Kragerup Gods - Restaurant Blixen
Kragerupgårdsvej 334291 Ruds Vedby
Tlf: 58261250
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.5099, Lon 11.3782

Påskefrokost i Restaurant Blixen
Torsdag den 17. til søndag den 20. april 2025, 12:00 - 13:45.
395 kr
Fejr den traditionsrige højtid på Kragerup Gods og lad os danne ramme for årets påskefrokost med familie og venner.
Restaurant Blixen byder på en lækker påskefrokost den 17. - 20. april, hvor vores dygtige køkkenchef har sammensat en lækker påskemenu med alle de klassiske retter lavet på de bedste råvarer.
Påskemenu:
Menuen byder på fire serveringer: To kolde, en varm samt en dessert.
Den endelige menu kommer snart.
Vi glæder os til at fejre påsken med jer på Kragerup Gods.
Der kan bookes bord hvert kvarter fra kl. 12 til 13.45.
Restaurant Blixen serverer påskefrokoster på disse datoer:
Torsdag d. 17. april
Fredag d. 18. april
Lørdag d. 19. april
Søndag d. 20. april.
Læs mere

Restaurant Blixen fejrer 10-års jubilæum
Fredag den 18. april 2025, kl. 17:30.
845 kr
Fredag den 18. april 2025 markerer vi en helt særlig dag på Kragerup Gods, når vi fejrer Restaurant Blixens 10-års jubilæum. Denne aften kombinerer vi en hyldest til Karen Blixen, som ville være fyldt 140 år, med en gastronomisk oplevelse i særklasse.
På denne jubilæumsaften kan du glæde dig til en helt særlig oplevelse, hvor historien om Karen Blixen møder gastronomi på højt niveau. Jens Jørgensen, en af Danmarks førende Karen Blixen-eksperter, vil fortælle om hendes liv.
Kombineret med en menu inspireret af sæsonens bedste råvarer skaber vi en aften, der hylder både Karen Blixen og Restaurant Blixens dedikation til madkunst - på 10. år.
På denne jubilæumsaften kan du glæde dig til en helt særlig oplevelse, hvor historien om Karen Blixen møder gastronomi på højt niveau. Jens Jørgensen, en af Danmarks førende Karen Blixen-eksperter, vil fortælle om hendes liv.
Kombineret med en menu inspireret af sæsonens bedste råvarer skaber vi en aften, der hylder både Karen Blixen og Restaurant Blixens dedikation til madkunst - på 10. år.
Læs mere