ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Valby Station

Mellemtoftevej 1A
2500 Valby


Viser 3 events fra/efter 17. jul. 2024

Cykeltur: Amager rundt
18 Aug Cykeltur

Cykeltur: Amager rundt

Søndag den 18. august 2024, 10:30-15:00.
Pris: Fri entré
Valby Station,
Mellemtoftevej 1A, Valby
Fra Valby station cykler vi til Amager. Turen går først mod Kalvebod Fælled, vi kommer senere til Øresundskysten ved Søvang og Dragør. Med tog til Roskilde fra Kastrup. lufthavn. 30 km. Mad,penge. Tilmelding senest 16/8 Bjarne SMS 27 64 64 19..
Vis kort
Indian Spirit 2024 bustur
28 Aug Andet

Indian Spirit 2024 bustur

Onsdag den 28. august til mandag den 2. september 2024, kl. 06.30-21.
Pris: Entré: 1200 kr Køb/bestil billet
Valby Station,
Mellemtoftevej 1A, Valby
Her købes der billetter til busturen til Indian Spirit 2024. Afgang fra Valby st. kl. 6:30. Tidsplan og mere info her: https://fb.me/e/3N7tbjdd9..
Vis kort
Byvandring og gin-smagning - Clubaften
2 Okt Foredrag

Byvandring og gin-smagning - Clubaften

Onsdag den 2. oktober 2024, kl. 17.30-21.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Valby Station,
Mellemtoftevej 1A, Valby
Tag med Womens Hiking Club på byvandring og til ginsmagning!.

Denne aften er arrangeret af Womens Hiking Club, og er for alle kvinder der har lyst til en kort vandretur i godt kvindefællesskab, henover Frederiksberg og Nørrebro, gin og flydende overraskelser.
Vi mødes på Valby station, og går ca 6 km gennem Frederiksberg til Amandas klinik på Nørrebro, hvor gin og snacks venter på os. Her sørger Amanda og Louise fra Womenshikingclub for gin og vand i glasset, snacks og fællesskab.
Alt du skal medbringe er en lille madpakke ( eller møde op mæt) da vi ikke serverer et helt måltid, samt tøj og sko efter vejret og det vand du ønsker at drikke undervejs.
Der er plads til 16 kvinder, og billetten kan ikke refunderes efter køb, men må gerne videresælges. Aftenen slutter ca kl 21 i Stegansgade 40.
Om Womens Hiking Club:
Womens Hiking Club er et vandrenetværk for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Vi - Amanda og Louise - ønsker at inspirere kvinder til mere nydelse, mere natur, mere fællesskab, mere kontakt og mere liv.
Om Amanda:
Amanda er uddannet Parterapeut og sexolog og har arbejdet fra egen klinik på Nørrebro i 10 år. Hun er en flittig skribent, underviser og foredragsholder i emner indenfor parforhold og sexologi, og er forfatter til flere bøger om og til parforholdet.
Om Louise:
Louise kan trække på erfaringer fra et langt arbejdsliv indenfor special- og Neuropædagogik, ledelse, undervisning, facilitering, foredrag, coaching og terapi. Hun er blandt meget andet uddannet som enneagram-trainer, og har undervist, skrevet om og arbejdet med enneagrammet i ca 20 år.
DET MED SMÅT
Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Hvis du bliver forhindret pga. uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her