverer Fasangården smørrebrød til frokost og klassiske danske retter til aften.
Instagram
Igen i år får Fasangården råvarer fra det regenerative landbrug Sydkysthaven. Sydkysthaven er en markedshave på Sydsjælland i nærheden af Præstø, som dyrker grøntsager, frugt, urter, bær, spirer og spiselige blomster efter økologiske og regenerative principper på 3.600 kvadratmeter i en gammel økologisk æblelund. Sydkysthaven er et lille hold på tre, der udfører alt arbejdet fra forspiring og udplantning til høst og levering og forsyner lokale samt Københavnske restauranter med frisk økologisk grønt 8 måneder om året. Sydkysthaven har et stærkt ønske om at fremme en lokal madkultur, der sætter smag, personlige relationer og mindre CO2-aftryk i højsædet.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Grillet spidskål med rød bladkål fra Sydkysthaven på bund af persillehummus, toppet med sprød rug, blå kornblomst og urteolie
Hovedret
Stegt kalv fra Himmerland på en bund af cremet blomkålspuré, salviestegt blomkål, ristede hasselnødder og gremolata
Dessert
"Kålskål" koldskål lavet på æble og kål serveret med syrlige råsyltede bær og vaniljecrumble
Igen i år får Fasangården råvarer fra det regenerative landbrug Sydkysthaven. Sydkysthaven er en markedshave på Sydsjælland i nærheden af Præstø, som dyrker grøntsager, frugt, urter, bær, spirer og spiselige blomster efter økologiske og regenerative principper på 3.600 kvadratmeter i en gammel økologisk æblelund. Sydkysthaven er et lille hold på tre, der udfører alt arbejdet fra forspiring og udplantning til høst og levering og forsyner lokale samt Københavnske restauranter med frisk økologisk grønt 8 måneder om året. Sydkysthaven har et stærkt ønske om at fremme en lokal madkultur, der sætter smag, personlige relationer og mindre CO2-aftryk i højsædet.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Grillet spidskål med rød bladkål fra Sydkysthaven på bund af persillehummus, toppet med sprød rug, blå kornblomst og urteolie
Hovedret
Stegt kalv fra Himmerland på en bund af cremet blomkålspuré, salviestegt blomkål, ristede hasselnødder og gremolata
Dessert
"Kålskål" koldskål lavet på æble og kål serveret med syrlige råsyltede bær og vaniljecrumble
![Frederiksberg Høstfest: Polly x Grøntgrossisten](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91711200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Polly x Grøntgrossisten
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter.
Polly er en fransk/nordisk inspireret lokal bistro som åbnede i 2019 på Gammel Kongevej, Frederiksberg. Det er et moderne spisested som har åbent alle dage til både morgen, frokost og aften.
Instagram
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde
Grøntgrossisten er en moderne, økonomisk velfungerende grossistvirksomhed, der siden vores etablering har opereret ud fra en enkel forretningsfilosofi: At fokuserer skarpt på, at leverer markedets højeste kvalitet og fastholde en professionel og fleksibel tilgang til kunder med meget forskellige, individuelle behov.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Tomattærte med frisk oregano, oliven & pecorino romano
Hovedret
Grillede svinekæber med fermenteret hvidløg & solbær BBQ
Nye kartofler med løvstikke, ærter & friterede kapers
Grønkålssalat med granatæble, valnødder, feta & sumak
Dessert
Rød grød med fløde
![Frederiksberg Høstfest: Dining by Jyrk x Larsen Fine Food x Yeschef](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92521200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Dining by Jyrk x Larsen Fine Food x Yeschef
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter. Henrik Jyrks mission er at gøre kvalitetsmad tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Det gør han med respekt for oprindelse og naturlig smag og et indgående kendskab til Michelinkøkkenets høje standarder.
Henrik har tidligere være køkkenchef på bl.a. KUL og IBU, men driver nu
Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.
Hos Larsen Fine Food bygger vi på dybtgående gastronomiske erfaringer og en kompromisløs tilgang til kvalitet og håndværk. Vores team, med baggrunde som kokke ved top-restauranter, værdsætter samarbejdet med dedikerede avlere og producenter fra hele Europa for at sikre friske og sæsonbetonede råvarer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør i branchen ved konsekvent at tilbyde høj service, faglig viden og de bedste produkter i den gode smags tjeneste.
Hos YesChef kan du få fyldt køkkenskabe og skuffer op uanset om du er på udkig efter kvalitetsudstyr eller fantastiske råvarer. YesChef har samlet de bedste og mest innovative produkter til madlavningen, og har, uanset om du er professionel kok eller madglad amatørkok, køkkengrejet til dig. Fødevarerne hos YesChef er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer et væld af gode og smagfulde traditionelle fødevarer fra Japan.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Kål & dip
Hovedret
Poussin & vadouvan
Dessert
Rabarber & fløde
Dining By Jyrk. Her skaber han oplevelser med mad i centrum for private og virksomheder og bruger sin erfaring og viden som konsulent for restauranter og virksomheder.
Hos Larsen Fine Food bygger vi på dybtgående gastronomiske erfaringer og en kompromisløs tilgang til kvalitet og håndværk. Vores team, med baggrunde som kokke ved top-restauranter, værdsætter samarbejdet med dedikerede avlere og producenter fra hele Europa for at sikre friske og sæsonbetonede råvarer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør i branchen ved konsekvent at tilbyde høj service, faglig viden og de bedste produkter i den gode smags tjeneste.
Hos YesChef kan du få fyldt køkkenskabe og skuffer op uanset om du er på udkig efter kvalitetsudstyr eller fantastiske råvarer. YesChef har samlet de bedste og mest innovative produkter til madlavningen, og har, uanset om du er professionel kok eller madglad amatørkok, køkkengrejet til dig. Fødevarerne hos YesChef er specielt udvalgt ud fra deres kvalitet og smag, og sortimentet rummer et væld af gode og smagfulde traditionelle fødevarer fra Japan.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Kål & dip
Hovedret
Poussin & vadouvan
Dessert
Rabarber & fløde
![Frederiksberg Høstfest: Ewalds brasserie x Ingwersen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91781200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Ewalds brasserie x Ingwersen
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter. På hjørnet af Allégade 24 finder du.
Ewalds. Et fransk brasserie med fødderne solidt plantet i det franske køkken. Hvor Foie Gras, frølår og god Bourgogne går op i en højere enhed med uformel og charmerende service. I hyggelige rammer midt på Frederiksberg.
Ejer og køkkenchef Søren Ewald står bag komfuret til daglig, og med en kokkeuddannelse fra Le Sommelier og en slagteruddannelse fra Slagter Lund er håndværket og de gode råvarer ikke fremmede.
Instagram
Facebook
Ingwersen blev grundlagt i 1904 og startede som en beskeden grønthandler på Frederiksberg. Virksomheden har siden udviklet sig til at blive en fremtrædende dansk fødevarevirksomhed. Nu ledet af Casper Muusfeldt, tilbyder firmaet et bredt udvalg af danske og globale produkter, fra lokale grøntsager til eksotiske frugter, nødder og krydderier.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Violet kål, broccolini, and og chimichurri
Arancini med kål og Gruyere
Grillet gulerod og hummus
Hovedret
Bitre salater og ansjoscreme
Grillet spidskål og salsa Romesco
Kålpølse
Confiteret kylling
Dessert
Citronfromage, blommer og crumble
Ejer og køkkenchef Søren Ewald står bag komfuret til daglig, og med en kokkeuddannelse fra Le Sommelier og en slagteruddannelse fra Slagter Lund er håndværket og de gode råvarer ikke fremmede.
Ingwersen blev grundlagt i 1904 og startede som en beskeden grønthandler på Frederiksberg. Virksomheden har siden udviklet sig til at blive en fremtrædende dansk fødevarevirksomhed. Nu ledet af Casper Muusfeldt, tilbyder firmaet et bredt udvalg af danske og globale produkter, fra lokale grøntsager til eksotiske frugter, nødder og krydderier.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Violet kål, broccolini, and og chimichurri
Arancini med kål og Gruyere
Grillet gulerod og hummus
Hovedret
Bitre salater og ansjoscreme
Grillet spidskål og salsa Romesco
Kålpølse
Confiteret kylling
Dessert
Citronfromage, blommer og crumble
![Frederiksberg Høstfest: Il Buco x Palleshavegaard](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92281200x800q75image1cnt1.jpg)
16
AUG
Diverse |
Gastronomi
Frederiksberg Høstfest: Il Buco x Palleshavegaard
Frederiksberg Høstfest, kl. 18-21.
Dine værter.
Il Buco er en ansvarlig restaurant, som er grundlagt af Christer Bredgaard i november 2011. Hos os er menuen sæsonbestemt med italiensk inspiration og tilberedt med 99% danske råvarer. Vores køkkenchef Ivan Pnacek sammensætter menuer som skifter med tilgængeligheden af friske råvarer fra de producenter og landmænd, som vi arbejder med. Alt vi serverer er lavet med omtanke og kærlighed fra bunden.
Instagram
Palleshavegaard er et ny-etableret mikro-landbrug på midtfyn, som er under økologisk og biodynamisk omlægning. Familien overtog gården i sommeren 2020 og benytter sig af en bæredygtig og regenerativ landbrugspraksis.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Terrine af gris med variation af kål
Hovedret
Risotto på perlebyg med grilled kål
Dessert
Tiramisù
Palleshavegaard er et ny-etableret mikro-landbrug på midtfyn, som er under økologisk og biodynamisk omlægning. Familien overtog gården i sommeren 2020 og benytter sig af en bæredygtig og regenerativ landbrugspraksis.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly serverer lækre cortado'er og chokolademælk i slutningen af middagen.
I tilfælde af regn...
Flyttes arrangementet til Frederiksberg Centrets parkeringshus. Beslutningen træffes fem dage før og du får i så fald direkte besked.
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Forret
Terrine af gris med variation af kål
Hovedret
Risotto på perlebyg med grilled kål
Dessert
Tiramisù