ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Haderslevhus

Slotsgade 33
6100 Haderslev
Tlf: 25 32 28 25
Hjemmeside
Åbent: 19.30-01.30 lørdage
Entré: 150 kr.

Historisk kulturhus i hjertet af Haderslev Centrum med indgang fra Slotsgade og Jomfrustien. Levende musik og dans til lørdagsbal. Spillested, events, selskabslokaler, mødelokaler, medborgerhus. Forsamlinger, teater, danseskole, koncerter og foreningsliv


Viser 38 events fra/efter 15. aug. 2024

Sommer-Bal/Haderslevhus//Nils
17 Aug Andet/Ukendt

Sommer-Bal/Haderslevhus//Nils

Lørdag den 17. august 2024, kl. 20.
Pris: Entré: BAL 150 kr, Bal og brød 210 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Levende musik og dans for voksne fra kl 20-00.30. Drop in fra kl. 19.30.Entre 150 kr.Denne lørdag er det Nils, som står for super god dansemusik fra de sidste årtier.2x2 timers levende musik og mulighed for at købe smørrebrød i pausen..

Gør dig klar til en aften fyldt med musik og dans, når Haderslevhus byder velkommen til LørdagsBAL med Nils.

Dette hyggelige arrangement er perfekt for alle, der ønsker at svinge træbenet, nyde god musik og tilbringe en mindeværdig aften i selskab med andre danseglade sjæle.

Nils tager scenen og får salen til at swinge, når han spiller op 2x2 timer med en fortjent pause midtvejs. Med dørene, der åbner kl. 19.30, får gæsterne mulighed for at ankomme og slå sig ned, inden musikken indtager rummet kl. 20.00 og underholder helt til kl. 00.30.

Med en entrépris på blot 150 kroner, er der mulighed for at sikre sig billetter online i forvejen eller tage chancen og købe dem ved døren. Dette er en ideel mulighed for at skabe nye minder, møde nye mennesker og ikke mindst, give den gas på dansegulvet.

Sæt kryds i kalenderen og lad dine fødder føre dig til LørdagsBAL med Nils.
Kom og oplev en aften hvor musikkens magi og fællesskabets glæde forenes på Haderslevhus, Slotsgade 33, kl. 20:00
Vis kort
Mega-sommerbal M/robin, Carsten Bo Og Jon
31 Aug Dansegulv

Mega-sommerbal M/robin, Carsten Bo Og Jon

Lørdag den 31. august 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entre +gratis spisning 250 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
3 af husets mest populære musikere gæster os denne lørdag! Kridt danseskoene og kom afsted til. Gratis velkomstdrink og spisning:Køb billet i forsalg - så er der gratis spisning kl. 18.30 samt en velkomstdrink på husets regning..

Dørene åbnes kl. 18 for gæster, som har købt billetter, og dermed gratis spisning og velkomstdrink.

Øvrige gæster lukkes ind fra kl. 19.15
Vis kort
Comedy Auten //Haderslevhus / Brian Mørk SHOW LIVE

Comedy Auten //Haderslevhus / Brian Mørk SHOW LIVE

Torsdag den 5. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Brian Mørk Show live 180 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Haderslev Hus åbner for comedy scenen.Vi vil lave en aften hvor lattermusklerne skal i fokus. Vi inviterer derfor dygtige komikere fra hele landet til at hjælpe os. Fra navne du kender, til navne, du kommer til at kende. Vi mangler kun dig..

Live-udgaven af Brian Mørk Show biver meget som man kender det fra tv og podcast, kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Aftenens gæster er Carsten Bang og Jimmy Lauridsen
Vis kort
BAL/HaderslevHus//Carsten Bo & Jon
7 Sep Dansegulv

BAL/HaderslevHus//Carsten Bo & Jon

Lørdag den 7. og søndag den 8. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entre 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Carsten Bo & Jon spiller op til dans til BAL på Haderslevhus. Dørene åbner kl. 19.30. Levende musik og dans fra kl. 20-00.30..

BAL på Haderslevhus.

Carsten Bo & Jon: Passionen bag uforglemmelige fester Når det kommer til at spille til fester, er der mange afgørende elementer, der skal være på plads. Erfaring, situationsfornemmelse og evnen til at mestre ens instrumenter er blot nogle af de vigtige faktorer. Carsten Bo og Jon har netop den nødvendige erfaring og situationsfornemmelse med sig i bagagen, der gør dem til de ideelle underholdere til enhver fest. Dørene åbnes kl 19.30.
Musik og dans fra kl. 20-00.30 Entré: 150,-
Vis kort
BAL med PetMic's //Haderslevhus
14 Sep Dansegulv

BAL med PetMic's //Haderslevhus

Lørdag den 14. og søndag den 15. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Entrebillet 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Oplev en aften med levende musik og dans på Haderslevhus. Drop in fra kl. 19.30. Musik fra kl. 20-00.30. Glæd dig til fantastisk underholdning: Lad dig forføre af de talentfulde unge fyre fra petmics. Repetoiret er bredt og tilpasset publikum..

Dansegulvet vil være fyldt med festlige voksne, der er klar til at danse hele aftenen.

Så kom og deltag i vores event, hvor vi lover at skabe en aften fuld af musikalsk magi og danseglæde
Vis kort
Brian Mørk - Langt Over Grænsen
17 Sep Show/stand up

Brian Mørk - Langt Over Grænsen

Tirsdag den 17. september 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Arrangør: ComedyKanalen
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Skal Brian i fængsel? Brian Mørk går 'Langt over Grænsen' i nyt one man-show. Komiker Brian Mørk vil gå langt for en joke - og for at sige sin mening..

Du kender ham måske som Danmarks mest 'cancellede' komiker, der en overgang installerede vinduesviskere på sine briller på grund af en overordentlig shit-storm.

Men han havde aldrig troet, at han skulle overveje, om han vil gå i fængsel for en joke. Men det gør han nu med sit nye one man-show, 'Langt over Grænsen'.

Et comedy-show, der uden tvivl bliver det farligste og mest grænsesøgende stand up-show, Brian Mørk nogensinde har lavet. For efter en 28-årig mand blev idømt fængsel ved byretten i Holstebro i april for racistiske vittigheder, kan man komme i fængsel for at fortælle jokes. Og Brian Mørk har ikke lyst til at komme i fængsel - han tror heller ikke, han vil være god til det.

"Men det er et show, jeg føler, jeg er nødt til at lave. Det her er Danmark - og ikke et diktatur, hvor man kan lukke ned for udsagn og jokes, man ikke bryder sig om. Derfor er jeg gået i gang med at skrive mit mest grænseoverskridende - og forhåbentlig også sjoveste stand up-show nogensinde. Det bliver en god times tid om, imod og HELT UDEN censur," siger Brian Mørk.

Det bliver jokes, der fornærmer alt og alle - og ikke mindst får folk til at grine - og som vil råbe de mennesker op, der synes at have glemt at grine af tilværelsen - og ikke mindst dem selv

"Humor og grin er den måde, vi mennesker takler alt, der er ondt og grusomt i vores verden - og så er det mindst lige så vigtigt, at vi også kan grine af os selv. Pointen er, at man godt kan grine af jokes, hvor man ikke er enig med pointen," siger Brian Mørk og fortsætter:

"Først var det meningen, at det skulle være jokes, der kunne opfattes som racistiske, men jeg har siden fået henvendelser fra personer, der tilhører forskellige minoriteter som trans- og homoseksuelle og handicappede, der har sagt: 'Du må ikke glemme os i showet.' Så det er et show, der skyder i alle retninger - ikke mindst også indad mod mig selv; en hvid, midaldrende mand."

Pakhus 11 ved Langelinie i København lægger rammer til showets premiere den 26. juni, hvor den dygtige - og også kompromisløse - komiker Masoud Vahedi står for opvarmningen.

"Så må vi se, om det koster mig en tur i spjældet."
Vis kort
Hvis væggene kunne tale - Et fordrag om Haderslev's dansk-tyske kulturarv
19 Sep Foredrag

Hvis væggene kunne tale - Et fordrag om Haderslev's dansk-tyske kulturarv

Torsdag den 19. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Fordrag 95 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Vores foredrag tager dig med på en fascinerende..

Vores foredrag tager dig med på en fascinerende rejse gennem husets historie, fra Bürgerverein zu Haderslebens indflytning i 1838, gennem både 1. og 2. verdenskrig og frem til i dag. Husets unikke historie rummer mange spændende fortællinger, som du ikke vil gå glip af. Kom og oplev kulturmiljøet og mærk historiens vingesus i de gamle, charmerende bygninger.

Pris: 95 ink. kaffe og kage

19.09.2024 kl. 19
Vis kort
Amy Winehouse Tribute/ Haderslevhus

Amy Winehouse Tribute/ Haderslevhus

Fredag den 27. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Amy Winehouse Tribute, med den karismatiske sanger Samara Bahrami i front, hylder den legendariske sanger og sangskriver, i en vekselvirkning mellem sang og små fortællinger, som bringer publikum helt tæt på Amy Winehouse..

Flankeret af en korsanger, en bassist og en guitarist ønsker Samara Bahrami at genoplive nogle af de fantastiske værker, som sangeren og sangskriveren Amy Winehouse skabte før sin alt for tidlige død i 2011. Her blev hun kendt for sin egen helt særlige sound med en blanding af jazz og soul, som den lød blandt de sorte sangerinder i 1960'ernes Amerika.

Koncerten består af udvalg af numre fra de to første album - Frank og gennembruddet Back To Black - suppleret med dragende fortællinger om Winehouses fantastiske og tragiske liv og skæbne.
Vis kort
LørdagsBAL med Nils
28 Sep Dansegulv

LørdagsBAL med Nils

Lørdag den 28. og søndag den 29. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: BAL 150 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Levende musik og dans for voksne fra kl 20-00.30. Drop in fra kl. 19.30.Entre 150 kr.Denne lørdag er det Nils, som står for super god dansemusik fra de sidste årtier.2x2 timers levende musik..

Gør dig klar til en aften fyldt med musik og dans, når Haderslevhus byder velkommen til LørdagsBAL med Nils.

Dette hyggelige arrangement er perfekt for alle, der ønsker at svinge træbenet, nyde god musik og tilbringe en mindeværdig aften i selskab med andre danseglade sjæle.

Nils tager scenen og får salen til at swinge, når han spiller op 2x2 timer med en fortjent pause midtvejs. Med dørene, der åbner kl. 19.30, får gæsterne mulighed for at ankomme og slå sig ned, inden musikken indtager rummet kl. 20.00 og underholder helt til kl. 00.30.

Med en entrépris på blot 150 kroner, er der mulighed for at sikre sig billetter online i forvejen eller tage chancen og købe dem ved døren. Dette er en ideel mulighed for at skabe nye minder, møde nye mennesker og ikke mindst, give den gas på dansegulvet.

Sæt kryds i kalenderen og lad dine fødder føre dig til LørdagsBAL med Nils.

Kom og oplev en aften hvor musikkens magi og fællesskabets glæde forenes på Haderslevhus, Slotsgade 33, kl. 20:00
Vis kort
Comedy Auten/ Uffe Holm

Comedy Auten/ Uffe Holm

Torsdag den 3. oktober 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Show m/Uffe Holm 180 kr Køb/bestil billet
Haderslevhus,
Slotsgade 33, Haderslev
Comedy Auten præsenterer en af pionererne i branchen: Efter et par års pause er han tilbage med et helt nyt show! Uffe Holm har levet hele sit voksne liv som komiker, men han har aldrig mistet evnen til at levere hurtige og knivskarpe replikker..
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her