FanøKalender.dk
Dato
Genre
Søg
Maven - Restaurant & vinbar
Nikolaj Plads 101067 København K
Tlf: 32 20 11 00
GPS-info: Lat 55.6788, Lon 12.5815
Åbent: Ma.-to. kl. 11.30-24, fr.-lø. kl. 11.30-02
"Maven - Restaurant og Vinbar" ligger I hjertet af København, i Nikolaj Kirke, som er en af de ældste kirker I København, men kirken huser nu forskellige kunstudstillinger. Nikolaj Plads var i gamle dage hjemsted for slagterbutikkerne i København, og blev af de lokale kaldt "Maven".
Der er en hyggelig og afslappet atmosfære på Maven, hvor du kan bestille alt fra blot et glas vin, til frokost eller aftensmad. Den Michelin-anbefalede restaurant serverer kvalitetsvin, øl og klassiske retter, lavet af lokale, sæsonbetonede råvarer. Frokostmenuen er inspireret af det danske og nordiske køkken, med smørrebrød og fisk og skaldyr.
Om aftenen serveres der retter som rib eye med pommes frittes, bagte hvidløg og bearnaise, eller smør-stegt rødspætte med kapers og grillet citron. Besøg restauranten på hverdage - weekender er som regel travle.
Max kapacitet: 50 pax
![](https://www.kultunaut.dk/perl/images/vdk/w300_files382225200Maven.jpg#Copyright:Maven)
© Maven
![Kultunaut](https://www.kultunaut.dk/images/nautlogo/nautlogo-989898-trans.png)
Viser 1 event
fra/efter 10. aug. 2024
![Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå](https://www.kultunaut.dk/perl/images/madbillet/W160H160_eventimagesevent92051200x800q75image1cnt1.jpg)
25
AUG
Diverse |
Gastronomi
Kål & Ko-minoen: Maven byder på nye danske kartofler og Søblå
Maven - Restaurant & vinbar, kl. 11.30-23.
Fredag den 16. til søndag den 25. august 2024, kl. 11.30-23.
Pris: Entré: 265 kr
Køb/bestil billet
Sted:
Som en del af Kål & Ko-minoen, byder Restaurant Maven indenfor til en menu, der fortolker sæsonens grøntsager med mejeriprodukter fra.
Søtofte Gårdmejeri.
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
Facebook
Instagram
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her
Retten kan købes ala carte eller som en del af en fastsat treretters menu. Du bestiller og betaler, når du besøger restauranten.
Udover Restaurant Maven, kan du også opleve en række andre restauranter som en del af Kål & Ko-minoen:
Din vært
Maven er ikke bare en restaurant - den er en oase af hygge og gastronomisk nydelse, centralt placeret i middelalderbyen og indrettet i den smukke Nikolaj Kirke på Nikolaj Plads. Med sin unikke atmosfære og beliggenhed skaber Maven et helt særligt og mindeværdigt mødested.
Vores gæster sætter pris på den uformelle stemning og ønsker at fordybe sig i madoplevelser fra vores dansk/franske køkken. Vi lægger vægt på brugen af lokale råvarer og traditionelt håndværk for at skabe autentiske smagsoplevelser, der vækker ganen til live.
Blandt vores signatur-retter til frokost finder du vores berømte håndskårne tatar og velsmagende smørrebrød, fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Til aften tilbyder vi både a la carte og sammensatte menuer, suppleret med nøje udvalgte vinmenuer præsenteret af vores erfarne sommelier.
Vi er alle dedikerede livsnydere, der altid stræber efter at levere en fantastisk service, og vi glæder os til at gøre dit besøg til en uforglemmelig oplevelse.
En del af Kål & Ko
Eventet er en del af Kål & Ko, der er en del af Copenhagen Cookings program både på festivalpladsen og det generelle program. Kål & Ko har til formål at inspirere publikum til at bruge mejeri i det grønne køkken og udforske, hvordan mejeri kan bidrage med masser af masser og nuancer, når man laver retter med grønt og bælgfrugter.
Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Kål & Ko-scenen. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.
Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.
Kål & Ko-projektet er støttet af 'Mælkeafgiftsfonden'.
Kål i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2024 er kålen, og under overskriften Kålkærlighed får den en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre denne alsidige grøntsag endnu mere attraktiv.
Kålen er nemlig fuld af smag, økonomisk overkommelig, mættende, sprudlende af sundhed og både god for kroppen og klimaet - og så trives den i vores lokale klima. Se alle madevents med kålen i fokus her og køb årets kålplakat af Pine Cone Project her.
Læs mere om Årets hovednavn her
Nye danske kartofler - Sensommer kål fra Lammefjorden - Søblå fra Søtofte Gårdmejeri
Retten købes direkte hos restauranten enten som ala carte eller som en del af en menu.
Det anbefales, at du booker bord hos restauranten her