FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Bagsværd Lakrids
Bagsværd Hovedgade 119-1252880 Bagsværd
GPS-info: Lat 55.7609, Lon 12.4529
Viser 2 events
fra/efter 16. jul. 2024
21
JAN
Diverse |
Andet
Bagsværd Lakrids: foredrag og smagning
Bagsværd Lakrids, kl. 17-19.
Hos en guldmedaljevinder. Prisen inkluderer lakridsforedrag, rundvisning og smagning.
Bagsværd Lakrids har opnået guldmedalje for sin klassiske lakrids - og du er inviteret med inden for til lakridssmagning med overværelse af fremstilling, tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids. Desuden kommer du selv til at fremstille dine egne såkaldte symfoni-kombinationer, hvor du dypper lakridsen i chokoladefontæner. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen, som vi skal opleve til dette arrangement, af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager den forrygende. Vi kommer til arrangementet helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden - og smage den nylavede lakridskaramel. Og mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids, tilsat endnu flere smagsprøver. Men pas på, lakridsen er stærk vanedannende
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 8725110140
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 8725110140
18
FEB
Diverse |
Foredrag
Lakridsforedrag og smagning hos Bagsværd Lakrids
Bagsværd Lakrids, kl. 17-19.
Bagsværd Lakrids har opnået guldmedalje for sin klassiske lakrids - og du er inviteret med inden for til lakridssmagning med overværelse af fremstilling, tilsat fortællingen om kunsten at lave håndlavet lakrids.
Desuden kommer du selv til at fremstille dine egne såkaldte symfoni-kombinationer, hvor du dypper lakridsen i chokoladefontæner. Og uanset om du er til mynte, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er lakridsen, som vi skal opleve til arrangementet, af en helt speciel kaliber. Den håndlavede lakridskaramel er nemlig produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager den forrygende. Vi kommer til arrangementet helt tæt på processen hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal opleve lakridsens tilblivelse direkte fra gryden - og smage den nylavede lakridskaramel. Og mens duften breder sig, får vi en indsigt i lakridsens verden og historien om vejen mod målet til: Den helt rette lakrids, tilsat endnu flere smagsprøver. Men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.
Arrangementet inkluderer: Lakridsforedrag, fremstilling og smagning
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 25122401
Arrangementet inkluderer: Lakridsforedrag, fremstilling og smagning
Underviser: Marianne Bentzen
Hold: 25122401