ALLE Nordjylland Midtjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland

Velkommen til koncertkalenderen, hvor du kan se Kor72s medlemskors koncerter over hele landet. Du kan også vælge at se koncerterne i en enkelt region; benyt menubjælken til at vælge mellem regionerne.

Koncertkalenderen er et samarbejde med KultuNaut og for at få dit kors koncerter med i kalenderen, skal du indtaste koncerten via siden her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vis huskeliste Opret arrangement

Casa V58

Vestergade 58
8000 Aarhus C
Tlf: 26 20 65 46
Hjemmeside


Viser 15 events fra/efter 16. jul. 2024

Maraboto

Maraboto

Onsdag den 17. juli 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: Standard 100 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Mexicansk latin stjerne gæster casa v58 til aarhus jazz festival..

Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og dets diversitet gennem Julian Maraboto's sange, men det er også historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som har efterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.

Supergruppen består af nogle af de fineste latinamerikanske og skandinaviske latinmusikere vis hjerter er fyldt med vidt forskellige latin rytmer: Den traditionsrige og nedarvede spanske guitar spillet af selveste Mike Hecchi, Cubas pulserende hjerte gennem Benii Henri's kontrabas og det mest glødende percussion af Yannik 'Vikingo' Hartig sætter kursen på Julian Marabotos sange og giver dem et ærligt, emotionelt og karismatisk udtryk.

Når man oplever Marabotos musik, kan man forvente en lækker blanding af forskellige smage og dufte, som fortryller lytteren til et eksotisk paradis med en varm atmosfære. Maraboto græder, synger, drømmer, danser, bevæger og fortæller om ting som du og jeg har levet. Maraboto synger til livet
Vis kort
Loveless Blue Jazz Quintet
18 Jul Jazz

Loveless Blue Jazz Quintet

Torsdag den 18. juli 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Jazz med et touch af blues, soul og gospel. Et stærkt hold bestående af nogle af landets mest markante profiler..

LOVELESS BLUE JAZZ QUINTET

I 2023 udkom debutalbummet af samme navn, og det var naturligvis en liveoptagelse fra det legendariske spillested i hjertet af Aarhus. Adressen er Vestergade 58, og der er ingen slinger i valsen...

En anmelder skrev:
"Musikken fremføres med charmerende selvfølgelighed af hele denne skives utroligt velspillende hold, der konstant spiller "tight" men med en behagelig afslappethed, der kun kan opleves hos garvede musikere, der kan deres kram og som forstår samspillets finurlige finesser. Der er alle mulige gode grunde til at lægge øre til dette glimrende ti skæringer lange album, så vel som man bør
unde sig selv den fornøjelse det er at opleve Loveless Blue Jazz Quintet på en scene. "
Citat: Musikjournalist Peter Widmer

Det bliver der heldigvis mulighed for, også i år under Aarhus Jazzfestival 2024, da gruppen vender tilbage og giver koncert.

Døre åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00

Jazz med et touch af blues, soul og gospel. Et stærkt hold bestående af nogle af landets mest markante profiler er gået sammen om en fælles passion. Modtagelsen af Aarhus-gruppen har været utrolig varm og overvældende fra såvel publikum som
anmeldere. Fx i forbindelse med Aarhus Jazz Festival, hvor skudsmålet efter koncerten lød:
"Det er en fantastisk blanding af nærværende og smukt serverede klassikere tilsat veloplagt eksplosivitet, når James Loveless går på scenen med sin forholdsvis nye Loveless Blue Jazz Quintet."(JazzLive)
Udover frontmand James Loveless - bl.a. kendt fra prisvindende Shades of Blue og optrædener med sønnen, Shaka Loveless - tæller bandet et storswingende hold bestående af Niels Mathiasen, sax, Kristian Fogh, piano, Jørgen Nielsen, bas og Jens Kristian Dam, trommer. Alle garvede musikere kendt fra band-
sammenhænge som Gnags, Grarup All Stars, Lars Lilholt, Mike Andersen, HP Lange, Frimer Band og Bourbon Street Jazz Band.
Netop den mangfoldige musikalske bagage giver en anderledes indgang, når gamle klassikere som 'God Bless the Child', 'Georgia On My Mind' og 'All of Me' med dynamisk nerve tages under kærlig behandling af Loveless Blue Jazz Quintet. Også spirituals som 'Wade in the water' og 'I shall not be moved' får ny saft og
kraft i bandets inciterende arrangementer på tværs af genrer.
Det vidtspændende musikalske fundament gør, at Loveless Blue Jazz Quintet appellerer til et meget bredt publikum og trækker fulde huse.

James Loveless: vokal
Niels Mathiasen: tenorsax
Kristian Fogh: piano
Jørgen Nielsen: kontrabas
Jens Kristian Dam: trommer

www.lovelessbluejazzquintet.dk
Facebook @bluejazzquintet
Vis kort
Lazos D' Cuba - Live Salsa Concert - Dj Alexi

Lazos D' Cuba - Live Salsa Concert - Dj Alexi

Lørdag den 20. juli 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 140 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
We invite you to dance Cuban salsa!! LAZOS D' CUBA consist of some of the most established musicians in Denmark. Doors open at 8 pm..

We invite you to dance Cuban salsa!!

LAZOS D' CUBA consist of some of the most established musicians in Denmark.

Animation with special guest, Camila Viancos.
Dj Alexi(Dom.Rep)playing all Night in between and after.

This sensational and talented band, formed by both Cuban and Danish musicians, released their debut album "Introducing Yeziel Lazo & Lazos D' Cuba" in April 2022.
The debut song of the album, "Te Pica," has garnered significant attention on digital streaming platforms like Spotify, with more than 1 million streams.
They perform original songs alongside a selection of well-known Latin classics and are always ready to create a connection or bond ("Lazo") with their audience.

Line up:
Yeziel Lazo: Band leader and vocalist
Eliel Lazo: Congas, bongos and vocals
Theo Benjamin Hjorth: Piano
Yasser Morejón Pino: Bass
Jakob Johansen: Trombone
Yannik "Vikingo" Hartig: Timbales
Special Guest - Camila Viancos: Salsa animation/ Vocals
Vis kort
Tarantino Twist Show
29 Aug Show/stand up

Tarantino Twist Show

Torsdag den 29. august 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard inkl. garderobe 295 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Endelig kan du opleve eller genopleve det vilde og vovede Tarantino Twist Show i Aarhus!.

Endelig kan du opleve eller genopleve det vilde og vovede Tarantino Twist Show under Aarhus Festuge og på byens mest legendariske spillested i Vestergade 58!

The Tarantino Twist Show inviterer indenfor til en interaktiv teaterkoncert med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer, der gør det svært at sidde stille.

Du behøver heldigvis ikke at holde dig tilbage, for der er både dansekonkurrence med præmier til de bedste dansere og de bedst udklædte! Så kom udklædt som jeres yndlings-Tarantinokarakterer og puds danseskoene, for det bliver en vild fest!
Vis kort
De Vilde Kaniner - Live I Festugen
30 Aug Rock/Pop

De Vilde Kaniner - Live I Festugen

Fredag den 30. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré: Standard - unummereret 140 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
"De vilde kaniner" inviterer alle musikelskere til at deltage i denne musikalske rejse, hvor Gnags' sange får nyt liv og fortsætter med at være den uundgåelige del af den danske kulturarv..

De vilde kaniner: En hyldest til Gnags' musikalske arv.

"GNAGS" vender tilbage til V58!, og op af hatten trækker vi også Dj Swing King med 80'er hits til ud på natten!

Når tonerne fra "Lav sol over Aarhus", "Kærester", "Safari", "Vilde kaniner" og mange flere klinger ud, er det svært ikke at blive grebet af nostalgi. Gnags har, gennem årtier, præget den danske musikscene med en række uforglemmelige klassikere, der har været soundtracket til mange danskeres liv.

Det er denne rige musikarv, som "De vilde kaniner" ønsker at fejre og bringe videre til nye og gamle generationer. Bandet er ikke blot en hyldest til et af Danmarks mest anerkendte rockbands.
Det er et levende bevis på, at Gnags' musik er tidløs, og at den fortjener at blive sunget, spillet og fejret igen og igen.

"Vi elsker ikke kun Gnags' musik; vi føler en dyb forpligtelse til at give den videre, således at flere kan mærke den unikke energi og glæde, som Gnags' sange indeholder," udtaler Kasper Kragh,
frontmand i De vilde kaniner. Kasper er ikke kun en dygtig sanger, men ogsåen performer med erfaring fra Danmarks største musicalscener. Hans passion for musikken og evnen til at engagere publikum sikrer, at hver koncert med "De vilde kaniner" er en uforglemmelig oplevelse.

Bag dette ambitiøse projekt er syv dedikerede, kompetente og erfarne musikere. Alle deler en fælles passion for Gnags' musik, og forstår vigtigheden af at levere hver sang med den autenticitet
og kvalitet, som fans forventer og fortjener.

"De vilde kaniner" inviterer alle musikelskere til at deltage i denne musikalske rejse, hvor Gnags'sange får nyt liv og fortsætter med at være den uundgåelige del af den danske kulturarv.

Sang: Kasper Kragh
Kor: Trine Lüders
Guitar: Jesper Mandrup
Keyboard: Kim Maarup
Bas: Jan Nissen Petersen
Trommer: Andreas Friis
Sax: Mads Pinholt
Vis kort
Festuge Blues Session: Vært Franck White

Festuge Blues Session: Vært Franck White

Søndag den 1. september 2024, kl. 16.
Pris: Entré: Lyttebillet 60 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Kom og vær' med når Aarhus Bluesforening og CasaV58 byder til Blues Session et par timer denne søndag eftermiddag. Dagens vært er Franck WhiteDørene åbner kl. 15.30..
Vis kort
Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo

Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard Duo

Torsdag den 5. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard billet 150 kr, medlemsbillet 100 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Kom og vær med til at starte Bluesforeningens efterårs sæson, når vi får besøg af Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard..

Alle, der interesserer sig for blues, kender Thorbjørn Risager & The Black Tornado, som i efterhånden 15 år har underholdt blues-elskere verden over med deres koncerter og udgivelser. Færre ved, at Thorbjørn Risager og Tornado-pianomand Emil Balsgaard har en historie sammen, der går væsentligt længere tilbage i tiden. Det er nemlig ca. 27 år siden, at deres makkerskab begyndte i New Orleans blues 'n' funk bandet Rad Gumbo. Thorbjørn og Emil har brugt coronanedlukningen til at indspille deres tredje duo-album, som har fået titlen 'Taking The Good With The Bad'. Albummet viser, at deres kærlighed til den særlige New Orleans blues 'n' funk stil stadig er intakt med pulveriserende boogie blues, strejf af caribiske rytmer, syrede delta-grooves og low down dirty funk. Det er Tornado-bassist Søren Bøjgaard, der har indspillet og co-produceret albummet, og der er også gæsteoptrædener af Joachim Svensmark og Martin Seidelin
Vis kort
Funky fredag i Festugen

Funky fredag i Festugen

Fredag den 6. september 2024, kl. 20.30.
Pris: Entré: SheFunk koncert 175 kr Køb/bestil billet
Arrangør: SheFunk
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Det er blevet en tradition, at SheFunk spiller koncert i Festugen. Det sker fredag 6. september på det legendariske spillested CasaV58..

SheFunk spiller funkmusik som i deres optik er musikken, der sætter gang i hofter og dansesko.

Repertoiret er inspireret af de store helte - helt tight og med nerve og energi.

She Funk har spillet udsolgte koncert i Aarhus og København og flere koncerter på kulturhuse og til private arrangementer for et veloplagt publikum.

SheFunk er Danmarks eneste store Female Funk band - måske Europa's eneste!

Til koncerter præsenterer bandet sange af store navne som Earth Wind & Fire, James Brown, Chaka Khan, Pointer Sisters, Stevie Wonder, Prince Sister Slegde og mange flere.

Så fra alle os til alle jer - må funken være med jer!

Links
Spotify
Facebook
Instagram
shefunk.dk

CasaV58 8. marts 2024:
- Tusind tak for en super koncert. En skøn stemning, og fed funk
- ah men I er jo stærkt vanedannende::))) ooog fantastisk lyd på CasaV58 må man sige!!!
- I er for vilde. Jeg havde en fest. TAK! Og I fortjener en større scene, det kunne være SÅ fedt at se jer til Malling Bjerg festival en gang.

Trommen Lørdag d. 24 Sep. 2022:
"Publikum kunne umuligt sidde stille, og de første var allerede ude på dansegulvet under det første nummer. Bandets entusiasme smittede hurtigt af blandt publikum, og det gav god energi og festlig stemning i hele salen. SheFunk præsenterede funk musik fra store kendte bands til fulde. De tre blæseinstrumenter tilførte funk musikken lidt ekstra krydderi, så musikken i særdeleshed rigtig svingede."


Turbinen 8.okt 2022:
"Virkelig god koncert, meget professionelt. Man kan ikke lade være med at blive grebet af musikken og danse med!"

Bartoft Station, København okt. 2021:
"Det var en kanon oplevelse. Det var sgu en ren fest fra første til sidste nummer". "Taaaaak for den FEDESTE
og svedigste aften i går... vi kommer genre igen og danser og fester... Vi er VILDE med jer...."
Vis kort
00'er Nix & Dj Deluxe
27 Sep Rock/Pop

00'er Nix & Dj Deluxe

Fredag den 27. og lørdag den 28. september 2024, kl. 12.
Pris: Entré: Standard - unummereret 140 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
00'er Nix er livebandet der skruer tidsmaskinen tilbage til årtiet, hvor keychains, Miss Sixty bukser og partisantørklæder var hot og giver dig alle de bedste hits, som du havde glemt, at du elskede..
Vis kort
Blues Session feat. Oscar og Martin Jønsson

Blues Session feat. Oscar og Martin Jønsson

Søndag den 29. september 2024, kl. 16.
Pris: Entré: Lyttebillet 60 kr Køb/bestil billet
Casa V58,
Vestergade 58, Aarhus C
Dagens værter til Blues Session kender hinanden særdeles godt, det er nemlig lykkedes at få fat i Oscar Jønsson og Martin Jønsson..
Vis kort
jubisite1

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find noder, hjælp, links og gode råd her