FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
CPH Cooking Class
Herluf Trolles Gade 9, 1.1052 København K
Viser 2 events
fra/efter 4. okt. 2024
12
OKT
Diverse |
Gastronomi
Mexicansk kulinarisk oplevelse på Copenhagen Cooking School
CPH Cooking Class
Slut dig til os for en uforglemmelig kulinarisk oplevelse på vores pop-up-restaurant! Træd ind i en verden af ??gourmetglæder på Mexicansk kulinarisk oplevelse , hvor køkkenet kommer til live for kun en aften!
Beliggende i hjertet af Nyhavn, vil denne eksklusive pop-up-spiseoplevelse friste dine smagsløg med en specielt sammensat, multi-retters menu designet af kokken El Patron Armando Vera, der blander friske, sæsonbestemte ingredienser med dristige smag og innovative præsentationer.
Forvent en fordybende spiserejse med:
Vinparringer
En unik kokkens bordoplevelse
Dette er mere end bare et måltid - det er et kulinarisk eventyr, der er her i dag og væk i morgen. Uanset om du er en foodie, elsker nye oplevelser eller en person, der søger en intim aften i byen, Mexicansk kulinarisk oplevelse er det perfekte sted at fejre kreativitet, smag og fællesskab.
Vi har 3 datoer denne måned med kun 16 pladser til rådighed pr. middag, denne intime madoplevelse er virkelig først til mølle.
Sopa Tarasca: Langsomt kogte sorte bønner, blendede, ancho chile, sprøde tortillastrimler, rødløg, hvid ost.
Mole Negro: Den mest traditionelle sauce i Oaxaca, Mexico, stegt plantain, ris.
Marengs: frisk majscreme med mascarponeost, brændt majsskal
Forvent en fordybende spiserejse med:
Vinparringer
En unik kokkens bordoplevelse
Dette er mere end bare et måltid - det er et kulinarisk eventyr, der er her i dag og væk i morgen. Uanset om du er en foodie, elsker nye oplevelser eller en person, der søger en intim aften i byen, Mexicansk kulinarisk oplevelse er det perfekte sted at fejre kreativitet, smag og fællesskab.
Vi har 3 datoer denne måned med kun 16 pladser til rådighed pr. middag, denne intime madoplevelse er virkelig først til mølle.
Sopa Tarasca: Langsomt kogte sorte bønner, blendede, ancho chile, sprøde tortillastrimler, rødløg, hvid ost.
Mole Negro: Den mest traditionelle sauce i Oaxaca, Mexico, stegt plantain, ris.
Marengs: frisk majscreme med mascarponeost, brændt majsskal
19
NOV
Diverse |
Gastronomi
Pickling & fermenting
CPH Cooking Class
Join us for this culinary event, hosted by the Queen of Pickling and Preserving, (Syltedronning) Helena Grayston.
This special cooking class is here to infuse the seasons with some classic Danish flavour and tradition.In this class we will dive into the world of pickling and preserving, where we'll teach you the art of creating delectable, handcrafted treats that you can use, gift and recreate again and again.
Get ready for a hands-on experience filled with expert tips from Helena, and creative ideas, inspired by wonderful seasonal ingredients, that will make your culinary journey unforgettable.
Helena will guide you throughout, ensuring you leave with the skills you need to continue on your pickling and preserving ourney
Bring your enthusiasm and appetite for learning, and we'll provide the rest.
Let's pickle, preserve and celebrate together
Tickets are limited to ensure a cosy class, so don't miss this opportunity to work with an expert in the art of Danish preserving and pickling
Get ready for a hands-on experience filled with expert tips from Helena, and creative ideas, inspired by wonderful seasonal ingredients, that will make your culinary journey unforgettable.
Helena will guide you throughout, ensuring you leave with the skills you need to continue on your pickling and preserving ourney
Bring your enthusiasm and appetite for learning, and we'll provide the rest.
Let's pickle, preserve and celebrate together
Tickets are limited to ensure a cosy class, so don't miss this opportunity to work with an expert in the art of Danish preserving and pickling