ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Cafe Støj

Jægergårdsgade 150
8000 Aarhus C
Hjemmeside

Cafe Støj er et nystartet intimt spillested ved Sydhavnen i Aarhus. Hver torsdag afholdes Leth's Jazz, som er jazz koncerter af høj kvalitet med kunstnere fra ind- og udland


Viser 29 events fra/efter 17. sep. 2024

Tirsdags Støj - JAM - Mad & Fad
17 Sep Andet/Ukendt

Tirsdags Støj - JAM - Mad & Fad

Tirsdag den 17. september 2024, kl. 17.30-23.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Tirsdags Støj - Gratis arrangement. Koncert og JAM + TILKØB: Mad&Fad 100,- kr. 17:30 - 19:00,. Serveres pulled pork burger og en fadøl til 100 kr + Åben jam. 19:00 - 19:30,. Mini koncert m. Leonardo Castro..

Rejsende musiker: https://www.facebook.com/share/FZDL7GxpsDRqJC2Q/?mibextid=LQQJ4d

19:30 - 21:00+,
Åben jam for alle

Tag venner og egne musik instrumenter under armen, og drag ned til en vidunderlig aften, hvor vi kommer hinanden ved på kryds og tværs.

Hvis du har lyst til at holde en mini koncert en af de kommende tirsdage, så endelig skriv en mail på hej@stoj.dk.

Det er åbent for alle, og ingen krav af niveau, det omhandler bare at vi hygger os og har et sted man kan gå ned og lege med musikken.

Vi glæder os til at se dig
Vis kort
Leth's Jazz med Waidtløw/Hess/AC/Høyer
19 Sep Jazz

Leth's Jazz med Waidtløw/Hess/AC/Høyer

Torsdag den 19. september 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 200-385 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Portraits in jazz. Portraits in Jazz er et samarbejde mellem 4 store personligheder fra den absolutte top af dansk jazz..

Deres udgivelser, Sunday (2021) og Monday (2022), har opnået en uhørt fornem international succes på streamingplatformene med samlet over 20 millioner plays overalt i verden. Kvartetten kombinerer det melankolske nordiske univers med den amerikanske jazztradition, tilsat sublimt interplay og en unik sans for klang og stemning. Der er en evigt legende og lyttende under- og overtone i musikken, blandet med melodisk nerve og ekspressive udforskninger.

Line up:

Nikolaj Hess - prisvindende pianist og en af den danske jazzscenes største og mest personlige musikere. Udover at have udgivet en række anmelderroste albums i eget navn, har han akkompagneret et væld af udenlandske og hjemlige jazzstjerner, bl.a. Lee Konitz, Benny Golson og Chris Cheek. Er kapelmester for Caroline Henderson og har komponeret filmmusik til bl.a. Lars von Triers "Melancholia" og Juliane Fezers "Meeres Stille".

Claus Waidtløw - en af vores mest sublime og velansete saxofonister. Højt skattet blandt sine inden- og udenlandske kollegaer for sit melodiske og indlevende spil. Har 10 udgivelser ude i eget navn, her i blandt det DMA vindende album Playhouse. Waidtløw har spillet og indspillet med bl.a. John Scofield, Toots Thielemanns, Christian McBride, Jeff Ballard, Kurt Elling, Eddie Gomez og Kurt Rosenwinkel.

Anders "AC" Christensen - en basgigant i det danske musikliv. Nyder stor respekt i både jazz og rock verdenen og har spillet med alt og alle, fra legendariske orkestre som Raveonettes og Savage Rose til store udenlandske jazzstjerner som Paul Motian, Lee Konitz og Aaron Parks.

Jakob Høyer - højt skattet trommeslager der, ligesom AC, bevæger sig i både jazz- og rockmiljøet. Begge steder er han respekteret for sit sublime, lydhøre og personlige trommespil. Har spillet med bl.a. Raveonettes, Tom Harrell, Jacob Bro, Caroline Henderson og Aske Jacoby.

Glæd jer til en aften med stemningsfulde ballader, hypnotiske grooves, filmiske lydflader og syngende melodilinjer
Vis kort
Morten Remar og De lykkelige
20 Sep Andet/Ukendt

Morten Remar og De lykkelige

Fredag den 20. september 2024, kl. 21-23.
Pris: Entré: 175-365 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Vi er så stolte over, at vi igen får besøg af Morten Remar og De Lykkelige Kværulanter her på Cafe Støj..

Morten Remar og De Lykkelige Kværulanter er en dansk sekstet, der spiller deres helt særegne blanding af pop, jazz og dansk visetradition med egne sange med tekster om det indre og ydre livs genvordigheder på godt og ondt.
I foråret 2019 mødtes en tilflyttet københavner (Morten Remar) og en jyde (Jacob Mogensen) på en fodboldbane i Skive, hvor deres drenge spillede kamp mod de lokale. Det viste sig, at de to havde en fælles drøm om at fusionere pop, jazz og den nordiske visetradition med fortællinger om os allesammen. Hverdagshistorier om danskerne set indefra og udefra. Noget, der er til at tage og føle på. Det genkendelige med nærhed og en selvironisk distance til livet som lykkelige kværulanter. De to musikere og sangskrivere begyndte hurtigt at skrive sammen, og kort efter samlede de et hold midtjyske musikere og dannede orkestret - "Morten Remar Og De Lykkelige Kværulanter".
Morten Remar Og De Lykkelige Kværulanter er albumaktuelle med helt nye originale sange indspillet i det legendariske Lundgaard Studiet.
Links : https://dlk.dk/

Morten Remar Og De Lykkelige Kværulanter er:
Morten Remar (vokal)
Hans Christian Erbs (trompet, flygelhorn)
Jacob Mogensen (guitar)
Thomas Egeskov Petersen (keyboards)
Børge Lunde-Christensen (bas)
Martin Kollerup Sørensen (trommer
Vis kort
HP Lange solo på Cafe Støj
21 Sep Andet/Ukendt

HP Lange solo på Cafe Støj

Lørdag den 21. september 2024, kl. 21-23.
Pris: Entré: 100-290 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
HP lange har været på blues scenen i mere end 30 år..

Han har modtaget de priser, der er på den danske blues scene, og hans udgivelser har været nomineret til et væld af Danish Music Awards - tre har taget prisen som bedste roots/blues album.

I alt har han udgivet 12 cd'er i eget navn. Senest har albummet "I feel fine" i 2020 modtaget en DMA for årets blues udgivelse .

Her i 2021 udgav HP Lange første gang et decideret soloalbum "HP Lange Solo". Et album som også er blevet særdeles godt modtaget af anmeldere.

HP lange har altid - udover at arbejde med sit band HP lange Big Gumbo - arbejdet som solist og spillet klubber og festivals over hele Skandinavien samt store dele af Europa og USA.

Med sig på scenen har han sit mix af sange han selv har skrevet og gamle sange fra den amerikanske folkemusiktradition. Og selvfølgelig sine guitarer og sin banjo.

Glæd dig til en skøn aften på Cafe Støj med livemusik, og inden musikken kan du i god tid spise og hygge med vennerne uden at skulle skynde sig videre. Maden serveres fra kl. 18.00, og har du booket billetter inkl. mad, så er I sikret en siddeplads ved et bord
Vis kort
Open Mic Stand Up Cafe Støj
25 Sep Show/stand up

Open Mic Stand Up Cafe Støj

Onsdag den 25. september 2024, kl. 17.30-19.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Køb mad til Open Mic Stand Up på Cafe Støj. Vi kører super tilbud, hvor du får Støjs Varme ret, som er Guiness oksekødgryde m. grov mos eller Pulled Pork Burger og dertil en 0,4 cl pilsner fadøl. Pris kun: 150,- + gebyrer..

Maden serveres fra kl. 17.30 og frem til ca. 18.15. Når showet starter kl. 19.00 er tallerkener ryddet af bordene. :-)
Vis kort
Leth's jazz med steen rasmussen trio feat celso de almeida
26 Sep Jazz

Leth's jazz med steen rasmussen trio feat celso de almeida

Torsdag den 26. september 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 200-390 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Steen Rasmussen Trio opstod i et lydstudie under Copenhagen Jazzfestival 2023..

De tre musikere klikkede øjeblikkeligt og indspillede straks - nærmest i leg - 10 numre, som alle er komponeret af kapelmesteren selv. Resultatet sprudler af lystigt overskud og lyder som noget, alle kan forholde sig til - en saftig brasiliansk klavertrio anno 1960'erne tilsat melodiske elementer fra den nutidige, nordiske jazztradition.

Steen Rasmussens musikalske udgangspunkt er en kombination af brasiliansk livsglæde og nordisk melankoli. Og trioens medlemmer - alle ikoner fra den øverste hylde på den danske og brasilianske musikscene - er netop kendte som fanebærere for stor spilleglæde og behagelig fordybelse.

De fleste kender Steen Rasmussen fra Milton på Svenska med sangeren Josefine Cronholm og Steen Rasmussen Quinteto. Sidstnævnte har gennem 10 år været toneangivende indenfor sin genre, turneret i både Danmark, Spanien og Brasilien, udgivet 7 albums, høstet utallige topanmeldelser og modtaget nomineringer til bl.a. DMA-JAZZ og CARL PRISEN. Gennem sin karriere har Steen samarbejdet med store, brasilianske kunstnere som Paulo Braga, Joyce Moreno og Leo Minax og desuden spillet med kendte danske popnavne som Lis Sørensen, Danseorkestret og Søs Fenger.

Kaspar Vadsholt har spillet med hjemlige navne som Hans Ulrik, Jens Winther og The Orchestra, men er nok mest kendt som medlem af DR Bigband, hvor han har akkompagneret en lang række verdensstjerner som Robben Ford, Michel Camilo, Criss Potter og John Scofield.

Celso De Almeida spiller med brasilianske superstjerner som Rosa Passos, Gal Costa, Gilberto Gil og Eliane Elias med hvem han vandt en Latin Grammy i 2017. Vi bør alle være stolte af at have sådan en kapacitet til at spille i Danmark

Steen Rasmussen Trio udkommer med sit legesyge album i 2024 og tager så på Danmarksturn'
Vis kort
Torsten Cubel Live på Cafe Støj
27 Sep Andet/Ukendt

Torsten Cubel Live på Cafe Støj

Fredag den 27. september 2024, kl. 21-23.
Pris: Entré: 50-240 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Torsten Cubel, vores nabo, fra Lydhavnen her på Sydhavnen kigger forbi med guitaren. Han vil med sin guitar og sprøde vokal sørge for baggrundsstøjen denne lørdag aften på Cafe Støj..

Torsten Cubel er kendt for at spille de numre du havde glemt du kendte kombineret med obskure hits fra film og tv-serier
Vis kort
The Boy That Got Away på Cafe Støj
28 Sep Rock/Pop

The Boy That Got Away på Cafe Støj

Lørdag den 28. september 2024, kl. 21-23.
Pris: Entré: 225-415 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Vi har taget tilløb i flere år, og nu lykkedes det endelig! The Boy Taht Got Away er klar til at sprænge alle rammer på Cafe Støj med deres velkendte tunge og intense rock..

The Boy That Got Aways fjerde album sprudler af spilleglæde og en kærlighed til de gamle rockdyder

Det århusianske grunge/rock-band The Boy That Got Away har fundet de gamle 90-grunge plader frem og blandet det med en nyfunden kærlighed til stonerrockens hulemandsenergi. Teksterne er skrevet som var det cowboys, der fortæller historier omkring bålet, og bandet inviterer publikum til at være med på den musikalske rejse og de skæve fortællinger

Førstesinglen "aesel" har markeret et vendepunkt for bandets indspilning. Nummeret er mere beskidt, mere levende og leverer fra første hug et groove der får hovedet til at bobbe, et omkvæd man husker og et c-stykke, der får en til at bide tænderne sammen.

Albummet er bandets fjerde pladeudspil og har været undervejs siden februar 2024 hvor første single landede i radioen. Bandet har de seneste år fokuseret på spilleglæde og en jagt efter "liveoplevelse på plade". Bandets store livsomvæltninger, har givet en tillid til dem selv og livet, og musikalsk skinner det igennem med musik der optages og spilles "i nuet" med al dets uperfekthed til frit skue.

Teksterne tager fat i temaerne der udspiller sig i vores verden i dag. Krigene, der bevæger sig tættere på og tvinger os til at tage stilling til absurditet og uretfærdighed. Mødet mellem samfundets krav og ens egne drømme. De livsfortællinger der gang på gang overrasker og viser os livets mangfoldighed på godt og ondt.

Pladen er indspillet hos Sebastian Wolff (Kellermensch) samt hos produceren Tue Madsen i Antfarm Studios.

The Boy That Got Away drager på DK tour i 2025, men du kan allerede høre dem her på Cafe Støj d. 28. september til smugpremiere inden deres store Danmarks tour i 2025.

Glæd dig til en skøn aften på Cafe Støj med livemusik, og inden musikken kan du i god tid spise og hygge med vennerne uden at skulle skynde sig videre. Maden serveres fra kl. 18.00, og har du booket billetter inkl. mad, så er I sikret en siddeplads ved et bord
Vis kort
Open Mic Stand Up Cafe Støj

Open Mic Stand Up Cafe Støj

Onsdag den 2. oktober 2024, kl. 17.30-21.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Køb mad til Open Mic Stand Up på Cafe Støj. (Hvis du kun vil grine og klappe, altså ikke spise, så er der gratis adgang - først til mølle) Bestiller du mad, så er du sikret en plads..

Vi kører super tilbud, hvor du får Støjs Varme ret, som er Guiness oksekødgryde m. grov mos eller Pulled Pork Burger og dertil en 0,4 cl pilsner fadøl. Pris kun: 150,- + gebyrer.

Maden serveres fra kl. 17.30 og frem til ca. 18.15. Når showet starter kl. 19.00 er tallerkener ryddet af bordene. :-)
Vis kort
Leth's Jazz med Klaus Menzer and The Groovy Bag
3 Okt Jazz

Leth's Jazz med Klaus Menzer and The Groovy Bag

Torsdag den 3. oktober 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 200-390 kr Køb/bestil billet
Cafe Støj,
Jægergårdsgade 150, Aarhus C


Klaus Menzer, den legendariske danske trommeslager fra Moonjam og Sneakers, ELSKER groovy organ souljazz og har dannet et spritnyt orkester, hvor rygsækken er stoppet med tilbagelænede beats og funky rytmer. Hør numre som "The Mighty Burner" og "One Hundred Ways" når Klaus Menzer and The Groovy Bag spiller op til koncerter rundt om i landet.

Klaus Menzer, trommer har spillet med alt hvad der kan krybe og gå og er med på et utal af indspilninger. I 2009 fik han Ken Gudman Prisen. Prisen er en af dansk rocks store og væsentlige priser.

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel. Har spillet et hav af jobs på de danske jazzklubber og jazzfestivaler med Organic3, med bl.a. Uffe Steen og Hymn To Freedom med Steen Nikolaj Hansen. Derudover er han kirkeorganist i Tversted & Uggerby Kirker. Han er formand for jazzfestivalen "Tversted Jazzy Days".

Bo Møller, guitar. ar tidligere gæstet Cafe Støj med bl.a. Hammondorganisten Kjeld Lauritsen og trommeslageren Kristian Leth. Han har så mange spillejobs, at han ikke har tid til at promovere sig selv. Hvis man ikke har hørt Bo før, så er det på tide !
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her