Skibby Fritidscenter

Skibby Fritidscenter

Nyvej 7B
4050 Skibby
Tlf: 4735 2183
Hjemmeside

Skibby Fritidscenter har mange brugere. Centeret lægger f.eks. lokaler til Skibby Bibliotek, Frederikssund Ungdomsskole og flere ældreforeninger, aftenskoler m.m. Fritidscenteret er indrettet i den gamle Skibby Skole, og indeholder undervisningslokaler, musik-øvelokale, edb-lokale, teatersal/gymnastiksal m.v. Centeret kan bruges af foreninger, der er godkendt under Folkeoplysningsloven



Viser 3 events fra/efter 27. jul. 2024

Julemusen - Randers Teater

Tirsdag den 19. november 2024, kl. 09:30.
Pris: Entré: 30 kr
Skibby Fritidscenter Nyvej 7B, Skibby
Julen nærmer sig, og Nanni hygger sig i sin dejlige lænestol. Der er te på kanden og gang i strikketøjet. Alt ånder fred og ro. Pludselig får Nanni besøg af sin lille ven, musen. Den vil have en historie, og det skal være nu.

Popcorn - Teater JaNejMåske

Mandag den 17. marts 2025, kl. 10:00.
Pris: Entré: 30 kr
Skibby Fritidscenter Nyvej 7B, Skibby
Tænk, at en lille stenhård majskerne kan springe i luften med et pop og blive til en stor gyldenhvid bold. Det er nærmest magi. og så smager den endda godt.Tre små fortællinger sætter popcorn i spil:Vi møder myren Mogens, der forelsker sig i en majskerne.

Tøj - Hvid Støj

Tirsdag den 8. april 2025, kl. 09.30 & 10.45.
Pris: Entré: 30 kr
Skibby Fritidscenter Nyvej 7B, Skibby
TØJ kan være alt for stort eller alt for småt. TØJ kan kradse, kilde, klistre, stramme og varme - det kan være blødt, groft, strække sig eller være helt stift. TØJ kan komme helt galt på kroppen, omvendt på eller knappes helt skævt.