ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Institut for X, Onsite Gallery

Skovgaardsgade 5C
8000 Aarhus C


Viser 5 events fra/efter 16. jul. 2024

Berlin Brain Flippers
16 Jul Jazz

Berlin Brain Flippers

Tirsdag den 16. juli 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 60 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Institut for X, Onsite Gallery,
Skovgaardsgade 5C, Aarhus C
B.B.F quartet er et internationalt band, der blev dannet i Berlin i 2023..

Til koncerten vil der være fokus på improvisation i nuet, hvor publikum bliver taget med på en rejse gennem ekspansive, teksturelle rum, med forskellige kulturelle indflydelser fra bandmedlemmerne lover musikken en rig palet af lyde, der spænder fra drømmende ballader til rå, spontan energi.

Inspirationen bag Berlin Brain Flippers kompositioner stammer fra den moderne jazzscene i New York og Berlin, og de udforsker den rytmiske verden af ujævne takter. Kvartettens udforskning af musikalske landskaber afspejler sammenfaldet af forskellige kulturelle baggrunde inden for gruppen.

Yo Hes, er født i 2001, og har forfulgt sin musikuddannelse på Berklee College of Music i Boston, efterfølgende har han studeret på Det Kongelige Konservatorium i Bruxelles i Paris. Bemærkelsesværdigt vandt han Solist prisen ved Dinant Jazz Festival konkurrencen i 2018 (Belgien)
Vis kort
OKTOsounds presents: Two Wheeler + International Love
17 Jul Jazz

OKTOsounds presents: Two Wheeler + International Love

Onsdag den 17. juli 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 100 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Institut for X, Onsite Gallery,
Skovgaardsgade 5C, Aarhus C
Anderledes duo-formater med nykomponeret og improviseret musik. OKTOsounds er et stadigt nyt og spirende musikkollektiv mellem improviserende musikere, der arbejder på tværs af genrer og kunstarter i Norden..

Denne aften præsenteres to bud på anderledes duo-formater:

International Love

International Love er et band bestående af Lukas Loeb og Laurits Schmidt Eriksen

Lukas og Laurits vil gerne spille beats og søde melodier. De har ageret rytmegruppe sammen i et utal af projekter. De spiller hver især i bands som Baryl og Nausia. Men denne aften spiller de beats og søde melodier på diverse gamle keyboards, trommemaskiner, elbas, roto-tammer og måske bækkener, medmindre det bliver for meget at slæbe til Aarhus.

Musikken er frisk og altid komponeret til lejligheden, så en unik oplevelse er i vente.

Two Wheeler

På en tohjulet er man altid i fremdrift, altid i et cyklisk parløb mellem hjulene, altid med fuld fart på vej mod ukendte destinationer!

Duoen Two Wheeler lader sig inspirere af dette, når de spiller improviseret musik. De to unge musikere Johannes Jacobsen og Isak Schiødt på henholdsvis trommer og saxofon har trods få koncerter spillet sammen hyppigt de sidste 3 år og har et kærlighedsfyldt og vildt sammenspil, hvor deres udtryk varierer fra repetitiv langstrakt udvikling til eksplosive støjudbrud

Udover Two Wheeler kendes musikerne bl.a. fra indierock-bandet Kindsight og jazz/rock-bandet Nausia, som begge var aktuelle på sidste års Roskilde Festival
Vis kort
OKTOsounds presents: Art Lewis JUBILEE + Ebba Dankel
18 Jul Jazz

OKTOsounds presents: Art Lewis JUBILEE + Ebba Dankel

Torsdag den 18. juli 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 100 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Institut for X, Onsite Gallery,
Skovgaardsgade 5C, Aarhus C
OKTOsound præsenterer Art Lewis Jubilee og Ebba Dankel..

OKTOsounds er et stadigt nyt og spirende musikkollektiv mellem improviserende musikere, der arbejder på tværs af genrer og kunstarter i Norden.Denne aften præsenteres to nyfortolkninger af jazztraditionen:

Art Lewis JUBILEE Art Lewis JUBILEE er sammensat af tre musikere fra forskellige baggrunde med et fælles ønske om at dele glæden ved den gamle, gamle jazz. I en humoristisk og livsglad nostalgi-rejse undersøger de jazz-repertoiret fra tiden før bebop, der har rødder i sydstats-blues, mekanisk klavermusik og march-orkestre. De søger at placere dette repertoire i en tidssvarende kontekst, hvor traditionen både hædres og undersøges, og hvor musikken stadig kan danses til.Trioen består af Marius Zeeberg på saxofon, Frederik Blæsild Vuust på klaver og Jeff Wagner på guitar.

Ebba Dankel Ebbas musik er personlig og sårbar sangskrivning med tydelig indflydelse fra hendes baggrund som jazzpianist. Musikken er varm og åben, samt har fokus på det smukke i det enkle. Hendes tekster er direkte, melankolske og håbefulde, og hun arbejder både med det svenske og det engelske sprog. Hun er aktuel med albummet "Somewhere", der udkommer i sommeren 2024"Ebba Dankel (d. 2000) er en prisbelønnet pianist, sanger og komponist fra Malmø, som for tiden bor i Boston og studerer Jazz Composition og Performance på Berklee College of Music. Hun har på kort tid gjort et stort indtryk på den amerikanske jazzscene og optrådt på Hermana, Room623 og United Nations i New York, samt har en ugentlig koncert på jazzklubben Wally's Jazz Cafe i Boston. På Berklee studerer hun bl.a. ved Terri Carrington, Kris Davis, Joanne Bracken, Walter Smith III, Matthew Stevens og Ian Froman.Til koncerten medbringer Ebba et band bestående af kontrabas, trommer og trompet
Vis kort
Tigeroak
19 Jul Jazz

Tigeroak

Fredag den 19. juli 2024, kl. 21-23.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Institut for X, Onsite Gallery,
Skovgaardsgade 5C, Aarhus C
Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist..

Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette.

I Februar 2024 udkom de med deres debutalbum. Albummet er blevet varmt modtaget, og blev kåret som ugens album på P8, Bl.a. udtaler radioværten Jonas Visti: "de her to unge mennesker kan komme til at sætte en dagsorden inden for den moderne danske jazz og neosoul!"

Tigeroak blev i 2022 udpeget til Jazz Danmarks Jazzkonkurrence, og har medvirket to gange i DR's programserie "Sammen - Hver for sig", deres koncert til festivalen Jazz and Words blev blandt andre nomineret til en DMA for årets nytænkende koncertoplevelse. Duoen har spillet koncerter i Paris og New York og rejst rundt i Kina. De har haft deres første single i A-rotation med over 250 afspilninger i radioen på P8-jazz, og har indspillet musik til deres kommende debutalbum i bl.a. Angel-og Abbey Road Studios i London. De blev for nyligt inviteret til interview og livekoncert på P8-jazz, i programmet Formiddag for Evigt
Vis kort
Mathias Heise Quadrillion
21 Jul Andet/Ukendt

Mathias Heise Quadrillion

Søndag den 21. juli 2024, kl. 16-18.
Pris: Entré: 120 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Institut for X, Onsite Gallery,
Skovgaardsgade 5C, Aarhus C
Forrygende fusion, funk, rock og jazz! Det hele! Heise Quadrillion optræder med deres seneste album 'Decadence', der udkom i 2017..

Udover at mestre den svære kromatiske mundharpe er 25-årige Mathias Heise en eminent dygtig komponist og pianist, og han omgiver sig med et yderst kompetent og voldswingende fusionshold i bandet Mathias Heise Quadrillion, der består af jævnaldrende og lige så talentfulde musikere

Mathias Heise Quadrillion har spillet sammen siden 2012 og har siden formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt nutidigt udtryk, der appellerer til både unge crossover fans og hardcore jazz-fusion nørder. Iørefaldende kompositioner tilført jazzens harmonier og improvisation kombineres med rockens og funkmusikkens hårdtslående, primale rytmer og fusionerer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk med elegancen og det sofistikerede som omdrejningspunkt.

Mathias Heise Quadrillions indlysende talent og overbevisende performance har deres unge alder til trods allerede gjort dem til et efterspurgt navn i udlandet, hvor de bl.a. har spillet på store festivaler i Kina, Hong Kong, Malaysia, Egypten, Marokko, Tjekkiet og senest i Ukraine og Polen
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her