FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
DrikVin ApS
Godthåbsvej 672000 Frederiksberg
GPS-info: Lat 55.6875, Lon 12.5287
Viser 7 events
fra/efter 5. okt. 2024
17
OKT
Diverse |
Gastronomi
Kult-ølsmagning af bornholmske PENYLLAN, 7 forskellige øl
DrikVin ApS, kl. 18.30-20.30.
Oplev en aften dedikeret til smagen af de unikke SOURS, når DrikVin afholder KULT-ØLSMAGNING af PENYLLAN!
Dette er en enestående mulighed for øl-elskere at dykke ned i syv spændende sours, skabt af den australske brygger Jessica Penyllan i Tejn Havn på Bornholm.
Arrangementet finder sted den tirdag 17. oktober 2024 kl. 18:30 hos DrikVin og byder på en intim smagning, med kun 14 eksklusive pladser. Her vil du få lov til at nyde 10 cl af hver af de syv øl: Davinia, Elise, Emily, Rie, Roxy, Sofia og Zoe - alle fremstillet med en imponerende balance mellem spontangæring, frugt og blid fadlagring på op til 6 år. Der vil ogsåvære lidt snacks.
Med en pris på DKK 250,00 er dette en oplevelse for enhver, der ønsker at forkæle sine smagsløg med "friske" bryg fra årgangene 2015, 2016, 2017 og 2018. Skynd dig at sikre din plads til en aften fyldt med smag, kvalitet og godt selskab!
Arrangementet finder sted den tirdag 17. oktober 2024 kl. 18:30 hos DrikVin og byder på en intim smagning, med kun 14 eksklusive pladser. Her vil du få lov til at nyde 10 cl af hver af de syv øl: Davinia, Elise, Emily, Rie, Roxy, Sofia og Zoe - alle fremstillet med en imponerende balance mellem spontangæring, frugt og blid fadlagring på op til 6 år. Der vil ogsåvære lidt snacks.
Med en pris på DKK 250,00 er dette en oplevelse for enhver, der ønsker at forkæle sine smagsløg med "friske" bryg fra årgangene 2015, 2016, 2017 og 2018. Skynd dig at sikre din plads til en aften fyldt med smag, kvalitet og godt selskab!
22
OKT
Diverse |
Gastronomi
Portvinssmagning: Late Bottled Vintage
DrikVin ApS, kl. 19-21.30.
Temaet er Late Bottled Vintage (LBV), altså de mørke ruby-portvine der har lagret 4-6 år inden de flaskes. LBV er ofte et prisvenligt alternativ til "rigtige" vintage ports, som er toppen.
Vi smager 8 forskellige vine, forskellige vine i samme årgang, enkeltdruevine, forskellige huse og dermed stilarter og smager også ældre vine, så vi kan se hvad lagringen betyder. - Og vi laver også en reference til en rigtig Vintage Port. Der serveres brød og en snack.
Vi kommer igennem top-mikroproducenter som Vieira de Sousa, DR, Bulas, CARM og Marroccos.
Smagningen afholdes i butikken, DrikVin, Godthåbsvej 67, Tirsdag 22. oktober kl. 19.00.
Vi udskænker ikke Alkohol til personer under 18 år
Vi kommer igennem top-mikroproducenter som Vieira de Sousa, DR, Bulas, CARM og Marroccos.
Smagningen afholdes i butikken, DrikVin, Godthåbsvej 67, Tirsdag 22. oktober kl. 19.00.
Vi udskænker ikke Alkohol til personer under 18 år
28
OKT
Diverse |
Gastronomi
Vinsmagning med Lanquedoc-huset Haut-Blanville
DrikVin ApS, kl. 19-21.30.
Kom og oplev en uforglemmelig vinsmagning med Lanquedoc-huset Haut-Blanville, hvor famillien Nivollet har lavet vin siden 1995! DrikVin inviterer vinelskere og nysgerrige sjæle til en aften, hvor smagsløgene vil blive forkælet.
Denne eksklusive vinsmagning finder sted den 28. oktober 2024 kl. 19:00 hos DrikVin, og her vil vi dykke ned i det bedste fra Lanquedoc-regionen i Frankrig.
Prisen for denne unikke oplevelse er 375,00 DKK pr. person, hvilket inkluderer smagning af ca. 9 udvalgte vine fra det anerkendte Haut-Blanville-vinhus. Du får mulighed for at udforske de komplekse smagsprofiler og lære mere om vinens historie fra eksperterne selv. Blanville laver vin fra udvalgte enkelt-parceller, der afspejler matchet mellem de forskellige terroirs og de valgte druer.
Tilmeld dig denne fantastiske aften, hvor vinoplevelserne matches med en pæn tapas-buffet. Gå ikke glip af chancen for at nyde og lære noget nyt i et hyggeligt og inspirerende miljø. Skynd dig og få din billet nu - vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fuld af vin, viden og vidunderlig stemning!
Prisen for denne unikke oplevelse er 375,00 DKK pr. person, hvilket inkluderer smagning af ca. 9 udvalgte vine fra det anerkendte Haut-Blanville-vinhus. Du får mulighed for at udforske de komplekse smagsprofiler og lære mere om vinens historie fra eksperterne selv. Blanville laver vin fra udvalgte enkelt-parceller, der afspejler matchet mellem de forskellige terroirs og de valgte druer.
Tilmeld dig denne fantastiske aften, hvor vinoplevelserne matches med en pæn tapas-buffet. Gå ikke glip af chancen for at nyde og lære noget nyt i et hyggeligt og inspirerende miljø. Skynd dig og få din billet nu - vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fuld af vin, viden og vidunderlig stemning!
2
NOV
Diverse |
Gastronomi
Portvinssmagning: Huset Vieira de Sousa
DrikVin ApS, kl. 13-15.30.
Portvinssmagning Vieira de Sousa. Lørdag 2. november kl. 13-15.30 smager vi ca. 8 eksklusive portvine fra huset Vieira de Sousa. Der vil være lidt ost og brød. Smagningen ledes af Maria Borges fra huset.
Vieira de Sousa-familien har i den grad bidraget til Douros historie ved at producere portvin i fem generationer, hvor man har produceret druer til andre portvinsfirmaer, som rigtig mange andre små landbrug i Dourodalen har gjort det. Med 60 hektar vinmarker langs Douro-floden, producerer de nogle af de bedste druer til at lave portvin af. Tradition og kvalitet er nøglen til at opretholde historien omkring produktionen af traditionel portvin.
For få år siden besluttede familien at begynde aftapning af deres egen portvin og at sælge det under eget mærke: Vieira de Sousa. Luisa Vieira de Sousa Borges er femte generation. Hendes første årgang kom i 2008. Luisa Borges er den yngste kvinde i spidsen for portvinsproduktion i Douro og et rigtig godt eksempel på den nye moderne tilgang til portvin. Hendes vine er klassiske fyldige og meget komplekse, samtidig med at de altid ender med et svirp på tungen. Luisas portvine er derfor meget friske og crispy, og hun er fortjent blevet belønnet de sidste år med gode anmeldelser og flere priser
For få år siden besluttede familien at begynde aftapning af deres egen portvin og at sælge det under eget mærke: Vieira de Sousa. Luisa Vieira de Sousa Borges er femte generation. Hendes første årgang kom i 2008. Luisa Borges er den yngste kvinde i spidsen for portvinsproduktion i Douro og et rigtig godt eksempel på den nye moderne tilgang til portvin. Hendes vine er klassiske fyldige og meget komplekse, samtidig med at de altid ender med et svirp på tungen. Luisas portvine er derfor meget friske og crispy, og hun er fortjent blevet belønnet de sidste år med gode anmeldelser og flere priser
6
NOV
Diverse |
Gastronomi
Sherry og tapas
DrikVin ApS, kl. 19-21.
6/11 kl. 19 hos DrikVin, Godthåbsvej 67, Frederiksberg. 250,- incl. en let anretning med pairing til forskellige tapas.
Knud Erik fra Vinos Al Andalus fører os igennem de forskellige sherry-typer, hvor vi smager vine fra små selvstændige topproducenter. Dvs. typerne Fino, Manzanilla, Palo Cortado, Amontillado, Olorosso og Cream. Det er ikke dybt nørdet, og dog alligevel både dybt, men dejlig let formidlet, hvad forskellene er på de forskellige typer.
Sherry, Jerez - eller Xeres på catalansk har været lidt i glemmebogen, men gør igen sit indtog, især gastronomisk, hvorfor en del af arrangementet går på at mærke og drøfte hvilke typer mad og smagselementer, der matcher de forskellige typer.
Det er International Sherry Week 4. - 10. november, hvilket er anledningen til at vi sætter disse vidunderlige flasker på menuen.
Glæd jer til nogle dejlige, - og meget forskellige sanseindtryk
Sherry, Jerez - eller Xeres på catalansk har været lidt i glemmebogen, men gør igen sit indtog, især gastronomisk, hvorfor en del af arrangementet går på at mærke og drøfte hvilke typer mad og smagselementer, der matcher de forskellige typer.
Det er International Sherry Week 4. - 10. november, hvilket er anledningen til at vi sætter disse vidunderlige flasker på menuen.
Glæd jer til nogle dejlige, - og meget forskellige sanseindtryk
21
NOV
Diverse |
Gastronomi
Kend dine TAWNY-portvine
DrikVin ApS, kl. 19-21.30.
Kend din Tawny-portvin! Vi smager os igennem tawny fra 3 forskellige vinhuse, der har hver deres markante særkender særkender. Samtidig smage vi så vinene i 3 forskellige aldersudgaver, Hvor du kan.
Smage om du kan kende stilen fra type til type. Måske du finder ud af
hvad du lige præcis bedst kan lide, eller hvad de enkelte portvine er
bedst til.
Der vil være lidt forskellige oste til samt brød....
Måske der også er forskel på hvad du synes passer bedst. Under alle
omstændigheder skal vi bare hygge os helt uformelt og nyde nogle gode
portvine.
Vi smager vine fra husene Vieira de Sousa, DR og Bulas, og kommer gennem typerne 10 års, 20 års og 30 års... og måske en surprice.
Skynd dig at melde til, da der er begrænset med pladser
hvad du lige præcis bedst kan lide, eller hvad de enkelte portvine er
bedst til.
Der vil være lidt forskellige oste til samt brød....
Måske der også er forskel på hvad du synes passer bedst. Under alle
omstændigheder skal vi bare hygge os helt uformelt og nyde nogle gode
portvine.
Vi smager vine fra husene Vieira de Sousa, DR og Bulas, og kommer gennem typerne 10 års, 20 års og 30 års... og måske en surprice.
Skynd dig at melde til, da der er begrænset med pladser
5
DEC
Diverse |
Gastronomi
Julens søde, hed- og portvine
DrikVin ApS, kl. 19-21.30.
Julen rummer masser mulighed for at hygge og feinschmecke med alskens forskellige portvine og andre søde vine.
Hvilken lille vin byder man besøgsgæster hen over juledagene, eller mens man går og hygger om maden, - eller når det hele er overstået og man trænger til at sidde ned. Er der nogle søde vine, der passer til maden - altså hoveretterne, traditionelle som utraditionelle, eller til en mere frugtinspireret dessert. Ikke mindst ris-a-la-manden OG kirsebærsaucen giver anledning til diskussion de forskellige skoler imellem.
Essensen af dette dykker vi ned i ved denne portvinssmagning. Portvin fordi det kan så meget, er tradition og med så stor variation, at der kan findes noget for enhver smag! MEN, lur mig, om der ikke sniger sig et par andre bud ind.
Der er masser andre bud. Banyuls, icewine, Moscatel, Maury, Cream-sherry, Riesling Spätlese, Madeira, Tokaj, ja og sågar kirsebærvin og mange flere. Vi kommer IKKE det hele igennem, men lur mig om der ikke kommer et par sjove "stikpiller".
Der vil også være lidt spiseligt, der matcher vinene, men det bliver ikke hverken 8 varianter af kirsebærsaucen eller 3 forskellige slags rødkål - selvom sjovt kunne det være. Det blive lidt mere traditionelt og ikke udpræget julemad
Tror det bliver et tilløbsstykke, så se at få fat i et par billetter!
Essensen af dette dykker vi ned i ved denne portvinssmagning. Portvin fordi det kan så meget, er tradition og med så stor variation, at der kan findes noget for enhver smag! MEN, lur mig, om der ikke sniger sig et par andre bud ind.
Der er masser andre bud. Banyuls, icewine, Moscatel, Maury, Cream-sherry, Riesling Spätlese, Madeira, Tokaj, ja og sågar kirsebærvin og mange flere. Vi kommer IKKE det hele igennem, men lur mig om der ikke kommer et par sjove "stikpiller".
Der vil også være lidt spiseligt, der matcher vinene, men det bliver ikke hverken 8 varianter af kirsebærsaucen eller 3 forskellige slags rødkål - selvom sjovt kunne det være. Det blive lidt mere traditionelt og ikke udpræget julemad
Tror det bliver et tilløbsstykke, så se at få fat i et par billetter!