I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/1 2020
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1-3
6900 Skjern
Tlf: 9735 4500
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9526, Lon 8.50467

Skjern Kulturcenter indeholder bl.a. - Skjern Bank Arena, en koncert- og dobbelt idrætshal med meget fleksible stole- og tribuneforhold med utallige kombinationsmuligheder. Der er siddepladser til et publikum på helt op til 2.400 personer. - En koncertsal med siddepladser på op til 300 personer. Kan også bruges som festlokale - En stor åben foyer på i alt 660 m2, der forbinder hele centret. Her arrangeres der kunstudstillinger, mindre koncerter, foredrag, mindre erhvervsmesser og meget mere. - Flere møde-/festlokaler med plads til op til 100 personer - Separate lokaler til musik- og billedskolen + ungdomsklubben, alle udstyret med alle moderne faciliteter. - Bowlingcenter - Fitnesscenter


Skjern Mandskor - Skjern
Andet

Skjern Mandskor - Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, 30 mødegange kl. 19.30-21.30.

7. Okt 30 mødegange kl. 19.30-21.30
Dato: Tirsdag den 24. september 2024 til tirsdag den 27. maj 2025, 30 mødegange kl. 19.30-21.30. Pris: Ukendt Arrangør: FOF Herning Sted:

Underviser: Jens Peter Krabbe Nielsen
Hold: 64501

Simon Talbot: Testshow
Andet

Simon Talbot: Testshow

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 19.30.

18. Okt kl. 19.30
Dato: Fredag den 18. oktober 2024, kl. 19.30. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Sted:
Skibet er ladet med Pelle
Andet

Skibet er ladet med Pelle

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 19.30.

30. Okt kl. 19.30
Dato: Onsdag den 30. oktober 2024, kl. 19.30. Pris: Entré: 314-414 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted:

Det nye one-woman show med den populære Trine Gadeberg har fået den maritime titel - Skibet er ladet med Pelle. Og endnu engang vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles.

For ingen er nemlig fredet, når Pelle denne gang har fået hyre som en del af underholdningen ombord på et cruiseskib i middelhavet, der vægter nonstop buffet og ekstra klor i den tilpissede pool, højere end selve sikkerheden om bord. Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sige igennem underholdning på skibet der aldrig sover. Velkommen om bord og du skal selvfølgelig slippe for et - Kom bar'do'! så hvad med et - Kom an'do!?

Villanelle
Andet

Villanelle

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 16.

10. Nov kl. 16
Dato: Søndag den 10. november 2024, kl. 16. Pris: Køb/bestil billet
Sted:

Ensemble MidtVest inviterer publikum på en rejse til blæsernes univers i århundredeskiftet fra det 19. 20. århundrede i Frankrig.

Koncerten fortsætter temaet for sæsonens klassiske serie: hvordan forskellige komponister påvirkede hinanden og har fundet inspiration fra andre kilder i denne guldalder af fransk klassisk musik. Her vises, at alt er forbundet. To store sonater af Fauré, for fløjte og klaver og Poulenc, for klarinet og klaver, er udgangspunktet for denne spændende opdagelsesrejse.

Du kan også opleve værker af Paul Dukas og Heitor Villa-Lobos, den brasilianske komponist, som har boet i Paris i en længere periode, før han flyttede tilbage til sit hjemland, som udover de vestlig-klassiske komponister også var dybt påvirket af den brasilianske folkemusik.

Program

Paul Dukas (1865-1935)

Villanelle for horn og klaver

Heitor Villa-Lobos (1887-1959)

Duo for obo og fagot, W535

Francis Poulenc (1899-1963)

Sonate for klarinet og klaver, FP184

Heitor Villa-Lobos (1887-1959)

Blæserkvintet, W231

Gabriel Fauré (1845-1924)

Sonate for fløjte og klaver i A-dur, opus 13

Et rigtig godt tip: Du kan finde Ensemble MidtVests playliste til denne koncert på Spotify. Den har samme navn som selve koncerten

Foredrag med Daniel Rye - Gidsel i 398 dage
Andet

Foredrag med Daniel Rye - Gidsel i 398 dage

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 19.

13. Nov kl. 19
Dato: Onsdag den 13. november 2024, kl. 19. Pris: Entré Køb/bestil billet
Sted:

Syrien tur/retur. Foredraget starter den 17. maj 2013, hvor Daniel bliver kidnappet af Islamisk stat. Og slutter først 9 år senere, på vej ud af et gråt lokale hos FBI, hvor Daniel lige har sidder overfor sit værste mareridt i fire timer.

D. 17 maj 2013 ændrede livet sig fuldstændig for den danske fotograf, Daniel Rye. Han bliver kidnappet af Islamisk stat holdt som gidsel i 398 dage. I starten sidder Daniel selv, mens han bliver udsat for voldsom tortur, der får ham til at forsøge først at hænge sig selv derefter at flygte. Daniel når sit fysiske mentale lavpunkt efter en måned derfra ændre tingene sig langsomt. Daniel bruger sin fortid som elitegymnast til at bygge sig selv op fysisk. Efter en måneds tid bliver han sat sammen med andre vesterlændinge bland andet Pierre Torres James Foley. Dette bliver starten på et tæt venskab en genopbygning af Daniels psyke. Daniel Pierre bliver forhandlet ud, mens James må sidde tilbage i cellen. Daniel når kun at være fri i to måneder før han, ligesom resten af verden, ser James blive symbolet på Islamisk stats brutalitet.

D. 20 juni 2014 træder Daniel ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Dagen som skulle være den bedste i Daniels nye liv, bliver starten på en lang kamp om at finde tilbage til noget normalt. For kan man overhovedet forvente at få et lykkeligt liv, efter sådan en traumatisk oplevelse? Heldigvis får Daniel hjælp af en dygtig psykolog, som giver Daniel konkrete værktøjer. En af dem handler om; ikke at flygte fra det, der er svært. Hvilket ender med at sende Daniel over Atlanten - til Washington besøge sit værste mareridt, som sidder i et lille gråt lokale, hos FBI, i en grøn fangedragt drikker Starbucks kaffe.
Mosul i Irak.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

WestAwards 2025
Andet

WestAwards 2025

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 18-22.30.

31. Jan kl. 18-22.30
Dato: Fredag den 31. januar 2025, kl. 18-22.30. Pris: Entré: 295 kr Køb/bestil billet
Arrangør: FrivilligVest: Frivilligcenter og Selvhjælp i Ringkøbing-Skjern Kommune Sted:

Sidste fredag i januar - Kom med til WestAwards - den store, årlige prisuddelingsfest, hvor vi hylder de største talenter, præstationer og ildsjæle i Ringkøbing-Skjern Kommune.

WestAwards er den store, årlige prisuddelingsfest i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor vi hylder frivilligheden og skaber netværk på tværs af de mange foreninger, ildsjæle og frivillige fællesskaber.

Showet foregår i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter hvert år på DEN SIDSTE FREDAG I JANUAR MÅNED. Næste gang er således fredag den 31. januar 2025.

Til dette års udgave af WestAwards uddeles en lang række priser til de største talenter og ildsjæle i Ringkøbing-Skjern Kommune. Desuden hylder vi alle dem, der i det forløbne år har vundet et dansk eller internationalt idrætsmesterskab og stadig bor her i Kommunen.

Vi opfordrer alle foreninger til at samle alle jeres frivillige og holdkammerater og deltage i samlet flok til WestAwards. Prisfesten er nemlig en rigtig god anledning til at I kan få en festlig aften - både med hinanden og med andre frivillige fra hele lokalområdet - og på tværs af alder, interesser og geografi.

Vælg mellem 2 billettyper:
Awardshow MED spisning: kr. 295,-
(dørene og baren åbner kl. 17:30, og der bliver budt velkommen kl. 18:00)

Awardshow UDEN spisning: GRATIS
(ikke-spisende gæster kan ankomme i tidsrummet 19:15-19:25)

PROGRAM:
17:30-17:45 Ankomst for spisende gæster (indgang-A)
18.00-19.15 Velkomstdrink og festmiddag
19:15-19:25 Ankomst for ikke-spisende gæster (indgang-A)
19:30-22:30 Awardshow med prisuddelinger og fantastisk underholdning.
I pausen kan der købes forfriskninger flere steder

WestAwards arrangeres i samarbejde mellem FrivilligVest og Ringkøbing-Skjern Kommune

Foredrag med nikolaj jacobsen - verdens bedste nikolaj
Andet

Foredrag med nikolaj jacobsen - verdens bedste nikolaj

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 19.

26. Feb kl. 19
Dato: Onsdag den 26. februar 2025, kl. 19. Pris: Entré: 330-355 kr Køb/bestil billet
Sted:

Gennem hele sin barndom opvækst havde han hørt om det danske VM-sølv i 1967, men nåede ikke selv i nærheden af VM-medaljer i den aktive karriere, han måtte indstille på grund af skader.

Siden gik han trænervejen, så lykkedes alt for Nikolaj Jacobsen, der har indskrevet sig på de allerforreste sider i dansk international håndboldhistorie med foreløbig tre gange VM-guld på cv'et.

Kom helt tæt på Nikolaj Jacobsen i dette foredrag, hvor landstræneren fortæller om de menneskelige tricks, han benytter sig af for at få sine spillere til at yde mere bedre, end de selv troede var muligt.

I en forestilling fyldt med anekdoter, der giver smil på læben, forklarer Nikolaj Jacobsen om, hvordan han flere gange har taget hårde opgør med det eksisterende, fordi der altid er andre veje at gå end de konventionelle.

Han ved langtfra altid bedre - men han ved, hvad der fungerer for ham, når han skal få en samling individualister til at fungere som en homogen enhed. Og det er derfor, han er Verdens Bedste Nikolaj.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/

Rasmus Walter - intimkoncert
Andet

Rasmus Walter - intimkoncert

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, kl. 20.

1. Mar kl. 20
Dato: Lørdag den 1. marts 2025, kl. 20. Pris: Entré: 339 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Sted:

Akustisk koncert i intime rammer med Rasmus Walter. Vi lægger op til en helt speciel aften, når Rasmus Walter finder sin akustiske guitar frem og tager på turne med et par dygtige musikere ved sin side.

Turen tager ham også til Skjern, hvor Kramp Scenen lægger rammer til koncerten. Den 46-årige århusianer er kendt for både sin egen karriere med hits som "Endeløst", "På Dybt Vand" og "Verden i stå" samt tiden i bandet Grand Avenue, som han selv var med til at stifte i sin tid. Skynd dig at købe din billet nu - der er vitterligt tale om en intimkoncert med plads til blot 300 gæster