FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Fælleskøkkenet på festivalpladsen
Flæsketorvet 45 K1711 København V
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 12 events
fra/efter 16. aug. 2024
![Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent91671200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 16-17 & 18-19.
Er du typen, der altid spiser desserten først? Så kom og vær med når Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro inviterer til dessertmiddag.
Magasinet Lækkerier og Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro er igen værter for en fabelagtig langbordsmiddag denne gang i Kødbyen, som består udelukkende af desserter. Vi skal spise tre vidunderlige desserter og vi hælder også dejlige dråber i glassene.
Dessertmiddagen finder sted i Kødbyen og varer en time. Billetprisen inkluderer tre desserter samt drikkevarer.
Dine værter:
Magasinet Lækkerier
Instagram
Hjemmeside
Søllerød Kro
Instagram
Hjemmeside
Tre vidunderlige desserter og dejlige dråber i glassene
Dessertmiddagen finder sted i Kødbyen og varer en time. Billetprisen inkluderer tre desserter samt drikkevarer.
Dine værter:
Magasinet Lækkerier
Hjemmeside
Søllerød Kro
Hjemmeside
Tre vidunderlige desserter og dejlige dråber i glassene
![Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl - workshop med brygmester Sven Dekleermaeker](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94011200x800q75image1cnt1.jpg)
22
AUG
Diverse |
Gastronomi
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl - workshop med brygmester Sven Dekleermaeker
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 20-21.
(Brewery De Koninck) fra Flandern. Kom med til en workshop, hvor du lærer at mestre kunsten at skænke den perfekte belgiske Duvel-øl. Opdag hemmelighederne bag at opnå den ideelle skumkrone, forbedre aromaen og maksimere smagen af din Duvel.
Ledet af mesterbrygger Sven Dekleermaeker fra bryggeriet 'Brewery De Koninck' vil denne hands-on oplevelse løfte dine færdigheder i ølskænkning til nye højder. Uanset om du er ølentusiast eller casual drinker, så er denne workshop din vej til at nyde øl som aldrig før!
Din vært
Sven Dekleermaeker begyndte oprindeligt at studere bioteknologi og blev draget ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han valgte at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for maltning og bryggeteknologi. Studiet handlede om forbindelsen mellem aldring af belgiske specialøl og drikke som portvin, madeira og sherry.
Efter en periode hos AB InBev og Alken Maes landede Sven til sidst hos det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri. "Jeg har lært meget her. Duvel er en speciel øl med en karakteristisk smag og farve takket være sin unikke gær. Den gær er en særlig skabning, som man skal lære at kende."
En velskænket Duvel-øl
Din vært
Sven Dekleermaeker begyndte oprindeligt at studere bioteknologi og blev draget ind i bryggeriverdenen gennem sit speciale. Han valgte at arbejde på et forskningsprojekt på KU Leuvens laboratorium for maltning og bryggeteknologi. Studiet handlede om forbindelsen mellem aldring af belgiske specialøl og drikke som portvin, madeira og sherry.
Efter en periode hos AB InBev og Alken Maes landede Sven til sidst hos det berømte Duvel-Moortgat-bryggeri. "Jeg har lært meget her. Duvel er en speciel øl med en karakteristisk smag og farve takket være sin unikke gær. Den gær er en særlig skabning, som man skal lære at kende."
En velskænket Duvel-øl
![Fælleskøkkenet](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94631200x800q75image1cnt1.jpg)
24
AUG
Diverse |
Gastronomi
Fælleskøkkenet
Fælleskøkkenet på festivalpladsen
Torsdag d. 22. August. Kl. 16.00 - Kl. 19.00.
Dessertmiddag med Magasinet Lækkerier og Søllerød Kro
Kl. 20.00 - Kl. 21.00
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker
Fredag d. 23. August
Kl. 12.00 - 14.00
Umut x Zwilling knivslibnings-workshop
Kl. 16.00 - 17.30
Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi
Kl. 18.00 - 18.45
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen
Kl. 19.00 - 19.45
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - 20.45
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville
Lørdag d. 23. August
Kl. 11.30 - 19.30
Smørrebrøddets Dag
Kl. 20.00 - 21.30
Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon
Søndag d. 25. August
Kl. 10.00 - 11.00
Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost
Kl. 12.00 - 12.45
Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi
Kl. 13.00 - 14.00
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - Kl. 21.00
Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl-workshop mede brygmester Sven Dekleermaeker
Fredag d. 23. August
Kl. 12.00 - 14.00
Umut x Zwilling knivslibnings-workshop
Kl. 16.00 - 17.30
Gastronomiens spor i det danske samfund - En talk præsenteret af Det Danske Gastronomiske Akademi
Kl. 18.00 - 18.45
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken - En ostesmagning præsenteret af Mejeriforegningen
Kl. 19.00 - 19.45
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
Kl. 20.00 - 20.45
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville
Lørdag d. 23. August
Kl. 11.30 - 19.30
Smørrebrøddets Dag
Kl. 20.00 - 21.30
Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon
Søndag d. 25. August
Kl. 10.00 - 11.00
Yoga & BMO - en forfriskende yogatime efterfulgt af Jalm&B's bolle med smør og ost
Kl. 12.00 - 12.45
Olivenoliesmagning med tapas - præsenteret af Olivoteque & Gastronomi
Kl. 13.00 - 14.00
Kimchi Workshop med Kimchi-Dronningen, Kala
![Knivslibnings-workshop med Umut](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94441200x800q75image1cnt3.jpg)
23
AUG
Diverse |
Gastronomi
Knivslibnings-workshop med Umut
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 12-12.30, 12.30-13, 13-13.30 & 13.30-14.
Fredag den 23. august 2024, kl. 12-12.30, 12.30-13, 13-13.30 & 13.30-14.
Pris: Entré: 1 kr
Køb/bestil billet
Sted:
Tag dine køkkenknive med og kom til vores spændende workshop under Copenhagen Cooking hvor du kan lære dine køkkenknive meget bedre at kende! Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:.
På dagen vil Zwilling give dig en voucher på 25% rabat, som kan benyttes i Zwillings brand-store på Købmagergade. Rabatten gælder på alle varer i butikken.
Har du ikke egne knive med, er det også muligt at låne vores, så du kan øve dig på disse
Kom og vær med til at forbedre din knivgame!
Dine værter
Det var kokkekærlighed ved første blik, da Umut som 20-årig fik en filleteringskniv fra Zwilling, som han endte med at bruge under hele sin kokkeuddannelse. I dag, 12 år senere, bruger han stadig den samme kniv - og tøvede derfor ikke et sekund, da han i år fik muligheden for at være ambassadør for det verdenskendte kvalitetsmærke. For Umut skal køkkenudstyret nemlig være i orden og holde i årevis
Om Umut Sakarya:
Som tidligere restauratør, konkurrencekok, vinder af både "Young Chef" og "Masterchef Danmark" har Umut Sakarya samlet på så meget madkundskab og madglæde, at han er nødt til at dele ud af den, så det ikke bobler over! Det gør han på sin Youtubekanal, på sine sociale medier og på foredrag og kokkeskoler i hele landet
Om Zwilling:
I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte Zwilling som et varemærke i den tyske by Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. Zwilling forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment af køkkenudstyr. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencer hos Zwilling
Mens du lærer at slibe dine knive, sørger Umut for lækre snacks og god stemning i Fælleskøkkenet
- Sliber dine knive korrekt
- Opbevarer knivene rigtigt
- Bruger de rigtige greb og teknikker, så du kan bruge knivene sikkert og effektivt
- Anvender forskellige skæreteknikker til forskellige råvarer
På dagen vil Zwilling give dig en voucher på 25% rabat, som kan benyttes i Zwillings brand-store på Købmagergade. Rabatten gælder på alle varer i butikken.
Har du ikke egne knive med, er det også muligt at låne vores, så du kan øve dig på disse
Kom og vær med til at forbedre din knivgame!
Dine værter
Det var kokkekærlighed ved første blik, da Umut som 20-årig fik en filleteringskniv fra Zwilling, som han endte med at bruge under hele sin kokkeuddannelse. I dag, 12 år senere, bruger han stadig den samme kniv - og tøvede derfor ikke et sekund, da han i år fik muligheden for at være ambassadør for det verdenskendte kvalitetsmærke. For Umut skal køkkenudstyret nemlig være i orden og holde i årevis
Om Umut Sakarya:
Som tidligere restauratør, konkurrencekok, vinder af både "Young Chef" og "Masterchef Danmark" har Umut Sakarya samlet på så meget madkundskab og madglæde, at han er nødt til at dele ud af den, så det ikke bobler over! Det gør han på sin Youtubekanal, på sine sociale medier og på foredrag og kokkeskoler i hele landet
Om Zwilling:
I 1731 registrerede Peter Henckels det nu verdenskendte Zwilling som et varemærke i den tyske by Solingen og lagde derved grundstenene for en international virksomhed. Zwilling forbindes med høj kvalitet, flere års holdbarhed og et bredt sortiment af køkkenudstyr. Stål er hovedingrediensen - bearbejdning, produktion og klassiske designs er kernekompetencer hos Zwilling
Mens du lærer at slibe dine knive, sørger Umut for lækre snacks og god stemning i Fælleskøkkenet
![Gastronomiens spor i det danske samfund](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94321200x800q75image1cnt2.jpg)
23
AUG
Diverse |
Gastronomi
Gastronomiens spor i det danske samfund
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 16-17.30.
Det Danske Gastronomiske Akademi fejrer i år sit 60-års jubilæum ved udgivelse af en ny bog, Gastronomiens spor i det danske samfund, som lanceres her på Copgenhagen Cooking ved et særlig event, hvor en række gastronomer præsenterer hver deres syn på.
Gastronomi. Du kan bl.a. høre indlæg fra madhistoriker Asmus Gamdrup om dansk gastronomisk historie, seniorforsker Caroline Nyvang om danske kogebøger, gastrofysiker Louise Brønnum om gastronomi og innovation og prof. Ole G. Mouritsen om gastronomiens rolle i den grønne omstilling.
Eventet henvender sig til alle med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden.
Dine værter
Eventet arrangeres af Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening af privatpersoner, der arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark, uafhængigt af kommercielle interesser, offentlige institutioner og faglige organisationer
Eventet henvender sig til alle med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden.
Dine værter
Eventet arrangeres af Det Danske Gastronomiske Akademi, som er en forening af privatpersoner, der arbejder for at fremme mad- og måltidskulturen i Danmark, uafhængigt af kommercielle interesser, offentlige institutioner og faglige organisationer
![Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville (Frituur](https://www.kultunaut.dk/perl/images/cphcooking/W160H160_media54042svendevilleenevelynderonne15.jpgmodecropwidth360height240.jpg)
23
AUG
Diverse |
Gastronomi
Sådan laver du de perfekte belgiske pommes frites - demonstration af ekspert Sven De Ville (Frituur
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 18-18.45.
Tartaar) fra Flandern. Kom med til en eksklusiv demonstration af kunsten at lave perfekte belgiske pommes frites! Opdag de hemmelige teknikker bag skabelsen af de gyldne lækkerier, som er blevet en national skat.
Se vores ekspertkok i aktion, og lær de tips og tricks, der gør belgiske pommes frites til de bedste i verden. Gå ikke glip af denne lækre mulighed for at forbedre dine madlavningsevner og smage perfektion.
Dine værter
Sammen med sin kone Evelyn driver Sven De Ville
Frituur Tartaar i Gent.
"Jeg vidste ikke, om jeg skulle vælge en pub eller en pommes frites-kiosk," griner Sven De Ville, da han fortæller om starten på sin karriere som kok. "Min mor kom og hentede mig, mens jeg spillede fodbold. Hun havde set en pølsevogn til salg. Jeg tog min uniform af og gik derhen med det samme. Resten er historie."
Sven tilbragte ti år med at stege pommes frites dybt inde i de flamske Ardenner, hvor kartoflerne, der bruges til at lave denne klassiske flamske snack, trives i lerholdig jord. Mellem kartoffelmarkerne lærte han sit håndværk. Efter et årti kaldte byen, og han flyttede sin butik til Gent.
Kartoflerne er stadig fra de flamske Ardenner. "Smagen er uforlignelig," siger Sven. "Det må være noget i jorden. Jeg bruger kun disse kartofler til mine pommes frites. Jeg har købt fra den samme leverandør i 16 år nu. De er distributør for de lokale gårde i regionen." Ifølge Sven er de bedste kartofler til pommes frites Bintjes
Smagsprøver på de sprøde, gyldne belgiske pomme frites
Dine værter
Sammen med sin kone Evelyn driver Sven De Ville
Frituur Tartaar i Gent.
"Jeg vidste ikke, om jeg skulle vælge en pub eller en pommes frites-kiosk," griner Sven De Ville, da han fortæller om starten på sin karriere som kok. "Min mor kom og hentede mig, mens jeg spillede fodbold. Hun havde set en pølsevogn til salg. Jeg tog min uniform af og gik derhen med det samme. Resten er historie."
Sven tilbragte ti år med at stege pommes frites dybt inde i de flamske Ardenner, hvor kartoflerne, der bruges til at lave denne klassiske flamske snack, trives i lerholdig jord. Mellem kartoffelmarkerne lærte han sit håndværk. Efter et årti kaldte byen, og han flyttede sin butik til Gent.
Kartoflerne er stadig fra de flamske Ardenner. "Smagen er uforlignelig," siger Sven. "Det må være noget i jorden. Jeg bruger kun disse kartofler til mine pommes frites. Jeg har købt fra den samme leverandør i 16 år nu. De er distributør for de lokale gårde i regionen." Ifølge Sven er de bedste kartofler til pommes frites Bintjes
Smagsprøver på de sprøde, gyldne belgiske pomme frites
![Økologiske danske oste i dit sommerkøkken](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent93961200x800q75image1cnt1.jpg)
23
AUG
Diverse |
Gastronomi
Økologiske danske oste i dit sommerkøkken
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 18-18.45.
Kom til smagning af 6 danske økologiske specialoste med Rasmus Holmgård, Ost & ko/Mejeriforeningen. Komplekse og innovative oste pibler frem i den danske ostekultur. Aldrig har vi haft så mange lokale kvalitetsoste at være stolte af.
Men hvordan smager de, og hvad kan vi bruge dem til? Kom med til 45 minutters kommenteret smagning af 6 kræsent udvalgte danske økologiske oste og smag dig klogere på ostenes kvalitet, udtryk og anvendelse i det danske sommerkøkken.
Dine værter
Ost & Ko er
Mejeriforeningens populære ostekampagne. Kampagnen er sat i værk for at stimulere den gode danske ostekultur til endnu større osteinteresse og smagsmæssig eventyrlyst. Omdrejningspunktet er at tilbyde inspirerende og lærerige aktiviteter for mejeri- og madprofessionelle, gastronomiske formidlere og osteelskende forbrugere.
Facebook
Vigtig info om billetter
For at sikre dig en plads til arrangementet, kan du bestille en gratis billet. Der er dog også mulighed for at møde op på dagen, hvis der er pladser tilbage.
Billetholdere skal dukke op 10 minutter før eventets start. Ellers går pladsen til andre interesserede
Serveringen indeholder 6 udvalgte danske økologiske oste fra 6 forskellige mejerier
Dine værter
Ost & Ko er
Mejeriforeningens populære ostekampagne. Kampagnen er sat i værk for at stimulere den gode danske ostekultur til endnu større osteinteresse og smagsmæssig eventyrlyst. Omdrejningspunktet er at tilbyde inspirerende og lærerige aktiviteter for mejeri- og madprofessionelle, gastronomiske formidlere og osteelskende forbrugere.
Vigtig info om billetter
For at sikre dig en plads til arrangementet, kan du bestille en gratis billet. Der er dog også mulighed for at møde op på dagen, hvis der er pladser tilbage.
Billetholdere skal dukke op 10 minutter før eventets start. Ellers går pladsen til andre interesserede
Serveringen indeholder 6 udvalgte danske økologiske oste fra 6 forskellige mejerier
![Kimchi Workshop med Kala, Kimchi-Dronningen](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent93691200x800q75image1cnt1.jpg)
23
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kimchi Workshop med Kala, Kimchi-Dronningen
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 19-20.
Er du klar til at tage dine smagsløg med på et vildt fermenteringseventyr? Deltag i vores spændende Kimchi-workshop med ingen ringere end Kala, også kendt som Kimchi-dronningen!
Kala laver både moderne og traditionelle variationer af Kimchi med en kreativ og sæsonbetonet tilgang. Deltag i denne workshop og find ud af, hvorfor Kala brænder for at fermentere grøntsager, hvordan Kimchi har opnået superstjernestatus i den vestlige madkultur, og hvordan du kan inkorporere det i dit eget køkken. Så uanset om du er nybegynder inden for Kimchi eller en fermenteringsfanatiker, er denne workshop noget for dig!
Din vært
Kala er en talentfulde kok, oprindeligt fra New York og nu bosat i København, er kendt for sine innovative og traditionelle Kimchi-kreationer. Med en passion for fermentering og en kreativ tilgang til sæsonens råvarer, vil Kala guide dig gennem en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Instagram
Det praktiske
Vi skal selvfølelig lave kimchi af årets hovednavn, kålen! Medbring dit eget 300/350 ml glas, så du kan lave og tage din vanvittigt lækre kimchi med hjem.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Din vært
Kala er en talentfulde kok, oprindeligt fra New York og nu bosat i København, er kendt for sine innovative og traditionelle Kimchi-kreationer. Med en passion for fermentering og en kreativ tilgang til sæsonens råvarer, vil Kala guide dig gennem en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Det praktiske
Vi skal selvfølelig lave kimchi af årets hovednavn, kålen! Medbring dit eget 300/350 ml glas, så du kan lave og tage din vanvittigt lækre kimchi med hjem.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
![Ølmusikbanko](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent93491200x800q75image1cnt4.jpg)
24
AUG
Diverse |
Gastronomi
Ølmusikbanko
Fælleskøkkenet på festivalpladsen, kl. 20-22.
Kom og vær med, når Absalon traditionen tro tager deres bankoudstyr med til Copenhagen Cookings festivalsplads. Aftenen byder på festlig ølmusikbanko, hvor tallene på bankopladerne er skiftet ud med sangtitler.
Glæd dig til at synge med på "Stik mig en øl", "Knap en bajer op", "Drunk In the Morning", "Sidder på et værtshus" og mange flere. Tag dine venner med og oplev en bankoaften, som du aldrig har prøvet før!
Som altid er der sørget for fede præmier! En billet giver to spilleplader og inkluderer en festivaløl, så der er gode chancer for at tage hjem med lækre ting under armen. Vi spiller én række, to rækker og pladen fuld, og der vil være pauser undervejs, hvor du kan smage på forskellige øl, mens musikken spiller i baggrunden.
Glæd dig til masser af fællessang og måske er det dig, der får banko!
Det praktiske
En billet giver to spilleplader og inkluderer en festivaløl.
Din vært
Folkehuset Absalon ligger på Vesterbro. Vi holder fællesspisning hver dag året rundt.
Instagram
Facebook
Som altid er der sørget for fede præmier! En billet giver to spilleplader og inkluderer en festivaløl, så der er gode chancer for at tage hjem med lækre ting under armen. Vi spiller én række, to rækker og pladen fuld, og der vil være pauser undervejs, hvor du kan smage på forskellige øl, mens musikken spiller i baggrunden.
Glæd dig til masser af fællessang og måske er det dig, der får banko!
Det praktiske
En billet giver to spilleplader og inkluderer en festivaløl.
Din vært
Folkehuset Absalon ligger på Vesterbro. Vi holder fællesspisning hver dag året rundt.
![Yoga & BMO pt. 2](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent94331200x800q75image1cnt2.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Yoga & BMO pt. 2
Fælleskøkkenet på festivalpladsen
Start din søndag på den mest opløftende måde med yoga og BMO! Tag din yogamåtte med til Kødbyen, hvor vi sammen hilser solen og fylder morgenen med masser af god energi og smil.
Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, får vi hele kroppen i gang og sindet i balance.
Efter en forfriskende yogatime venter der lækre boller med smør og ost fra Jalm&B.
Kom som du er, når vi gentager sidste års succes - vi glæder os til at se dig!
Amanda ser frem til at samle dig og dine kære omkring yoga og bygge flows op, hvor alle kan være med, så I sammen kan bevæge jer frit, let og livligt
Efter en forfriskende yogatime venter der lækre boller med smør og ost fra Jalm&B.
Kom som du er, når vi gentager sidste års succes - vi glæder os til at se dig!
Amanda ser frem til at samle dig og dine kære omkring yoga og bygge flows op, hvor alle kan være med, så I sammen kan bevæge jer frit, let og livligt